codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hala oynayan var mı[signature][hline]saadetin teksoy reha muhtara demişki -ya reha sen hiç kutupta namaz kıldın mı reha -acı var mı acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yok[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hala oynayan var mı ne demek onu anlamadım bir monkey island'ı 10 yıl boyunca bitirememiş mi var yani? ya da multisi çıktı da ben mi bilmiyorum? ha tabii ara sıra açarım curse of monkey island oynarım da, "hala oynayan var mı" çok tuhaf bi soru. maksatın bazı şeyleri tartışmak veya oyun hakkında sorular sormak ise çekinme sor fanatikleri var burda cevaplarız konuşuruz felan. ancak "hala oynayan var mı" sorusu çok tuhaf gelir bana[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 <--- MI fanı[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Mirage, 28 Mayıs 2005 20:18 tarihinde demiş ki: <--- MI fanı ben de...[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 LOOK! three head a monkey! BAAHH! :) nası unutulur bea bunlar i look that much like you fience (nası yazıldığını unuttum anladınız) :D i'm rubber you are glue eski i adventure yada normal adventure tadı kalmadı artık yeni cıkan aventure larda (gerçi adventure cıkmıyo artık :D)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Still Life var güzel oynayın.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hala arada yükler oynar bitiririm. 1 numarayı grim fandango ilen paylaşır. bende fanıyım anlaşılabileceği üzere:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 guybrush: how can you see without eyeballs? murray: how can you walk around without a brain? some things, no one can answer... bu diyaloğu hayatım boyunca unutamam :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 murray zaten hasta bir karakterdir. fan club kurasım gelir[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 harbiden arkadaşlar ya bi fanclub kursak ya MI için. ya da Lucas Arts adventure oyunları için?[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben varım her şekilde :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 içine neler koyabiliriz bi şöyle düşünelim[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 off bende olsada oynasam gene. Ne koyarız bolca resim koyarız, belki bir parça dialog koyarız. Belki mekanlarla, karakterlerle ilgili bir bölüm yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bir iki çalı çırpı koyarız. kahve makinesini unutmayalım lazım olur.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya bu LucasArts hiç bi oyunu freeware yapmayacak mı ya? bakın ne güzel rockstar sonunda gta2 yi de freeware haline getirdi[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 zamanında çok oynadım the curse of u ama şimdi bulamıyorm cdsini gelçi çocuktum o zaman nostalji olsun diye arıyorum ama şu saatten sonra (tarih olarak gece 1le alakası yok :)) s.ksen bulamazsın cdsini öle bi durumda nolur yardım edin cd gönderin bana böhühü[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 guybrush'ın isminin oluşumu ( çoğunuz bildiği gibi) efsanedir .. bilmeyenler için özetle amcamlar oyunu bitirme seviyesine gelmiş olmasina rağmen baş kahramanlarina hala bir isim bulamamişlardir .. yıllar önce 8086 zamanlarinda çizimler brush diye bi programda yapilmaktadir ve dosya uzantısı .brush olarak kayit olmaktadir Guy.brush dosya adi ile kayitli kahramanimiza deadline gelio olsa da hala isim bulunamamiş , mecburiyetten arkadaşin adi GUYBRUSH kalmistir ... iykide kalmiştir[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hatta şöyle bişi: said: The origin of the name "Guybrush" comes from Deluxe Paint, the tool used by the artists to create the character sprite. Since the character had no name at this point, it was simply called 'Guy'. When the file was saved, Deluxe Paint automatically appended the extension '.brush'; the designers liked 'Guy.brush' and decided to use it as the character's actual name. "Threepwood" was the name of Dave Grossman's RPG character and was picked through voting. The name comes P. G. Wodehouse's family of characters including Galahad Threepwood and Clarence Threepwood, 9th Earl of Emsworth.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Money Kombat!!! şaka bir yana bir eleman bana bunun vs vers. varmı diye sormuştu ne gülmüştün. Bakın şimdide gülüyorum euheueh[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ben orda hammish e bayılıyordum Berber olan Ölüyordum o adama ya[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 faniyim demis cogu kisi ama herkes bi kelimeyi en az yannis yazmis oyundan alintilarinda bu da iyi You type like a dairy farmer! demek istiyorum[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eeheh. www.worldofmi.com var, güzel bi fan sitesi. Sitede iki tane çizgiroman var ve bitanesi çok güzel. Devamı burda...[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and FightingT.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yazın fln sıkılıp yüklüorum sonra bitirip siliorum :P her oynayışımda her espriye tekrar tebessüm ederim valla, klasiktir guybrush threepwood :) "orange" "hinge?" "spinge?" "arghhh.."[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 [signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar