Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yorumsuz...

Mave

Öne çıkan mesajlar

* Tarih yazmak kolay değil. Örneğin Galatasaray'ı 6-0 yendiğimiz gibi, Manchester'ı 40 yıl sonra sahasında yenmek gibi. Beşiktaş liderin 13 puan gerisinde, kupada yok. 3-0'dan 4-3 yenmek tarihtir. Her şey tarih olamaz. (Aziz Yıldırım, 20-04-2005)

* Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı alması tesadüf. (Aziz Yıldırım, 20-04-2005)

* llahi de billahi de Saidou'yu dün aramadım. Cuma günü aradım. (Fatih Gökşen, 01-05-2005)

* Saidou şu anda Galatasaray'ın kendisine aldığı arabaya biniyor ve biz onu Malatyaspor'a bedelsiz verdik. Şimdi bize karşı kötü oynarsa, penaltı yaptırırsa ne olacak? Birçok söylenti çıkacak. (Galatasaray 2. Başkanı Ergun Gürsoy, 01-05-2005)

* Hakeme kızmıyorum, düzen içinde yapabileceği budur. (Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası Şenol Güneş, 02-05-2005)

* Nedved gibi iki üç oyuncum olsun isterim. (Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ziya Doğan, 05-05-2005)

* Fenerbahçe kazanırsa farklı kazanır, Galatasaray kazanırsa 1-0 kazanır. (5-1'lik Galatasaray-Fenerbahçe kupa maçı öncesinde tahminde bulunan Rıdvan Dilmen, 12-05-2005)

* Bana kimse küfür etmiyor. (Özhan Canaydın, 12-05-2005)

* Galatasaray Kulübü, benim sayemde tişört sattı, para kazandı. (Aziz Yıldırım, 23-05-2005)

* Bizde demokratik bir yönetim var. Başkan ne derse o olur. (Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, 23-05-2005)

* Biz Fenerbahçe'yi şampiyon yaptık, Fenerbahçe bizi 2. yaptı. (Şenol Güneş, 23-05-2005)

* Ribery'nin menajeri yabancıdır. Kayseri'de yerel bir kanalda gevezenin biri konuşmuş, bunu dikkate almayalım. Böyle bir şey yok. Ribery, Galatasaray'dan bir yere gitmiyor. (Galatasaray 2. Başkanı Ergun Gürsoy, 12-06-2005)

* Özellikle İtalya'dan ciddi teklifler aldım ancak maddi ve manevi olarak Malatyaspor bana daha çok ilgi gösterdiği için burayı seçtim. (Okan Yılmaz, 18-06-2005)

* 2 sene içinde tüm borçlarımızdan kurtuluruz. (Galatasaray Başkan Yardımcısı Turgay Kıran, 09-07-2005)

Bize de öyle geliyor!
Rüştü'nün durumu belirsiz ama, kürkçü dükkanı misali dönüp dolaşıp yine Fenerbahçe'ye gelecekmiş gibi gözüküyor...
(Ziya Şengül - Star)

Sorun saç stilinde!
Sıkıntı orta sahada. Orada Hasan Şaş gibi dünya çapında bir oyuncu var. Ama Hasan, Dünya Kupası'dan döndüğünden beri uyum sağlayamadı.
(Hıncal Uluç - Pas Fotomaç)

Özlü söz 11!
Godot'yu beklerken Godoş gelmesin!..
(Ali Sami Alkış - Star)

Ölelim daha iyi!
Çalınacak bir yanlış düdüğü 3-5 yazı boyunca kurcalamadıktan sonra hayatın ne anlamı var?
(Ümit Aktan - Türkiye)

Hepimiz öyle!
Bizim Trabzonspor bir şeyler yapıyor ama, aldıkları kuş mu çıkacak, civciv mi çıkacak, doğrusu merak içindeyim.
(Mehmet Ali Yılmaz - Dünden Bugüne Tercüman)

Sabret, az kaldı!
Bu suskunluk sabır taşını bile çatlatır!
(Ziya Şengül - Star)

"Mecnun'um Leyla'mı gördüm"
Amacımız ilk önce Süper Lig'de kalıcı olmak, ardından da kentimizin futbol potansiyelini kullanarak, 4 büyüklerin ardından adımızı 5. büyük olarak yazdırmak istiyoruz.
(Sivaspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz)

Anlatılmaz yaşanır!
Aklı başında birisi lütfen gelsin bu G.Saray'da bana ne yapılmaya çalışıldığını anlatsın.
(Reha Muhtar - Sabah)

Teknik direktör olsana!
İki senedir Trabzonspor neden finişi göremiyor sanıyorsunuz, tank gibi Hüseyin'e çözüm bulun, Gökdeniz'i de santrafordan alın, sağ kanada çekin şampiyonluğa senet imzalarım.
(Göktuğ Sevinçli - Futbol Meydanı, TV8)

