Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 inanılmaz :) acaip dayak yiyecek bence. redcloak faktörü de var. hatta motd bile ilk kez çıkış yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Son derece keyifle okuyorum,resmen bekler oldum cikacak bolumleri.. V versus X Durumu inceledigim zaman 3 epic buyucunun V nin gucu altinda birlesmesiyle ne X nede RedCloak bisey yapabilirlerdi.Tek basina gidip Legionlar dahil herseyi temizlerdi.Fakat en guclu spirit in ayrilmasiyla V nin ne kadar basarili olucagini kestiremiyorum.Sonucta X te nerden bakarsan minimum lvl21+ ve aciga cikmamis yaratik soz konusu :) Bakalim nasil bir outcome bizi bekliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 spo şemsiye yaratık çıkarmı acep acaip özledim onu =P büyük ihtimalle V yenemicek X hapsedicek onu bizimkilerede yeni quest çıkacak V'yi kurtarmaya gidecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 V ya çok pis dayak yiycek, ölücek ve iblislerin eline düşücek, ya da Xykon ın eline düşücek. İki durumda da bu sefer V yi kurtarmaları gerekicek. Büyücülerin dürtmeleri ve Xykon ın aklını çelmesi sonucu toptan taraf değiştirmesi de muhtemel gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Nedense böümlerin yüklenmesini beklerken bir şu cast'e tekrar bakayım dedim, Haley'nin elinde tuttuğu şeye bir anlama veremedim öyle değildi sanki diye düşündüm sonra okurken anladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 AAAAAAAABBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBAOOOOOOOOOOOV ROY ARKASINDA KOVALAYIP SPIRITLERLE KONUSURKEN "TELL HIM THAT I SAID IT WAS A BAD IDEA" DİDİİİİİİİİ edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Cast fikri efsane olmuş,V de iyice asarım keserim moduna girdi,dersini alacak mı bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Büyük dayak geliyor... Gelecek Quest V'yi X'in elinden kurtarmak olacak. V başta maçı götürebilir ama X daima son hamleyi yapan oyuncudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 v nin kontoru biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 beyler kaçılın büyük dayak geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bence kimse o-chul'u unutmamalı ;) artı olarak oradaki snarl devasa olmuştur herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ve sonunda yeni bölüm:651 Medic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 AHAHAHAHAHAH MitD ı çok özlemişim ya. Süper bişey bu... ...ve ne olduğunu da sonunda öğrenicez sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 v gg olacak. tmm güçlü bir şeyde karşısındaki elemanda boş değil. lich vs ewil wizard gibin bişi bence ölecek ama bakalım artık inş hemen bitirirler olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 oo çok heyecanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Tam Vnin aksyona girdiği helecanlı yerde Royun resurrection bitecek bi iki bölüm de onun monologlarını dinliycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Milamber said: v gg olacak. tmm güçlü bir şeyde karşısındaki elemanda boş değil. lich vs ewil wizard gibin bişi bence ölecek ama bakalım artık inş hemen bitirirler olayı :D Sanmam. Tamam, dayağın allahını yiycek ama ruh bağı olayı da boru değil, hala 1 epic level wizard, 1 epic level sorcerer gücü var kendisinde. Kavga en az 5-6 bölüm sürer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 shadow ben şöyle bir şey düşünüyorum bu mal şimdi gidip ölür tamam mı? öldüğünde cehenneme gider orada bir ayar çekerler buna pişman olur yaptıklarından sonra bir şekilde döner fln :P ama yapmaz herhalde giant öyle bir şey. roy'un resurrect işi baydı bir de v'nin kiyle uğraştırmaz bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 IZ DAT SUM EPIC FIGHTZ U GUSY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ben büyük dayak geliyo derken xykona geliyo dedim yanlız sdf ama dayak atamadan başka böyle trajedik bir olay olacak bence öyle kazanacak xykon kendi gücünden değil ama tabi v. epic karakterlerden birinin asıl olayını kullanmıyor. bir adamın asıl olayı devasa orduları teleport etmek. o yüzden bence onun gücünün potansiyelini çok fazla kullanmıyor öyle bir sorun var heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Abi good side'ta böyle mallık varken xykon tek bir frenzy topuyla koca samurai ordusunu alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Spo.. Beklenen karsilasma..hic bekledigimiz gibi olmayacak bence :) Kafesteki yaratik icinse tahminim Half-Tarrasque :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Kartan said: Ve sonunda yeni bölüm:651 Medic! biz okuduk onu be :/ dayağı bekliyoruz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Bak ya editlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Tahminler Bence savaş sırasında V Redcloak u da, Tsukiko yu da, Xykon ı da ağlatırken o anda V yi dumur edicek bi olay gerçekleşicek. Sonuç olarak irade kaybından ruhlardan birisini daha kaybedicek (muhtemelen sorcerer olanı), sonra MitD bunun tepesine binicek, vurucak kırbacı, vurucak kırbacı. Gerçi ruh kaybetmesi durumunda Xykon tarafından alt edilip te son anda MitD ın "eeh yeter be, emir almıyorum artık senden" diye isyan etmesiyle o karmaşada V nin kurtulması da mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar