Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark_Soul

=o=
  • Mesaj sayısı

    9140
  • Üyelik tarihi

  • Son ziyareti

Son profil ziyaretçileri

1247 kez ziyaret edildi

Dark_Soul Kullanıcısının Başarıları

  1. Dark_Soul

    Wow Guilde Adam Arıyoruz

    Burası dayılar emmiler forumu oldu bro bi 15 sene geç kaldın ssffd
  2. Dark_Soul

    İmmune- Bağışıklık Güçlendirici

    Şu yapay zeka iyice gelişip matrixdeki bizi enseden virtual reality e bağlasın da mutlu mesut yaşayalım yav bu nedir
  3. Dark_Soul

    Bugün Ne Seyrettiniz?

    Uzun süre sonra soluksuz uzun bir film izleyebildim. Filmde hugh abi ile özleştim resmen, çok iyi oyunculuk çıkarmış. 2.5 saat yağ gibi aktı. Puanım 8.5
  4. Dark_Soul

    Nvidia DLSS, DLDSR, DLAA, AMD FSR, Intel XESS teknolojileri

    Sony seneye ps5 pro çıkaracak dedikodusu var muhtemelen yenilikler ilk oraya getirecek amd
  5. Dark_Soul

    Nvidia DLSS, DLDSR, DLAA, AMD FSR, Intel XESS teknolojileri

    Yav bu upscaling frame gen teknolojileri iyi güzel de developerlar ve firmaları optimizasyon konusunda iyice tembelleştiriyorlar. Çıkan oyun en iyi ihtimalle 2-3 ay sonra düzgün oynanabilir hale geliyor. Şimdi elden ringin dlc'si çıkıyor haziranda, pre-order vericem elim gitmiyor keza elden ring de ilk çıktığında optimizasyonu rezil haldeydi. Forza Motorsport çıktı, kaç ay oldu teknik tarafı rezil ötesi halen düzelmedi, teknik sorunları olmasa 9 - 9.5 luk oyun. Geçen sene çıkan Dead space ile jedi survivor da aynı şekilde rezil optimizasyonlu geldi.
  6. Dark_Soul

    Baldur's Gate 3

    Yemek yerken okudum, adamın , şirketin tarihi, tökezleme, büyüme aşamaları çok güzelmiş. Burda düşündüm de, 18-20 li yaşlardan başlayıp 35-40 yaşlarına gelip sürekli batmaktan kıl pay kurtulan , rpg oyunu yapıyoz diye şirketimiz olsa, ilk önce eş dost bırak lan bu işleri tırrek diye taşşak geçer.
  7. Dark_Soul

    Atatürk Şiirleri - Serdar Yıldırım

    Atatürk Şiirleri bile ne kadar naif abinin. Bizim lisedeki spor hocası, atatürk olmasa hepinizin anası belli babası belli olmayan bilmemen çocuğu olurdunuz diye söze başlayıp 1 ders nutuk kitabını ezberletip okuturdu.
  8. Dark_Soul

    Foruma yeni üye oldum. Ben Serdar Yıldırım.

    @egm, @cumhurbaskanlıgı, @kel, @reis
  9. Dark_Soul

    Mutluluk nedir?

    Geçmişe takılırsan, sürekli kaçırdığın, yapamadıklarını düşünürsen, giderek artan bunalım, stress halinde oluyorsun hatta depresyona kadar gider. Mutsuzluğunun kaynağını son 2 paragrafta söylemişsin zaten. Hepimizin başına gelen durum, gençken sonsuz enerji, bol vakit, hayata açlık, çivi gibi taptaze vücud vardı, para, tecrübe, özgüven, cesaret vs yoktu. Çekingenlikten, sınav stresinden, aileden, maddi durumdan vs den kaynaklı o yaşlarda yaşamamız gereken çoğu şeyi yapamadık. Bunların bir kısmını belki sonradan yapabilirsin ama çoğu o yaşlarda yaşanmalıydı. Herşey zamanında güzel lafı boşuna değil, bunu kabullenip geçmişle defteri komple kapatman lazım, yoksa şimdiki yaşların da boşlukda geçecek bu sefer ileriki yaşlarda daha da pişman olacaksan. Bence en güzeli şuanki zamanı yaşamak, ne geçmişi ne de 1 sene 2 sene sonrasını düşünmek.
  10. Dark_Soul

    Starfield

    Oyunun şu halini herhangi bir game awardsa aday göstermek tam bir utanmazlık, genişlik örneği
  11. Dark_Soul

    Nvidia RTX 4000 serisi

    Chatgpt den tut milyon tane ai, ml için Nvidia kartlar kullanılıyor. Azure, gcloud, aws gelirleri tek başına gaming tarafının 2-3 katı vardır.
  12. Dark_Soul

    Turkish Lira is coming to Steam!

    Muhtemelen zırt pırt ani, belirsiz kur değişimi yüzünden , tüm sistemi güncellemeye harcadıkları efordan sonra , birileri ehh yeter lan kaç kuruş kazanıyoruz şu fakirlerden de bu kadar gereksiz stress giriyoruz dedi. Onun dışında markette oyunu olan firmalar da şikayet etmiştir, adamların kur yüzünden, kazandığı 1 oyun başına geliri her ay USD bazında düşüyor.
  13. Dark_Soul

    Ankara ve çevresi...

    Cici piknik biteli çok oldu, kalite baya düştü , şuan kayış gibi etleri var, random bir yere girsen hemen hemen aynı kalitede olur. Ankara'da yağlı döner seven Peçenek, biraz daha kuru seven ivedik Tat-An a, ayrıca burda cuma günleri efsane kavurma çıkar. Ulusa falan gitmeyin tarihi vs ayağına yemekten hastalık kapma olasılığınız baya yüksek. Üstteki listede mutlu hariç diğerleri mid tier. Birde bunların arasında özler döner var, yanlız bunun bir sürü şubesi bir de yancıları, kolpaları var dikkat etmek lazım
  14. Dark_Soul

    Bitcoin #6

    Ulan olan yine bizim bnb lere oldu sfds
  15. Dark_Soul

    Turkish Lira is coming to Steam!

    ohh pompa reloaded olmuş. 9-10 oyuna baktım steamdb den mena regional Price falan yalan olmuş. Dead cell, hollow knight gibi popüler indie ler bile uğraşmamış fiyatı ayarlamakla geri kalanı da muhtemelen yapıştırıp geçmiştir. AAA oyunlar da tek tük Mena regiona göre ayarlamışlar, tabi yine son tl fiyatından yine pahalı. Baldurs Gate 3 ile mb 2 yi gördüm regional Price yapan, gerisi 59-69 Usd den geçirmiş beklenildiği gibi
×
×
  • Yeni Oluştur...