Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackwing Lair Weapons..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Bi kaç tanesi hariç sevmedim tiplerini hepsine bi dragon koyacaz diye kasmışlar silahlarda.
One Hand Sword yok.

Ama bunları çıktığı bossun cesedinde görmek pek bi güzel olur açsınlar BWL yide geriye kalan 5 gün boş boş beklemeyelim :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
clawlardan birine talibim[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

rollemek nasip olur inşallah.. :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

-Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap..
-Sercan - Tamam abi..
-Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor..
-Mayweda : Hönk ?? !! ??
Sosyal ağlarda paylaş

bazıları çirkinlik abidesi, 1-2 staff görebildim ancak birşeye benzeyen. silahlar güçlendikçe çirkinlik katsayısı mı artıyor nedir..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

bunnarın hepsi uydurma olabilir, zira blizzard hiç bi zaman bu kadar şaşalı, abartılı modellemelere sahip silahlar kullanmadı oyunda. ayrıca resimlerdeki mage yada warlock tipli etek giymis elemanların ellerinde bow,2 hand sword-axe falan tutması da bi garip geldi . . .[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, Prophecy set giyen bir priestin elinde 2H Axe tutması dışında :) silahların abartı grafiklere sahip olması gayet doğal arkadaşlar.

Burası bir üst Tier raid instance olacak (oyundaki en zor) Bosslar ve hatta trash mobların ciddi derecede zor olması bekleniyor (Daha test serverda BWL'ye girilemio, tam bilgi veremeyeceğim) Bu bossları kesip, basit görünüşlü silahlar, itemler elde etmek zannedersem birçok WoW oyuncusunu üzecektir.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bunlar ne lan lol, blizz silah dizaynırları komple koreli japon çinli falan heralde. çok kötü hatta birbirin taklidi görünüşe sahip silahlar, bide deve gibiler nedense. bitek dragon kafalı staff ı beğendim.

sade ama üstün, güçlü, etkileyici vb gözükmeliydi silahlar. böle ffxten bi farklı kalmamış ki.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Training is nothing, Will is everything
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...