Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 http://www.whataboutpp.com/[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 görüntülere bittim of be ne silahlar warmış bir an önce bwl acılır inşallah[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bi kaç tanesi hariç sevmedim tiplerini hepsine bi dragon koyacaz diye kasmışlar silahlarda. One Hand Sword yok. Ama bunları çıktığı bossun cesedinde görmek pek bi güzel olur açsınlar BWL yide geriye kalan 5 gün boş boş beklemeyelim :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 http://www.whataboutpp.com/#tha2 şu çok hoşuma gitti. istiyorum onu..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 tiksindim topundan. pek janjanlı, kımıl kımıl şeyler.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 clawlardan birine talibim[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hersey dragon motifli samuray olcaz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 dagger 2 cok guzel gozukuyor ama sword tercih ediyorum . 1h sword olmamasida cok kotu =/[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ulan patchden önce hemen 9 lvl atlamam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 dagger 2 çok güzelde dagger 1 in şekli ne ya kuş tırnağı gibi anlamadım bişi clawlar da çok tatlı olmuş[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 tabi silahın tipinden çok dmg i dps si falan önemli "aa kötü görünüyo lan bu" diyip almamazlık etmem yani silahı :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 çoğunu hatta neredeyse hepsini beğenmedim kim modelliyor bunları allah aşkına ya voltron u yapanlar mı. blizzard dizayn takımını mı kovdu naaptı.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 kötü olsaymış. böhüü :([signature][hline]mesela beş *oky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 rollemek nasip olur inşallah.. :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda -Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap.. -Sercan - Tamam abi.. -Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor.. -Mayweda : Hönk ?? !! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bow güzelmiş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 lol bunlar ne..grafikleri rezalet,fazla abartili.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bazıları çirkinlik abidesi, 1-2 staff görebildim ancak birşeye benzeyen. silahlar güçlendikçe çirkinlik katsayısı mı artıyor nedir..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 +1 aynen katılıyorum acaip kötü modellenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 cok abartılı olmuslar bence begenmedim.ama 3 tane staff vardı 3 tane staff dropu vasa güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bunnarın hepsi uydurma olabilir, zira blizzard hiç bi zaman bu kadar şaşalı, abartılı modellemelere sahip silahlar kullanmadı oyunda. ayrıca resimlerdeki mage yada warlock tipli etek giymis elemanların ellerinde bow,2 hand sword-axe falan tutması da bi garip geldi . . .[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Evet, Prophecy set giyen bir priestin elinde 2H Axe tutması dışında :) silahların abartı grafiklere sahip olması gayet doğal arkadaşlar. Burası bir üst Tier raid instance olacak (oyundaki en zor) Bosslar ve hatta trash mobların ciddi derecede zor olması bekleniyor (Daha test serverda BWL'ye girilemio, tam bilgi veremeyeceğim) Bu bossları kesip, basit görünüşlü silahlar, itemler elde etmek zannedersem birçok WoW oyuncusunu üzecektir.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 walla oyuna kürdan diye bi dagger koysunlar 80 DPS kimse ben kürdan kullanmam demez. ( Bakınız Barman Shanker bildiğiniz kırık şişe) :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hmm bunlar ne lan lol, blizz silah dizaynırları komple koreli japon çinli falan heralde. çok kötü hatta birbirin taklidi görünüşe sahip silahlar, bide deve gibiler nedense. bitek dragon kafalı staff ı beğendim. sade ama üstün, güçlü, etkileyici vb gözükmeliydi silahlar. böle ffxten bi farklı kalmamış ki.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 nerden bilebiliriz bunun emulatörlü bir serverda yapılmadığını , zira çok saçma silahlar dikkat ettiyseniz ben sanmıyorum böyle silahlar koyucaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar