Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticiğin dönüştüğü hal

namesiz

Öne çıkan mesajlar

bknz: Chukem +1 buyuksun baba şakşakşak

nedense populer olan uyelerle aynı ıcerıkte veya aynı anlamda yazı yazınca veya onları kopyalıyınca bı halt olucagını sanan uye modelı kaynıyor ortam veya kuralalrı dıkte ederek goze gırmeye calısan mısal Gora da vardı cem yılmazın yanındakı admı bayıltıyolardı cem yılamzda sıraya gecın lan dogru duzgun durun fılan dıyor baslarındakı nobetcıyede ben hallederım abı fılan dıodu
yanı mılletımızın karakterıstık ozellıgı bu yetkılı varsa bırı onun yanında kuralları fılan savunup goze gırmeye calısmak

mısal gecen basıma bı olay geldı ornek verıyım
son 2-3 aydır klavyeye bakamdan yazı yazıyoru mcunkı kalvyeden daha alcakta duran bır koltukta oturma durumundayım o yzuden bazen bazı harflerı once basıyorum bazen veya space e egc basıyorum flıan muhakkak bu mesajımdada vardır oyle typolar kımısını duzeltıyoru mama acele yazınca bazen cok kotu oluyor
gecen bır tıp geldı MSN den (UO zamanıdnan kalmıs MSN ımde) bana dıokı Bonepart ı taklıtmı edıosun paso typo yapıp
allah aşkına typo yapmayı dunyada bone mu kesfettı veya bır tek ona ahs bır ozellıkmı herkes yapabılır ama ınsanalr oyle dusunmuyor populer kışılerın mesajlarını okuyup onalrın usluplarını taklıt etmeye calısıyorlar ama becermeıyor komık oluyorlar cunkı uslup kısıye zoel bıseydır kısının uslubu o farkında olmadan gelışen bir şeydır uslupları ınsanalr yaratmaz yanı
kımın kım oldugunu nıckıne bakmadan sırf mesajını okuyarak bıle tespıt edebılırsınız bı zaman sonra eger cok okuyorsanız o kişinin yazdıkalrını

bıde dıger uyeler sankı birlerden ve sıfırlardan oluşan program kodlarıymış gıbı harıket eden adamlar var herkesı kendınden aşagıda goren bırı bişey yazınca alaycı seyler yazan veya ıplemıyorum tarzında mesaj atan tıpler var
veya dunyanın sadece onalr ıcın yaratıldıgını yasıyan dıger ınsanların NPC turevı onemsız kışıler oldugunu ve hıcbıseyden cakmadıkalrını cahıl olduklarını sanan gencler var
ben yazarım kralım ben kımse laf edemez veya bu kımkı bana cevap yazıyor fılan dıye dusunurler kavgalarda genelde oyle cıkar zaten ınsanalr sadece ego borderları bırbırınle carpısınca kavga edermiş diyen bir gorus mevcut[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

bıde sey vardır

bılmemkıme aynen katılıyorum

ulan madem aynen katılıyorsun nıye yazıyosunkı adam zaten yukarda yazmış bunu bıze ne senın aynen katılmandan ocok mu onemlısın yanı

bıde sey vardır post olarak

:D
:)
:horace:

fılan atarlar sadece post kasmak ıcın atıldıgı gupegunduz ortadadır bu mesajın

bıde sey tıpler han ıbole sırf muhalefet oslu nfılan dıye karşı gorusu savunrular ama savundukları konudan haberlerı yoktur şapa otururlar resmen oyle oluncada ya ozelden kufur ederler yada yada hakaret ıcerıklı senın lafınlamı fılan tarzı mesajlar atarlar

ama aralarında en sevdıgım mod olma adaylarıdır butun turk toplulklarında avrdır bu tıpler

