dominic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 urbandictionary sevdigimiz bir kaynaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Abi adam yanda oturuyor dinlemiyor gurubu falan kafasına göre muhahaha LEeegrooohohhhhhh[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 harbi çok komik adam bodozlama gidiyor yani oyunu hangi açıdan oynuyor yanda duran adamlarımı görmüyor belkide kurgudur çekmişler alın izleyin gülün demişler :P[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 halk arasında "deli" "yigit" "bıckın" dedigimiz tiplerden birazda southpark "timmy" özelligi var.[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 "leroy, you're just stupid as hell."[signature][hline]berabeeer sarımsak, bütün güün uyaansak bana yeeteeessk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: aquila, 13 Haziran 2005 01:08 tarihinde demiş ki: "gad demit liiroy" şu adamın sesine hastayım. filmlerde felan oynasa aslında. ya da direk dublaj olaylarına girse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 oy hırs yapmış. tamam, fan, fan. *!suyuna gider*[signature][hline]berabeeer sarımsak, bütün güün uyaansak bana yeeteeessk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Azmodai, 13 Haziran 2005 03:36 tarihinde demiş ki: cok duyuyorumda cildiriyorum fun club diye birsey yok bi bu, bide rogue'a ruj demek beni deli ediyor. +1 katılıyorum bunlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ama o ruj değil rouge *!kaçar*[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 x-men türkçe dublajı yüzünden ruj oldu oda[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bi de psyduck a zaydek diyenler kanser ediyordu beni bunu da belirteyim dedim : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 46 msj attın senni balon niye gitmiyo :? :)[signature][hline]"gad demit liiroy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Rogue = roug Rouge = ruj[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 laroya tipik bi örnek olabilecek bi warrior dün gece bizim grupta vardı. lbrs nin koridorlarında etrafta tomarla orc varken bizim fazla aggro cekmemek için milimetrik pulladıgımız orc grubunda en gerideki ve bize büyü sallayan orc mage e charge yapan warrior. Ve ayrıca shadow hunterın odasında rampada savasırken odanın diger ucundaki bossun addini alabilen warrior. veya bi yerde savasırken üzerine aggro alan mage veya herhangi bi casterın sanki kacarak kurtulacakmış gibi kaçmaya çalışırkenj 30 tane mobun arasına dalan denyo. bunnar örnek olabilir. o nedenle soran arkadaş bunları yapmamaya çalış.[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ahaha o kaçma olayı zaten bomba mage yada priest instance içinde agrolar sonra kaçmaya başlar lan ahaha sanki kaçınca ölmüyon -,-[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kaçınca kurtulamayacagı gibi bizde yetişemiyoz moba vuramıyoz:=) caster önde mob arkada biz en arkada dolanıyoz. tabi panik olan casterın etraftan aldıgı addin haddi hesabı yok. pff yaw kardeşim bi instance e veya bi yere ilk defa giriyosan bişi yapma bekle izle oldugun yerde kal. ne diye sanki 10 defa oraya gelmiş gibi davranırlarki.[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bide çok nadir rastlayabiliceiniz orda fear atan warlocklar oluyo.... ben birine rastladım direk bilgisayara reset attım dayanamayıp..[signature][hline]Sorath --> lvl5x Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 En güzeli UBRS de Son boss un odasında ilk pullu yaparken Mage in Poly yerine Blink atmasıydı Mage ölmeden Raid boşaldı :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: arcane, 12 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki: bırak hoca ya ne saçmalıosun sen haha o adamın liiirooooy ceeennkiiinss demesinden komik bişiy olamaz ya.işin sırrı orada.leroy u leroy yapan o haykırış. insanın anlayışı kıt olmayagörsün.. :-p leeroy'un cengaverce ortaya atlamasını kastettim ben, yoksa o nfl'den çıkma anons elbette işin temeli.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bide orda warlocklar fear atmıyo, direk warriorlar atıyo, hatta party leader'ıda warrior diyoki once ben girip intimidating atıcam benimki bitince başkası atsınki onlarla teker teker carğışalım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ya mage yine iyi, ben bu karakteri yeni actim iste, biraktim hunteri, zaten sinirliyim böyle tekrardan ayni seyleri yapmak yüzünden. Gnomeregandayiz, aptal bir warriorla ayni gruba denk geldim. Adam charge yapiyor ve dmg a linca kacmaya basliyor ya, böyle 2 vuruyor sonra bakiyor boss buna vuruyor hala, adam kaciyor. herife o 2 saat cinnetin esiginde tanklik yapmayi ögrettim[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lofl http://www.cafepress.com/cp/browse/Nao-1_Ntk-All_pv-wowit.22741663_No-1_N-0_Ntt-warcraft_D-warcraft[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Var mı acaba trde leroy tshirti falan sipariş veren =)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya toplanıp yaptıralım valla.bu bi ekol yani cidden hehe. mesela sokakta leroy tshirtlü bi adam görsen direk anlarsın wow cu olduğunu, gülersin falan ne iyi olur.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ok folks let's do it ...LEEEEROOOOOY JENKIIIIIINS -Oh my god he's in go go go Herkes ölür soulstone arayışı içine girer herkes ve arkadan gelen ağlamaklı sesle olay kopuyor -It's not my fault...[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar