Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Son derece keyifle okuyorum,resmen bekler oldum cikacak bolumleri..

V versus X

Durumu inceledigim zaman 3 epic buyucunun V nin gucu altinda birlesmesiyle ne X nede RedCloak bisey yapabilirlerdi.Tek basina gidip Legionlar dahil herseyi temizlerdi.Fakat en guclu spirit in ayrilmasiyla V nin ne kadar basarili olucagini kestiremiyorum.Sonucta X te nerden bakarsan minimum lvl21+ ve aciga cikmamis yaratik soz konusu :) Bakalim nasil bir outcome bizi bekliyor..

Sosyal ağlarda paylaş

Milamber said:
v gg olacak. tmm güçlü bir şeyde karşısındaki elemanda boş değil. lich vs ewil wizard gibin bişi bence ölecek ama bakalım artık inş hemen bitirirler olayı :D

Sanmam. Tamam, dayağın allahını yiycek ama ruh bağı olayı da boru değil, hala 1 epic level wizard, 1 epic level sorcerer gücü var kendisinde. Kavga en az 5-6 bölüm sürer bence.

Sosyal ağlarda paylaş

shadow

ben şöyle bir şey düşünüyorum bu mal şimdi gidip ölür tamam mı? öldüğünde cehenneme gider orada bir ayar çekerler buna pişman olur yaptıklarından sonra bir şekilde döner fln :P ama yapmaz herhalde giant öyle bir şey. roy'un resurrect işi baydı bir de v'nin kiyle uğraştırmaz bizi.

Sosyal ağlarda paylaş

ben büyük dayak geliyo derken xykona geliyo dedim yanlız sdf
ama dayak atamadan başka böyle trajedik bir olay olacak bence öyle kazanacak xykon kendi gücünden değil

ama tabi v. epic karakterlerden birinin asıl olayını kullanmıyor. bir adamın asıl olayı devasa orduları teleport etmek. o yüzden bence onun gücünün potansiyelini çok fazla kullanmıyor öyle bir sorun var heh

Sosyal ağlarda paylaş

Tahminler

Bence savaş sırasında V Redcloak u da, Tsukiko yu da, Xykon ı da ağlatırken o anda V yi dumur edicek bi olay gerçekleşicek. Sonuç olarak irade kaybından ruhlardan birisini daha kaybedicek (muhtemelen sorcerer olanı), sonra MitD bunun tepesine binicek, vurucak kırbacı, vurucak kırbacı.
Gerçi ruh kaybetmesi durumunda Xykon tarafından alt edilip te son anda MitD ın "eeh yeter be, emir almıyorum artık senden" diye isyan etmesiyle o karmaşada V nin kurtulması da mümkün.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...