MIRC e gırer kımseyı tanıamdıgı halde hocam bana op versenıze der
veya bı UO serverı acılır 234234 kişi beni GM yapın staff olmak ıstıyorum fılan dıye mesajlar atar
veya patıdekı gıbı atmasalar bıle gızlı gızlı aamclar guderler işte mısal X admının MSN ını ısterler onla kanka olup yetkı almaktır cunkı amacları veya modlarla dalaşırlar paso sen mı bılcıen ben daha ıyıyım fılan tarzında kı o kişiyi attırabılırlerse belkı yerıne gecerler dusuncesı hakımdır veya her bolumde canla başla bır suru sacma yazı yazarlar bolumu domıne edebılırlerse modluk gelıcegını sanırlar

bır yere yonetıcı olmanın kralıyetten ıbaret olmadıgını her gun abuk subuk 435345 farklı ınsanla ugrasmak gerektıgını ve bellı bır yetenegı olmıyan kımsenın lıder pozısyonunda bocalıyıcagından bıhaberdır bunlar mod olmanın sadece mıllete artıslık yapabılmek oldugunu sanar bu tıpler[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktora aynen katılıyorum. Virgülü noktasına benim söyleyeceklerimi söyledi. :=)

İsim vermek istemiyorum ama bölümleri değişerek bi örnek veriyim.
Mesela imzamız "Futbol Şiddetdir Futbol Holiganlıktır ; Futbol adam bıçaklamaktır"
Ve biz futbol bölümüne sözüm ona mod adayıyız..

Ayrıca.
Böyle triari veya tw seçimleri yaklaştığı zaman millet bi incelir bi kırılır..
Seçim war da :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Bir Ba$kadır a$k palandöken'de

Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Favori konu başlıklarım:

1. Kızlık zarı nasıl dikilir?
2. Kız arkadaşımla yattım hamile mi kaldı?
3. Camdan aşağıya işedim sevindirik oldum.
4. Bla bla bla[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 19 Temmuz 2005 12:07 tarihinde demiş ki:
bıde sey vardır

bılmemkıme aynen katılıyorum

ulan madem aynen katılıyorsun nıye yazıyosunkı adam zaten yukarda yazmış bunu bıze ne senın aynen katılmandan ocok mu onemlısın yanı

Niye ki, forumda görüşlerini öğrenmek istediğim bir çok kişi var. Tabii bu demek değildir ki, şahıs a açsın konu dışını, tüm forumlara tek tek tıklasın her birine ayrı ayrı "buna katıldım, buna katılmıyorum, bu çok saçma" yazsın. Ama yer olur bakar birisi aynen senin düşündüklerini yazmış, bunu belirtmek istersin. Bunun için kimsenin çok önemli olması gerekmiyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 19 Temmuz 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@viktor ;
Post kasılır da gerçekten "katılan" "destekleyen" adamlar var onlar ne olacak?

Post kasan adam her postunda kasar.!
Yoksa 2 tane msjında post kasmış.. Amann salla gitsin.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Bir Ba$kadır a$k palandöken'de

Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

:)

onların ki can da benim ki patlıcan mı.. canım çekti bende bi post kasayım bakalım nasılmış[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

İnsan forumlarda bir süre geçirdikten sonra "post kasma! çek elini o klavyeden" muhabbetini yapmaktan sıkılıyor. Mesela yeni gelenler bölümüne giriyorum. her bir melaba threadine titizlikle cevap veren arkadaşlarımız var. Bakıyorum son mesajlarına. Hepsi yeni gelenlerde ve içeriği sadece "hoşgeldin" olan postlar. Bunların post kastığı yüzde yüz bariz hatta şöyle bir post var ki beni benden aldı. Fake arkadaşımız bu threadin yarısına gelindiğine yörünge dışındaymış ama millet okumadığı için hala hoşgeldin falan. Güzel komik aslında okudukça eğlenıyorsun.
Benim bu adamlara ö.m atıp "kardeşim ne zorunuz var post kasıosunuz" halim kalmadı. Sonuçta post kasılan tek forum pati değil. Artık yeni post kasmada yeni kombolar ortaya çıktı. Dolayısıyla kasanı ve kasmayanı ayırt edemeyiz. Bilip bilmeden insanları suçlayamayız. % 100 olsa bile diğer insanların karşısında küçük düşürmemeliyiz.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

said:
namesiz, 18 Temmuz 2005 02:09 tarihinde demiş ki:
pardon ama konu biraz fazla uzamadımı.dusundumde gerçekten yazmam salakça(yaparken eğlenio insan :P)ama burada benim anlatmak istediğim laf sokma hadisesiydi o olay anlaşıldı yeter bence dimi :D

Garbage a açsaydın bu konuyu hiçbir sorun olmayacaktı.:([signature][hline]These open doors...
Sosyal ağlarda paylaş

sımdı baka bırının gorusune aynen katılırsın bu sorun degıl ama

aynen katılıyorum

yazıp atmak vardır veya

aynen katılıyorum bencede blabla

seklınde bır mesaj vardır

aynen katılıyorum demen forumda bi işe yaramaz neden cunkı adam zaten soylemiş bunu sende aynen katılıyorsan bunu belırtmeye ne egrek duydunkı mantık olarak
post kasma olmasa bıle sınır eden bı durum hanı okullarda olurya
hoca bısey anlat bsıey tartısıcaz senı nfıkrın ne blabla dıe zorla derse ogrencıyı kaldırır cocuk ya konuyu ıplemıyodur yada bılgısı yoktur fılan dırek Arkadaşıma aynen katılıyorum der sıyırtmaya calısır hocaya cevap verdımı adam verdı ee olay bıtmıstır ehehe
ona benzıyor yanı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murk, 19 Temmuz 2005 12:21 tarihinde demiş ki:
Favori konu başlıklarım:

1. Kızlık zarı nasıl dikilir?
2. Kız arkadaşımla yattım hamile mi kaldı?
3. Camdan aşağıya işedim sevindirik oldum.
4. Bla bla bla

bu ilk ikisi cidden konu başlığı olmuş şeyler mi[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 19 Temmuz 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
bu ilk ikisi cidden konu başlığı olmuş şeyler mi

Malesef evet. Ne hale geldi Paticik boşuna demiyoruz.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

yuhlicak bişey yok aslında. maalesef paticik üye alırken üyeleri yobaz mı , siyasi görüşü nasıldır, ahlaklı mıdır vs. vs. gibi sınavlara tabi tutamıyor. e arada olucak böyle şeyler, yapıcak bişey yok[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 19 Temmuz 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
yuhlicak bişey yok aslında. maalesef paticik üye alırken üyeleri yobaz mı , siyasi görüşü nasıldır, ahlaklı mıdır vs. vs. gibi sınavlara tabi tutamıyor. e arada olucak böyle şeyler, yapıcak bişey yok

Eh evet öyle ve anlayışsız olan arkadaşlarımız yüzünden tartışmalar sürüyor gidiyor. Fikirlere saygı duymak lazım[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

said:
namesiz, 17 Temmuz 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
Ben açtığım bir konuda kendi yapıtğım bir şeyi paylaşmak istedim ama sırf eleştiri olsun diye yazılan yazılardan sıkıldım.Ne olursa olsun, ister normal ister absurd birşey olsun yazan kişiye iğnelemek veyahut laf atmak bağbında bir cevap atılmamalıdır.
İşte bardağı taşıran son damla.
+21542154215415451³
burda forumlarda son 1-2 yıldır gördüğüm genel bişey oldu bu artık herkes yazılanın içeriğini değil yazının imlasını (!) ,yanlışlarını eleştirip duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dominic, 17 Temmuz 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
cok ozur dilerim, bu gece pencereden iserken altinda durucam. hey yah. sabir.

ben cabuk sinirlenen bir insan degilim, ama senin gibi 'supra' insanlar beni kendimden cikartiyor anlatabiliyor muyum?

yani camdan ise tamam, gece arkadaslarina anlat bunu gul, git kendi websitene yaz ama foruma yazmak nedir?

forum nedir haberin varmi?

hay zaten moderator olanda hata sanki ben duzelticem milleti ya.

ne haliniz varsa gorun.

[Bu mesaj dominic tarafından 17 Temmuz 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Bi yazdığın şu satırlara baktım,birde açtığın topiclere baktım,güldüm.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Sosyal ağlarda paylaş

said:
umutsavaci, 19 Temmuz 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
artık herkes yazılanın içeriğini değil yazının imlasını (!) ,yanlışlarını eleştirip duruyo

ne güzel, insanlar imla kurallarına dikkat ediyor işte. yazıların içeriğini eleştirenler de oluyor tabii ki onu gözardı etmiyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...