Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampire: Bloodlines çıktı.

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Ha bide masqurada 1 oynadım bitirdim humanityde düşük ara sokaklara girmiddi peşime 100 tane hunter takılıyodu, bide onları millete caktırmadan öldürmek falan inanılmaz kasış, ha zevklimi: Cok zevkli =)

Bi iki kezde vampir takıldı peşime onlarla boğuşmak ayrı dert cunki kesin ikinizden birisi disipline kullanıyo kan kokusunu alan hunterlarda takılıyo peşinize. vampirden kurtulduğunuzda ağır yaralı oluyorsunuz, ayıklıyamassanız hunterları teker teker cekip emmek icin, oracıkta veriyorsunuz canı ikinci defa.

Bide oyunu oldukenten hemen sorna quick save edin uyarı geliyor:
Can't save while dead. (only Undead)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

katanayı hollywood da peep show da buffy bozması hunterdan alıyonuz :)
sonra clerity + blood buff ile thong mekanını (chinatown da kapısında şifre isteyen yer) basınca resmen matrix oluyor. bir duvarda yürümem eksik :)

O göttenbacaklı yaratıklarla uğraştığım questte resmen delirdim. Git git bitmiyo. Adım başı fırlıyorlar.
Oyunda silah değiştirmek aşırı yavaş olduğu için gerektiğinde silah çekene kadar dibime giriyorlar. Bir kısayol atama sistemi olabilir mi acaba silahlar için?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bu The Asylum (santa monica) da çalan müzik hakkında bilgisi olan varmı ?

gerçekten böyle bir müzik varmı , yoksa oyun için yapılmış bir müzik mi ?

çok hoşuma gitti müzik , nedir ne değildir belki aranızda bilen vardır diye sorayım dedim.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......
Sosyal ağlarda paylaş

Dötten bacaklı questinde bide ranged kullandığınızı ve merminizin bittiğini düşünün. Oyunun en baydığım yeri orasıydı heralde. Dandik 6patlar ve sneakle geçtim oraları. Neyseki 2 sneak oyunun çoğu yerinde yetiyor.

Silah ve disiplin değiştirmek için k tuşunı kullanın, 1 den 0 a kadar tuşlara istediğiniz silahı, disiplini yada kan torbasını atayabiliyorsunuz.

Oyundaki müziklerin mp3leri için Vampiresoundmusiclicenced klasöründeki mp3lere bakın, şu anda isolated ı dinliyorum ama hangi müzik nerde çalıyordu hatırlamıyorum baya oldu bitireli.

Konsol é tuşuyla açılıyor ama kısayolun sonuna sadece -console ekleyeceksin, 1 yok.

Bide meleeciler için bi silah spoilerı var
[spo1=Melee Silah]Oyunun en iyi melee silahı normalin 2 katı hıza sahip olan magical bi katanaymış yanlız iyi bi gözünüz yada yüksek inspectionınız yoksa görmeniz baya zor. Hollowbrook otele geldiğinizde iyice bi bakının etrafa, sanırım ilk yada ikinci katta bi yerlerde duvara dayalı olması lazım. Tam yerine tam çözümden bakarsınız, ben görememiştim oynarken.[/spo][signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daggerfall, 28 Aralık 2004 17:58 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar bu The Asylum (santa monica) da çalan müzik hakkında bilgisi olan varmı ?

chiasm- isolated

axedice nerede olduğunu söylemiş, orda bulabilirsin:)

[signature][hline]beş hececiler

[Bu mesaj Heffer tarafından 28 Aralık 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

off beynim durdu, kaç saattir aralıksız oynuyorum malkavian oldum neredeyse, zihinlerimin birinin uykusu bastırdı hele şükür.. :-p

malkavian'la baştan başladım ve rahatlıkla diyebilirişm ki oyundan aldığım keyif üçe, dörde katlandı. diyaloglara böyle kahkahalarla güldüğüm en son oyun troika'nın ilk oyunu arcanum olmuştu, (beyinsiz half-ogre ile 2 saat oynayıp 1 saat 45 dk boyunca kahkahalarla gülmüştüm, normal karakterlerle bu oran yarı yarıyaydı gene :) ) adamlar yine combatı defolu yapıp gene süper diyaloglar ve karakterler koymuşlar. gene dünya zengin, en ufak çöplere kadar ayrıntılar düşünülmüş arcanum gibi ve gene buglar hayli mevcut.. :-)

malkavian'la oynamayanlar mutlaka denesin, yok böyle bişi.. hasta oldum oyuna. dehşet ya, hala hatırladıkça gülüyorum, kim düşünüp yazdıysa ellerine, zihnine sağlık. işte bir rpg oyununu cidden zevk bombardımanı haline getiren dialog oluyor ki iyi rpg'lerde bile eksik kalıyor bu genelde..