Gerçek taraftar Türkbükü'nde!
Benim bu Beşiktaş ve Galatasaray'daki yönetici arkadaşlarıma bir önerim var... Hemen Türkbükü'ne gelsinler... Etrafta bir dolaşsınlar... Hem tatil yaparlar... Hem de taraftarın halini anlarlar...
(Reha Muhtar - Sabah)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mave, 22 Temmuz 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
* Fenerbahçe kazanırsa farklı kazanır, Galatasaray kazanırsa 1-0 kazanır. (5-1'lik Galatasaray-Fenerbahçe kupa maçı öncesinde tahminde bulunan Rıdvan Dilmen, 12-05-2005)

bence en guzeli bu.

bide bi kose yazarı bu tip maçların 3 sonucu vardır demişti. (ismini hatırlıyamadım sımdı)
1.si Fener 1-0 kazanır
2. 2-0 kazanır
3. 3-0 kazanır :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

bir de bunların winning eleven versiyonları var şu şekilde:

o gün oynana 6 maçı da x kişisi kazanmıştır, y: "ben daha iyi oynadım bugün ama"

x kişisi bi maçı 7-0 kazanır, y kişisi: "bala kazandın"

x kişisi bi maçı 5-0 kazanır, y kişisi: "maçın hakkı en az 5-5'ti"

x kişisi winning tarihindeki en güzel gollerden birini atar, y: "bal"

y kişisi durduk yere: "bana atılmış her gol baldır"

x kaleciyle karşı karşıya kalır ve gol atar, y: "oha gole bak ordaaaaan buraya"[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj sabonis tarafından 22 Temmuz 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sabonis, 22 Temmuz 2005 18:50 tarihinde demiş ki:
bir de bunların winning eleven versiyonları var şu şekilde:

o gün oynana 6 maçı da x kişisi kazanmıştır, y: "ben daha iyi oynadım bugün ama"

x kişisi bi maçı 7-0 kazanır, y kişisi: "bala kazandın"

x kişisi bi maçı 5-0 kazanır, y kişisi: "maçın hakkı en az 5-5'ti"

x kişisi winning tarihindeki en güzel gollerden birini atar, y: "bal"

y kişisi durduk yere: "bana atılmış her gol baldır"

x kaleciyle karşı karşıya kalır ve gol atar, y: "oha gole bak ordaaaaan buraya"

Her yediği gole bal diyen de vardır.Ayrıca:
x : Suudi Arabistan y : Brezilya
x : 3 y : 2
y:olm ne balıksın ya[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Sosyal ağlarda paylaş

bazıları cidden hoş..

@mave: her yazını c/p yapsana bundan sonra bizde tukenmeyelim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar hiç söledikleri laflara dikkat etmiyorlar. Şampiyonlar ligi finalinde Fatih Terim Sunucu gibi bişi maçı izliorum Milan 3-0 önce geçince Tamam bundan sonra bir İtalyan takımı kaybetmez kupa Milan'ın dedi hatta 3-3 olana kadar bile bu iddasına devam etti :D Ondan sonra futbolun 90 dk oldugunu anladı galiba sürekli futbol 90 dakka ne olucagı belli olmuyor dedi.Konuşmak için konuşuyo insanlar :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crimS0n, 22 Temmuz 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
said:
Mave, 22 Temmuz 2005 18:14 tarihinde demiş ki:

bence en guzeli bu.

bide bi kose yazarı bu tip maçların 3 sonucu vardır demişti. (ismini hatırlıyamadım sımdı)
1.si Fener 1-0 kazanır
2. 2-0 kazanır
3. 3-0 kazanır :)

Ömer Çavuşoğlu

[Bu mesaj JuM tarafından 25 Temmuz 2005 04:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

* Nedved gibi iki üç oyuncum olsun isterim. (Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ziya Doğan, 05-05-2005)

bu güzel tabii hoş bi hayal. bu adam malatyadayken ayman için "real madrid e gitse oynar" demişti. hatta arkadaşlarla "atma ziya" lafının buradan mı geldiği konusunda bi geyiğe imza atmıştık.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 22 Temmuz 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
Görüyorsunuz bi tane Beşiktaş lı var mı =)

Farkımız Kalitemiz ve mantığımız eheueuu

blackchaos bunu bir beşiktaşlı olarak söylemek istemezdim ama bizim de öle laflarımız boldur.

ilk olarak rahmetli cenk koray valerenga maçınının devre arasında (3-0 öndeyiz) çok rahat yenecez bu iş bitti tarzı açıklamalarda bulunmuştu.

sonra fenerbahçenin 11 puan geirden gelip şampiyon olduğu sene toptan bütün bjk yönetimi salladı durdu.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...