Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 melee attack a cooldown reincarnate kalksin shield tutamasin binegi olmasin shock bence 10 sn az 30 sn cooldown olsun ya baktim da gene olmuyor bence shaman die bir charakter olmasin mutlu olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Way, 05 Temmuz 2005 13:21 tarihinde demiş ki: ben yazayım ilerde tutarsa c/p lerim patch topic ine :) dusundugum nerf ler bunlar olacak.. shock 10 sn cooldown windfury %10 sans purge a cooldown totem dikmeye cooldown bolece 3 er 5 er dikilmeyecek Bence tam tersi olcak dıer classlara bıseyler gelcek aynı duruma gelcek bu dedıklerın olursa olay cıkar :)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Sanirim buna aglamak denebilir (No offence :P) Misal nasil bi paladin nerf shaman diyebilir Cevap: Oyun bilmiyordur yeterli deneyim ekipmani yokdur vs.. Paladin vs Shaman ; 1-)Paladin Honored Viking helm kullanacak adami 30 saniye disorted edebilecek nedir böylece yemek ve su ile hp mana takviyesi yapacak. 2-)Engineer pala her classa karşi rahat oynar bknz; kosarak işron granade heal divine veya blessinf of prot + cons death ray cesit cesit trinketler. Shocklarla sorununuz mu var heal a basin hemen yürüyün heale basin hemen yürüyün illaki birince shocklamaya calisacakdir shaman veyahut basin heale yiyin shock u tekrar heal atin stump bs yoksa kesemeyecekdir. Hammer of justice + bandaj Divine shield + bandaj aura + shield 1h silah Ayrica Prot/retri pala biraz spritle > Shaman iş ancak çok şansli wf serilerine bakar Totem demişsiniz abi cok ama cok gülüyorum totemi dert edinen palaya Tabi herşey oyuncuda bitiyor gene Biraz karşınızdaki karakteri tanıyın kafi Su an tek nerflenmesi gereken Divine shield (Palanin hp si kadar absorb etsin gene dispell edilemesin pala etkilenmesin ama misal palanin 4k hp sivarsa 4 k dmg a karsi inmune yaptin + Execute moblara %20 playerlere %15 olmali bence[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yok yok mana yerine rage olsun darbe yedikçe büyü yapalım ayrıca her şoka 4sn cast time artı 15 saniye cooldown olursada fena olmaz[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 2. bi sam vakası geldi gene :) abi oyunda %80 alliance nüfusu varsa % 80 nide nerf der bu kadar basit ahah istedigin nerflere gelince ; *shock 10 sn cooldown - zaten 6 sn ye cooldown ı var talenttan 1 sn ye daha kısalıyo ama %1 shaman bile bunu kullanmıyodur heralde *windfury %10 sans - zaten %15 lerde bi yüzdeyle vuruyo her vurdugumuz wf diil merak etme. *purge a cooldown - purge u herkes elimiz tusta habire saga sola attıgımız bisi zannediyo onada bi 5 sn ye cooldown verebilirsin izin verdim hadi :) *totem dikmeye cooldown bolece 3 er 5 er dikilmeyecek - earthbind ve grounding totemlerin zaten güzelcene bi cooldownları var o konudada için rahat ossun kısaca yazından gene şu çıktı way, yazık sende hayatında shaman oynamamış diğer nerfçiler gibi atıp tutan bi kalektersin. 50 kere söledik gidip test serverında açın bakalım girin wg ye alterac a oynayın biraz bakalım görün overpored olayını bi. edit:Olay tamamen çarpıstıgın class ı tanımanda yatıyo. adam gidip rank1 fire totem çakarsa yere sana 10 dmg vuruyosa buda sende bunu görmeyip gidip totemi almaya çalısıyosan yenilginin nedenini kendinde araman lazım biraz. regalya yada katılmamak elde diil diger class larda da o kadar çok nerf denilcek olay varki bu kadar ally nüfusu olan bi oyunda azınlıgın sesini duyurması çok zor, kendimizi savunmaktan başka bişi yazıcak halimiz kalmıyo valla :) [signature][hline]EU - Burning Legion OmeN [Bu mesaj OmeN tarafından 05 Temmuz 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 sonrada pls buff shamans diye çıkmasınlar hehe[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Shamanı nerflemektense diğer classları biraz bufflamaları lazım sonucta birine bir güç verdiyse Blizzard bunu geri alması haksızlık olur çünkü insanlar o güç için o classı seçmiş olabilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bencede diğerlerini bufflarlar tabi sadece ihtiyacı olanları gidipte palaları bufflicaklarını sanmam ufak tefek şeyler hariç[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Regalya, 05 Temmuz 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Sanirim buna aglamak denebilir (No offence :P) Misal nasil bi paladin nerf shaman diyebilir Cevap: Oyun bilmiyordur yeterli deneyim ekipmani yokdur vs.. Paladin vs Shaman ; 1-)Paladin Honored Viking helm kullanacak adami 30 saniye disorted edebilecek nedir böylece yemek ve su ile hp mana takviyesi yapacak. 2-)Engineer pala her classa karşi rahat oynar bknz; kosarak işron granade heal divine veya blessinf of prot + cons death ray cesit cesit trinketler. Shocklarla sorununuz mu var heal a basin hemen yürüyün heale basin hemen yürüyün illaki birince shocklamaya calisacakdir shaman veyahut basin heale yiyin shock u tekrar heal atin stump bs yoksa kesemeyecekdir. Hammer of justice + bandaj Divine shield + bandaj aura + shield 1h silah Ayrica Prot/retri pala biraz spritle > Shaman iş ancak çok şansli wf serilerine bakar Totem demişsiniz abi cok ama cok gülüyorum totemi dert edinen palaya Tabi herşey oyuncuda bitiyor gene Biraz karşınızdaki karakteri tanıyın kafi Su an tek nerflenmesi gereken Divine shield (Palanin hp si kadar absorb etsin gene dispell edilemesin pala etkilenmesin ama misal palanin 4k hp sivarsa 4 k dmg a karsi inmune yaptin + Execute moblara %20 playerlere %15 olmali bence evet paladinde trinketler engineering vs vs olacak da karşı tarafta olmayacak. karşı taraf mining-skinning filan almış olacak kafası çalışmıyordu. şu dediğin "paladinin şansı yok ancak enginar olması lazım" demekle aynı.. 3.80sn hızlı silah kullanan adama 40 manalık totem atıyorsun, adam her defasında toteme vurayım dese kaç mana harcayıp ne kadar zaman kaybettirmiş oluyorsun. at totemi koş biraz, interrupt olmadan heallen. paladinin 5dk cooldown'lık shield açması lazım interrupt olmaması için.. divine shield dediğin gibi olursa cooldown 1-1,5dk filan olması lazım, priest 30sn'de bir 1k'lık shield atıyor kendine. valla ben böylesini tercih ederim, o zaman cidden işe yarar shield.. hayır kendiniz dalga geçiyorsunuz "şaman critter olmadan bunlar beğenmeyecek" diye, sonra kendiniz nerf diyorsunuz. komik oluyor çok..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 arkadaş heal i olmayan bi class olsanız anlayacam bu kadar yazmanızı da heal var stun var shield var plate var daha ne istiyosunuz iwin skilli mi bir de şunu merak ettim bu Blessing of Protection skill i başka birşeyle cooldown falan paylaşıyor mu ki kimse bahsetmemiş? [Bu mesaj EarS tarafından 05 Temmuz 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Way, 05 Temmuz 2005 13:21 tarihinde demiş ki: ya bisi yazmayacaktım millet yine baslamıs sacmalamaya.. kardes bi cloth giyen class 2 shock 5 normal vurusta oluyo bu 5 tanenin icinden 1 i windfury olsa yine oluyo yani 2 shock bi windfury..10 sn falan surdu surmedi olurken sen hala wand la totem i yoket 5 sn arada heal at demekle ben shaman im shaman a plz nerf gelmesin b@pslar ne guzel adam kesiyorum ben plZZ demekle aynıdır.. shaman la karsılasmıyacam banane diyebilirim ama demiyorum gorsem de elim ayagıma dolasmaz kimse herkes n00b bi shamanlar pvp m@ster degil iste hadi %20 si bilmiyo eli ayagina dolasiyo desek %80 i bosuna mi diyo shaman a nerf diye yani gittigi kadar gidecekte bole de bende bliz i tanıyosam bu shaman a ole bi nerf gelecekki keske shaman d egil .. acsaymisim dedirten cinsten olacak.. ben yazayım ilerde tutarsa c/p lerim patch topic ine :) dusundugum nerf ler bunlar olacak.. shock 10 sn cooldown windfury %10 sans purge a cooldown totem dikmeye cooldown bolece 3 er 5 er dikilmeyecek Hpni belirtsen. Kafadan 4k verelim. 2 shock 1.1k. Kaldı 2.9k. savaş 10 saniye sürer diyosun bunun 2 saniyesini shockların vuruşuna harcasak 8 saniye. 4k hpli bir priestın itemlerine kafadan eşit bir shaman olarak düşünürsek bi gift of the elven magi verelim. 1.50aspd 43-81 dmg. Bu 4 atak demektir. Flurryye girdin 5 saldırı. Her vuruşta ortalama 110 hasar versek etti 550. Son saldırımız Windfuryye girsin 600-700 de ordan eklenirse. Hatta 750 diyelim normal hesap olsun 750+550+1100. 