lol malkavian süper ya, hem bir yandan ne dediğimi anlamaya çalışıyorum hem de milletin tepkileri ne olacak diye bakıyorum. iyi ki sallamışım brujah'ı.. :)

- hey you! what are you doing here?
- tHere'S aN AnsWEr tO tHat qUEsTion buT it'S nOt iN mY BrAin..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Karşılaştığım güzellikler..
[spo1=prince]Larouxa
-siterim lan gitmicem senin groutuna git kendini becer (dedim)
adam direk discipline kullandı uzerimde.
-go find grout
ve altta çıkan 3 secenekte şu
-ı'll go find grout
-i'll go find grout
-i'll go find grout
hehe cok hosuma gitmişti[/spo]
[spo2=dedeler]Eski hitman olan yeni yaşlı dedelerde %80 kopardım hehe cok hosuma gitti oda.[/spo]
Bide oyunu gangrel oynuyorum.Fortitution lvl 4 şu an mermiler sekiyor lol..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bunla bitiryeim zaten direk malkavian sorada nosferatuyla oynacam.
gangrele hasta oldum tavsiye ederim.
anımalisıkm neyse de protean manyak bişii.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

[Bu mesaj Suark tarafından 28 Aralık 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 28 Aralık 2004 17:52 tarihinde demiş ki:
katanayı hollywood da peep show da buffy bozması hunterdan alıyonuz :)

katanayı ben çok daha önce bulmuştum şu "asyalı vampir" questinde.
o bahsettiğin hunterla katana düellosu yapmıştık feci :)
tabii kafası kopan o oldu :-P

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 Aralık 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Santa Monicada bi depodaki crossbowlu ve katanalı quei-jin den mi bahsediyoruz? Öldürdükten sonra katanası bi süre havada asılı kalmıştı bende ama alamamıştım. Daha sonra bug mı oldu diye load edip bi daha denemiştim ama yine alamamıştım o katanayı. Ya bizde bug var yada bone sen yanlış hatırlıyorsun :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

oo ne buglar var..O dottewn bacaklıların oldugu yerde bı kapı vardı.Kılıtlı gecsem nosferatulara ulascam.kapı kıtlı ama acılmıyor anatharıda yok..Cok ince bi acıdan bakınca kapı acık gozukuyor:):):)..Heh kitli kapıya bugla girdim[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
Sosyal ağlarda paylaş

Mini spoiler

Celerity açıp ölen bi nosferatu vardı, önünüzden koşup ölüyordu. Onun öldüğü yerde o kapıyı açmaya yarayan kart var :) Forumlarda millet o nosferatu ölmeden yanındaki yaratıkları indirmeyi başarmış ama bi işe yaramıyormuş.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

yok orası deil ordan once :)..
o nosferatuya acıdım hakkaten ben ya.. bam die geberdi.Beklese beraber ezerdik onları.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda inanılmaz bi eksik var ama...
Multiplayer..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
Sosyal ağlarda paylaş

ya imdak! bug yuzunden kalakaldim.

[spo1=ne yapicaam?]simdi society of leopold'dayim. hersey bitti, bota atlayip kacmak kaldi. bota biniyorum zamaninda, arkeolog adam da biniyor, sonra ekran karariyor, loading ekrani cikiyor herzamanki gibi. load bitiyor, ben lacroix'nin yanina gelmeyi beklerken oyun kapanip windows'a donuyor.[/spo][signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 29 Aralık 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 16 Aralık 2004 00:27 tarihinde demiş ki:
Once you have enabled the console load the saved game from this level and do the following
1) Get to the boat and approach it, do not get into the boat, but get as close as you can
2) Open the console using the tilde "~" key
3) Type the following commands in:

If you saved Johansen:
SaveJohansen()

Then to level transition if you're anybody but a Nosferatu:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark

And if you're a Nosferatu, instead use:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark

4) If you get to the next level and you do not have any items in your inventory reload your previous save (make sure you have a discreet save and are not just using the autosave) and try it again, but stand closer to the boat.
[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler gangreller kurt olabiliyormu?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...