Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warsong Gulch ve Alliance'in kaderi...


Disappear

Öne çıkan mesajlar

nedir yahu bu cektigimiz horde'dan adam gibi secme adam toplamadikca cok nadir oyunu alabiliyoruz. Bana gore biraz dengesizlik var ve shamanlar yaratiyor bence adamlar neredeyse 10 saniyede bir frost shock atiyo bu bizim flag runnerlarimizi cok kotu etkiliyor.Earthbind totemleri var 2 shaman bayrak odasinda iki cikisada birer tane dikiyor , bu da kaci$i neredeyse engelliyor. Gelelim flag'i almalarina , adamlarda bir instant heal var ma$allah barin %50+ sini dolduruyor zaten mutlaka bir iki shaman daha oldugu icin onlarda hemen adamin dibine u$u$up mass heal basiyor neyseki bu arada bir kac akilli alliance gidip onlarla ugrasiyor. Hele o kurt $eklini almalarini hic saymiyorum bile sprint , prep. sonra tekrar sprint atiyorum %70 arttiriyor cok zor yakaliyorum , mail giyiyorlar ... yani nedir bu eheh alliancelarin cogunda duydum bunu . Sadece eu'ya ozel birsey degil us'de de cok yasaniyormus ayni seyler. Nedir sizin yorumunuz ?
ps : lutfen shaman ownz , aglamayin alliancelar , hepiniz noobsunuz ondan gibi ki$kirtici ve tahrik edici laflar soylemeden adam gibi tarti$alim su konuyu...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence En büyük Saçmalık Druidlerin hordeda shapeshift olunca bütün slow efeklerini silebilmeleri ama alliance bi druidin shapeshift olunca frost show un slowunu Silememesi. Ayrıca warriorların bütün slow effectlerini kaldıran trinketının frost shock un slowunu kaldıramaması..[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT


[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hordeler, paladinler bayragı alıp imnue+ hs basıyorlar diye topic acmıyor

sallayın eninde sonunda dengelerler...

blizzard ın ust duzey yoneticelerinin inek çiftlikleri varmış.. onalrla duygusal bi bag icindelermiş.. bu sebeple hafif kayırma olması gayet normal[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
For SEVEN
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spawn77, 17 Haziran 2005 04:49 tarihinde demiş ki:
paladinler immune olunca direk bayragı düşürüyorlar ne yazıkki



rogue u ve mount olayını biliyodum ama test in ilk günü yanlıs hatırlamıyosam paladinler gule oynuya bayrak yarısı gibi sırayla tasıyolardı[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
For SEVEN
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Topicden alakasız msglar yazınca ilginç olduğunuzumu sanıyorsunuz. Verecek cevabın yoksa susarsın. Adam soru sormuş bende yanıtlamışım Ağlancak bi durum göremiyorum bunda. Ha adam gibi oturup konuşamıyorum saldırıyorum direk agrom var dersen o başka.


Ayrıca aynı anda msg atmışız. sanırım testin ilk gününde değiliz ve paladinlerin Bug ı fixlendi şamanlarınki hala duruyor..


[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT


[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion

[Bu mesaj spawn77 tarafından 17 Haziran 2005 04:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WoW hala beta bir oyun, karakterlar arasındaki dengesizlik de asla düzeltilmeyecek. İki tarafla da oynadım shammy de pally de imba bunun ötesi yok ve hep böyle kalacak. Bunu bile bile herşeyi ayarlamadan blizzardın battlegroundsı açmasının ise tek sebebi hızla kaybettiği oyuncu sayısından korkup mevcut olanların bi iki ay daha parasını çalmak:)[signature][hline]Dust to dust...Amen.

Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall
Weejas-60 NE Priest/Ragnaros
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

shamanli ve organize olabilen horde grubuna karsi da kazanabilen ally gruplari var. onlara danisin oncelikli olarak.

druid leri nasil tutuyorsaniz shamanlari da o sekilde tutmaya calisin. potion kullanin.

bunlari yazdim ama bunlar yorum degil, tavsiye. yapilabilecek tek mantikli yorumu da yazmayin demisin. yazmayalim. ama onemli olan cozum uretmek basarili olmak icin, onun icin de tek basina gelecek random grupla girdigin oyundan hayir beklememek lazim.

sahsen guild la girmediysem, girdigim oyunda da baska bir guildin grubuna denk gelmediysem ya solo cp kasiyorum ya da cikiyorum. ama clan protestas, tsa, nihilum falan gelio arada iste randomla. o zaman da mind flay spamleyip bayraklari bekliyorum iste :p[signature][hline]joyzmaa / burning legion
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 17 Haziran 2005 05:52 tarihinde demiş ki:
shamanli ve organize olabilen horde grubuna karsi da kazanabilen ally gruplari var. onlara danisin oncelikli olarak.


İki gün önce aynı ekiple tekrar tekrar girerek 4 kez üst üste kazandık ama nasıl ? her tur ortalama yarım saatden fazla sürdü, ıkına ıkına götümüzü yırta yırta zorla kazandık, süper organize olarak kazandık, ama gel gelelimki horde ekibine 3 den fazla shaman girdiği zaman (5 den asağısını görmedim henüz) gayet rahat güle eğlene 5 dk da kazanıyorlar.

Olay aslında warsongun dengesizliği ya da ona yapılması gereken düzeltmeler değil shamana yapılması gereken düzeltme :P bi yerde problem varsa o problem kesin shaman oluyor :) şuna bi karar verseler shaman savaşcımı, castermı, healermı ? closed dmg dealer mı, ranged dmg delear ? bu soruların cevabına tek tek cevap veremeyen asla düzeltemez ;)[signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Guild.darkvenue.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paladin gibi snare den kurtulamıyoruz.bizi gören tüm alliance sağolsun 6vs1 şeklinde dalıyor.alliance da sadece KR böle mantıklı işler yapıyor ve genelde horde acayip düzensiz olduğu ve kimse işini doğru dürüst yapmadığı için çok zorlanıyoruz.insanlar anlamıyor taktikten laftan[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e yani NE lerde invisible olup base de bilet kestikleir oluyor ozelliklede hunter ve priest lerin. onun disinda horde dan birisi bayrak aldiysa priestlerin MC ile charmp yapip paladin in sanirim melee e immune saglayan shield i atmasiyla bayrak dusuyor e buda bi sacmalik. guzel guzel oynamak varken neden agliyorsunuzki simdi :P Mesela bizim serverda alliance lari herturlu AV de ezdikten sonra nedense primalist in bug lanmasi ve frostwolf village a kadar girmis alliance i bi anda surup oyunu almamiz ve hic bir sekilde Lokhalar i summon edememis olmamiz da ilginctir. cok bariz dengesizlikler yok belli basli seyler var okadar. takim oyunu oynadiginiz surece kazaniyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=3457647&p=1&tmp=1#post3457647

İşin erbabı alliance oynayan kimseler burada tartışmışlar sebebi. Açıkcası paladin kadar imba bir class var, bir de shaman gibi ikinci bir imba class var. İkisi de adamı oyundan bezdirmeye yeter. Ancak shaman sanki daha çok az kalabalıkta iş yaparmış gibi geliyor bana, o nedenle allyları anlayamıyorum. Yani bayrağı taşısa da taşımasa da, odaya balon içinde girip ona buna über stunlar atıp, herşeyi dispel ederek çıkan ve asla ölmeyen bir classı WGde kullanamıyorsa allylar, bunu bize değil kendilerine sormak lazım. Ayrıca auraları var, en az shaman kadar iyi healliyorlar.
Zaten AVde ise paladin olayı almış yürümüş, işin tadı kaçmış, wgde bırakın biraz daha eşit yürüsün işler. AVde bir paladin bütün guardları toplayıp kalkıp gidiyor. Diğerleri şehire dalıyor. Dün olan olayı anlatayım. Tarihinde ilk kez yenildi horde. Allylar horde baseinin önünde toplanmış işte 2 taraf birbirlerine ok falan atıolar boyuna, 20 horde 37 alliance var zaten AVde o sırada. Sonra 2 3 paladin açtılar balon malon ne varsa sonra physical immune falan derken Frostwolf Villageın içine girip horde generali çektiler şehirin dışına oradan geriye kadar götürdüler bizim generali, muhafızları da yolda diğer allylar halletti, akabinde orda kendi guardları+ally oyuncular+kuş böcek+ice lord, gryphon cart curt ne varsa gankleyip kestiler generali oyun bitti.
Ayıp.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu shaman paladin tartışması pek zevkli birşey değil.Hem paladin oynattım hemde şuan shaman oynatıyorum.Arada bazı farklar var kimisi belli konularda iyi kimisi kötü ama iş Warsong Gulch'a geldiğinde bence olay takım oyununa bakıyor.Ama şunu söyleyim Frostwhisper'da ben ne zaman Warsong'a girsem alliance'ları eziyoruz.Bize mi dandik takım ras geliyor yoksa ally'lar mı hala takım olamadı orasını bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

horde'ların kazanması çok iyi olmalarından değil. serverda sayıca üstün olan alliance'ların dişe diş savaşlara alaşık olmamasından..

ben şu ana kadar çok kez bir gruba karşı tek kaldığım için grubu nasıl durduracağımı, kaçma taktiklerimi, arkadaşlarımın hayatını nasıl kurtaracağımı çok iyi biliyorum. fakat özellikle de warsong gulch'a giren ally arkadaşlar daha çok tecrübeli olmadıkları için (düşük levellarından ötürü), horde grupları tarafından rahatsız edilip bu konuda tecrübe kazanmadıkları için kendi sınıflarını iyi yönetemiyorlar. tüm sorun bu.. yoksa her BG açıldığında horde'a otomatik 4 şaman düşmüyor. ki ben 3 kere girdim, toplamda sadece bir şaman vardı. onda da 41'di. (41-50 aralığı olduğunu düşünürsek)

yine benim kişisel gözlemim alliance'ların bireysel olarak bayrağı alma çalışmalarına karşı horde'un topluca vurkaç taktiğiyle bayrağı kaçırması gibime geliyor. bir horde sayı için kendini rahatça feda ederken bayrak odasına kadar gelmiş ally'lerin hakları azaldığı için kaçıştıklarına çok şahit oldum.. fakat dediğim gibi, bunlar benim 3 Warsong Gulch izlenimim.
(skorlar: 3-1, 3-1, 3-0)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hunter arkadaşlarımız flag ın önüne freeze trap kuruyor.iki rpgue stealth bekliyor.maşallah hiç vermedik bayrak rakibe.horde uz bu arada.bu bilinio mu ama hunterın trap kurması bol bol çok işe yarıo.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi hunter vardı , blinkledim flagi aldım , çıkarken frozen trap yedim , ice block bastım , rogueler dadandı , tabi alayına immune.

8. saniyede dispelledim ice block'u , blinki bastım kaçtım.
geri kalanlarına da frost nova.
sağdan gelen warriora da cone of cold atıp güzel bir şekilde bayrağı deliver ettim.

yolda zorlandım tabi spirit wolflar başıma üşüştü.[signature][hline]valandil ownz j0o!
she is the one that i adore
creed of my silent suffocation .

WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BL için WG'de durum çok açık..

IA, Nihilum, Excesse, CP gibi horde guildleri 10-man raid düzenleyip katıldıklarından, Ventrilo serverlarında konuşarak anlaştıklarından ve tabiki oyununu iyi bilip & iyi ekipmanla donatılmalarından dolayı çok rahat şekilde, Alliance'ı yeniyorlar.

Katıldığım bütün WG'lerin içinde sadece 2 kez yenildim, bu da KR'a karşıydı, çok uzun süren ve 2-3 biten karşılaşmalardı. Sadece bir WG için 100 HK'ya ulaştım şahsen.

Düzenli olmak, planlı olmak, neyin - ne zaman - ne getirdiğini bilmek = Mark of Honor :)

Paladinlere gelince ise, Caydiem'in çok net bir açıklaması var. "İlk zamanlarda (beta) paladinler Divine Shield ile bayrak taşıyorlardı evet, ama bu bir bug idi ve düzeltildi. Divine Shield hiçbir zaman bayrak taşıma amaçlı dizayn edilmedi" diyor. Sonrada ekliyor "Bu değişmeyecek."

Şamanlara gelince, evet iyi bir seçim WG için, Earthbind, FrostShock gibi totemler kader belirleyici ama size söyliim aynısını bir mage'de yapabiliyor.
PoM + Frostbolt size aynı etkiyi veriyor. PoM yoksa, Frostbolt Rank 1'de aynı etkiyi veriyor.

Burada söylemek isterim ve isteyenle seviyeli bir şekilde tartışabilirim, bence Mage WG için en iyi karakter.[signature][hline]Fear the Cutie..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 17 Haziran 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
bi hunter vardı , blinkledim flagi aldım , çıkarken frozen trap yedim , ice block bastım , rogueler dadandı , tabi alayına immune.

8. saniyede dispelledim ice block'u , blinki bastım kaçtım.
geri kalanlarına da frost nova.
sağdan gelen warriora da cone of cold atıp güzel bir şekilde bayrağı deliver ettim.

yolda zorlandım tabi spirit wolflar başıma üşüştü.


Güzel bir hikaye ama ice block yaparsan bayrağı düşürürsün.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion]

[Bu mesaj odium tarafından 17 Haziran 2005 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere organize olmak gerekiyor wg'de ve hiç partye bile amlıyolar genelde bg'ye girdiginizde bende direk cıkıyoum kac gündürde ugramıyorum tadı kaçtı artık.
türklerde ayrı bi sacmalıyo öyle yok kendi aralarında party kuruyolar falan eger birlik olunupta belli bi taktik dayanışma vs olmazsa tabi yeniliriz.

ayrıca gnomish rocket boots+gnomish net o matic projector ftw :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...