2.4k hp. Vay be ölmüşün. Onun yerine o aptal aptal shockları spamlerken sen kendini heallesen 2.4k hasarını kapar, /target Tremor totem /shoot wand(bu komutu bilmiyorum) minik bir macro yapıp ardından fearı bassan, bu sırada büyülerini saydırsan ölmezsin herhalde. O dediğin omfg omfg windfury procced nerf shaman olayını 3.50aspdnin üstündeki silahlarla yapıyorsun.(Mesela AV rewardı, arcanite reaper gibi silahlar) İşte shamanın iwin buttonu denilen windfury budur. 10 saniyede 2 shock atıp 2 vuruşta 3.80 aspd li bir silahla windfurye girse bile o aptal gibi shockları spamlerken sen heallersen tremor totemi yıkıp fearı basarsan kurtulması kolay. Pvp de kullanılan 5 totem earthbind, grounding, tremor, searing,fire novadır. Grounding ve fire novanın 15 saniye cooldownu var. Fire nova talentsiz 4saniyede patlıyorki bunu artık çoğu kişi yemiyor. Tremoru yukarda dediğim şekilde rahatça kırabilirsiniz. Searingde aynı şekilde. İnsanlar nedense shamanı öldürmek için yol aramak yerine forumlarda nerf piliz diye haykırmayı seçiyorlar. Shaman blizzardın tek tamamlayabildiği karakter. Diğerlerinide o düzeye getirmeye çalışıyorlar.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: EarS, 05 Temmuz 2005 15:52 tarihinde demiş ki: arkadaş heal i olmayan bi class olsanız anlayacam bu kadar yazmanızı da heal var stun var shield var plate var daha ne istiyosunuz iwin skilli mi bir de şunu merak ettim bu Blessing of Protection skill i başka birşeyle cooldown falan paylaşıyor mu ki kimse bahsetmemiş? [Bu mesaj EarS tarafından 05 Temmuz 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] stun cooldown 1dk, öyle 6sn'de bir basamıyoruz şaman gibi. heal deseniz sizdekiler daha güçlü. kalkan deseniz sizde var. bizde plate varsa sizde mail var ki zaten sizin nukelere karşı korumuyor shield.. blessing of protection da 5dk ve zaten purge ile kalkıyor, yaradığı tek şey iki tarafın da kendini heallemesi. ben healliyorsam kendimi adam heallemeyecek sanki? kaldı mı o kadar acemisi? hayır bunu söyleyen de nuke atan, heal atan, windfury'li, mailli, kalkanlı, parry'li, (parry bile alıyor tek talentla, yuh yani paladin 5 talent harcıyor %5 parry arttırmak için) area effect debuff atan bir sınıf. hani blizz'e şöyle yüklü para versem editleyin desem charımı, bu kadar yaparlar..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Halamı devam ediyor bu topic yuh. Ya bir denge var oyunda hala shaman overpowered fln demeyin allah aşkına , soloda shaman , group pvpde paladin. Ayrıca PvE de Paladin>>>>>>>>>Shaman. Shaman açıkçası oyunun en iyi solo pvp classı olsada grupta işlevsizlik ve pvede paladinle boy ölçüşeme laneti var. Bu kadar basit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ayni seyler zirvalanaip duruyor.stun=frostshock deildir sevgili sam bunu bi anla ilk sen.ikincisi parry alioruz evet 1 talent puani ile ama siz %5 artiriyorsunuz sizde zaten var parry.neyse zaten ne kadar anlatsakda anlamayacaksiniz.acin test serverinda oynayin.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 05 Temmuz 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 evet, stun dmg vermiyor ve dk'de bir kere yapılıyor, kendin söyledin işte aradaki dağlar kadar farkı.. biz keriz miyiz 5 talent puanı veriyoruz sizin 1 talent verdiğiniz şeye? o da %5 o da %5 parry farkettiriyor. öyle bir demişsin ki sanki parayla alınıyor talent puanı lol[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Shaman parry talentine 5 puan veriliyor Sam.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 sam parry olayinda feci batirdin zira adamlar senin 8. lvlda trainerdan ogrendigin parry'e ulasmak icin 20 enhancement talenti harcamalilar :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Hiç ya. Herkes ahkam kesiyor ne ala. Yakıştıramadım Sam.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: ssj4songoku, 05 Temmuz 2005 12:29 tarihinde demiş ki:...herifler de hemen shaman'a öldüğünde "nefr!, overpowered!" diye bağırmaya başladı. hehe. priceless.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Nefr overpowered bir insan zaten.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu arada blizz forumlarında lütfen bana "shamanlar overpowered" diyen bir allahın kulunu bulun. 1 tane yani. dediğim gibi siz geriden takip ediyosunuz, artık shamanlara nerf diyen yok. öle topicler 1-1.5 ay önce açılıyodu. parry için 21 tane talent point harcıyoruz ki aklı başında mc raid yapan bir shaman 21 kere enchant talenti vermez. ya 7 ya 11. ayrıca paladin abarttığınız kadar da kötü bir class kesinlikle değil. tamam bayıyo biraz ara sıra, ama öyle bir duruma soktunuz ki sanki hiçbir işe yaramıyor (eet yeterli yavaşlatıcı-yakalamak için olan özellikleri yok, ama blizz forumlarını takip ediyorsanız, bunun için yeni bir büyünün yapıldığını görürsünüz) nese siz biraz daha ağlayın.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 aha red abı :) hala shman takıntı gecmedımı ya du su staj bıtsın gelıyom az kaldı hop hop shman top shman edecem senı :P[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 kendiniz inaniyo musunuz shaman in bi paladin le esit olduguna? ben inanmiyorum baska inanir inanmaz beni takmaz ama cogu kisi bi sorun var diyosa vardır.. bisiler yazıyolrum kendime gore dogru olan seyler verilen cevaplar cok komik.. shaman priest i sn sinde indiriyo diyorum bana verilen cevap macro yap sole yap kıcından ter gelsin vs vs..ee kardesim sen 2-3 tus la beni oldurebilirken ben niye seni oldurmek icin macrolar yapayım taklalar atayım ? :) sadece priest icinde degil warrior da agziyla kus tutmaya calısıyo shaman la kapısırken paladin de vs de..neyi savunuyosunuz anlayamadım ya sanki kufur ediyoruz agiz dalasına dondu bu kadar bariz olan bi seyin bu kadar tartisilmasi bile sacma ve gereksiz.. yani tamamshaman a nerf gelmesin kalsın bole de bi anti shaman olsun shaman onu gordugunde kacsın her class atıyorum rogue warrior gorunce bi dusunuyo priest rogue gorunce dalsam mi diye dusunuyo shaman napıyo hurraaa dalıyo 2 kisnin arasına class ları fark etmez.. bi de sunu yapmayın lutfen..shaman oynamadıgın belli bisi bilmiyosun vs havalarına girmeyin arkadas cevrem sayesinde her class la oynadım her seyi biliyorum(horde tarafında) shaman sunu yapamaz priest sen soel yap warrior san sole yap diye oyunu shaman olmayan lara ogretmeye calısmayın kimse aptal degil n00b degil biraz kendinize gelin allaince ların hepsi shaman guclu diyosa bi sorun var iste kabul etsenizde etmesenizde shaman olup ben .. class ına oluyorum diyen ya class ını bilmiyodur ya da beceriksizdir.. gercekten horde dan sogudum bu shaman syesinde hic bir oyunda bu kadar bariz ustunluk yoktu biraz ustunluk oldugunda da millet kabul ediyodu simdi hem bariz ustun hemde o class ını oynayanlar bunu kabul etmiyo trajikomik bi olay :) su oyunu hikayesi icin oynadıgımı her zaman soluyorum..yani su sundan ustun su bole beni ilgilendirmiyo ama madem sen wow u pvp oyunu yapmıssın wc ile alakasız sc haritasi uzerine pvp koyarak bi oyun yapmmıssın guzel yap bari bu yuzden bliz mmorpg alanında n00b oldugunu kanıtladı bence o kadar patch geldi birinde shaman a gucunu azalacak bisi yapılmadı yazık yani..alliance da 50 dolar verip oyunu aldi ayda 13 euro verip oyununu oynuyo horde da oynuyo ama esit sartlarda degiller ticari bi olayın musteri memnuniyetini saglaması lazım ama kimse oyunun su an ki class dengesinden memnun degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 divine shield için ağlayan hordeleri anlamıyorum. ve ofansif bir büyü ne bir şey. bakar mısınız nerf paladin demelerine "adam shield açıp heartstone yapıyor." allahım ya , sanki heartstone yapınca herkes ölüyor. sırf öldürmek için NERF diyorlar. hadi , shield açıp heartstone yapmak garip gerçi. ama gelip de , o kadar saçmalık varken gelip paladin'in 5 dk cooldownlu divine shield'ine neden bu kadar laf atılıyor ben anlamıyorum. 6 saniye cooldownlu shocklara sahip gençler diyor bunları hep. peh[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bnlr![signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar