Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

leroy nedemek

Remus

Öne çıkan mesajlar

laroya tipik bi örnek olabilecek bi warrior dün gece bizim grupta vardı. lbrs nin koridorlarında etrafta tomarla orc varken bizim fazla aggro cekmemek için milimetrik pulladıgımız orc grubunda en gerideki ve bize büyü sallayan orc mage e charge yapan warrior.

Ve ayrıca shadow hunterın odasında rampada savasırken odanın diger ucundaki bossun addini alabilen warrior.

veya bi yerde savasırken üzerine aggro alan mage veya herhangi bi casterın sanki kacarak kurtulacakmış gibi kaçmaya çalışırkenj 30 tane mobun arasına dalan denyo.

bunnar örnek olabilir. o nedenle soran arkadaş bunları yapmamaya çalış.[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

kaçınca kurtulamayacagı gibi bizde yetişemiyoz moba vuramıyoz:=) caster önde mob arkada biz en arkada dolanıyoz. tabi panik olan casterın etraftan aldıgı addin haddi hesabı yok. pff yaw kardeşim bi instance e veya bi yere ilk defa giriyosan bişi yapma bekle izle oldugun yerde kal. ne diye sanki 10 defa oraya gelmiş gibi davranırlarki.[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 12 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
bırak hoca ya ne saçmalıosun sen haha

o adamın liiirooooy ceeennkiiinss demesinden komik bişiy olamaz ya.işin sırrı orada.leroy u leroy yapan o haykırış.

insanın anlayışı kıt olmayagörsün.. :-p leeroy'un cengaverce ortaya atlamasını kastettim ben, yoksa o nfl'den çıkma anons elbette işin temeli.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya mage yine iyi, ben bu karakteri yeni actim iste, biraktim hunteri, zaten sinirliyim böyle tekrardan ayni seyleri yapmak yüzünden. Gnomeregandayiz, aptal bir warriorla ayni gruba denk geldim. Adam charge yapiyor ve dmg a linca kacmaya basliyor ya, böyle 2 vuruyor sonra bakiyor boss buna vuruyor hala, adam kaciyor.
herife o 2 saat cinnetin esiginde tanklik yapmayi ögrettim[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Sosyal ağlarda paylaş

Ok folks let's do it ...LEEEEROOOOOY JENKIIIIIINS
-Oh my god he's in go go go
Herkes ölür soulstone arayışı içine girer herkes ve arkadan gelen ağlamaklı sesle olay kopuyor
-It's not my fault...[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...