Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

leroy nedemek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
harbi çok komik adam bodozlama gidiyor yani oyunu hangi açıdan oynuyor yanda duran adamlarımı görmüyor belkide kurgudur çekmişler alın izleyin gülün demişler :P[signature][hline]WTB Healer -,-
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 13 Haziran 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
"gad demit liiroy"

şu adamın sesine hastayım. filmlerde felan oynasa aslında. ya da direk dublaj olaylarına girse...
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 13 Haziran 2005 03:36 tarihinde demiş ki:
cok duyuyorumda cildiriyorum fun club diye birsey yok
bi bu, bide rogue'a ruj demek beni deli ediyor.

+1 katılıyorum bunlara...
Mesaj tarihi:
bi de psyduck a zaydek diyenler kanser ediyordu beni bunu da belirteyim dedim : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Mesaj tarihi:
laroya tipik bi örnek olabilecek bi warrior dün gece bizim grupta vardı. lbrs nin koridorlarında etrafta tomarla orc varken bizim fazla aggro cekmemek için milimetrik pulladıgımız orc grubunda en gerideki ve bize büyü sallayan orc mage e charge yapan warrior.

Ve ayrıca shadow hunterın odasında rampada savasırken odanın diger ucundaki bossun addini alabilen warrior.

veya bi yerde savasırken üzerine aggro alan mage veya herhangi bi casterın sanki kacarak kurtulacakmış gibi kaçmaya çalışırkenj 30 tane mobun arasına dalan denyo.

bunnar örnek olabilir. o nedenle soran arkadaş bunları yapmamaya çalış.[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Mesaj tarihi:
kaçınca kurtulamayacagı gibi bizde yetişemiyoz moba vuramıyoz:=) caster önde mob arkada biz en arkada dolanıyoz. tabi panik olan casterın etraftan aldıgı addin haddi hesabı yok. pff yaw kardeşim bi instance e veya bi yere ilk defa giriyosan bişi yapma bekle izle oldugun yerde kal. ne diye sanki 10 defa oraya gelmiş gibi davranırlarki.[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Mesaj tarihi:
bide çok nadir rastlayabiliceiniz orda fear atan warlocklar oluyo....
ben birine rastladım direk bilgisayara reset attım dayanamayıp..[signature][hline]Sorath --> lvl5x Human Rogue
Frostwhisper
Mesaj tarihi:
En güzeli UBRS de Son boss un odasında ilk pullu yaparken Mage in Poly yerine Blink atmasıydı Mage ölmeden Raid boşaldı :P[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
said:
arcane, 12 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
bırak hoca ya ne saçmalıosun sen haha

o adamın liiirooooy ceeennkiiinss demesinden komik bişiy olamaz ya.işin sırrı orada.leroy u leroy yapan o haykırış.

insanın anlayışı kıt olmayagörsün.. :-p leeroy'un cengaverce ortaya atlamasını kastettim ben, yoksa o nfl'den çıkma anons elbette işin temeli.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Bide orda warlocklar fear atmıyo, direk warriorlar atıyo, hatta party leader'ıda warrior diyoki once ben girip intimidating atıcam benimki bitince başkası atsınki onlarla teker teker carğışalım.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Ya mage yine iyi, ben bu karakteri yeni actim iste, biraktim hunteri, zaten sinirliyim böyle tekrardan ayni seyleri yapmak yüzünden. Gnomeregandayiz, aptal bir warriorla ayni gruba denk geldim. Adam charge yapiyor ve dmg a linca kacmaya basliyor ya, böyle 2 vuruyor sonra bakiyor boss buna vuruyor hala, adam kaciyor.
herife o 2 saat cinnetin esiginde tanklik yapmayi ögrettim[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Mesaj tarihi:
Var mı acaba trde leroy tshirti falan sipariş veren =)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Mesaj tarihi:
ya toplanıp yaptıralım valla.bu bi ekol yani cidden hehe.
mesela sokakta leroy tshirtlü bi adam görsen direk anlarsın wow cu olduğunu, gülersin falan ne iyi olur.[signature][hline]comand falied
Mesaj tarihi:
Ok folks let's do it ...LEEEEROOOOOY JENKIIIIIINS
-Oh my god he's in go go go
Herkes ölür soulstone arayışı içine girer herkes ve arkadan gelen ağlamaklı sesle olay kopuyor
-It's not my fault...[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
  • Yeni Oluştur...