Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Her yerde SpongeBob'un övüldüğünü, yerlere göklere sığdırılmadığını okuyorum/duyuyorum. "Çok mükemmel, süper çizimler, çocuklara göre olmayan çizgi film, hasta ruhlu, aşırı komik..." Birkaç kere cesaret edip tekrar izledim "acaba ben mi yanlış düşünüyorum, yok ya bir bölümle yargılamayım" felan diye. Ama izlerken 5 dk'dan fazlasını izleyemiyorum. Canımı sıkıyor. Dişimi sıkarak dizinin sonuna kadar dayanmaya çalışıyorum ama feci bunaltıyor beni. Hani çizgi film izlemeyen biri de değilim. Bugs Bunny'den Ghost In The Shell'e, Pokemon'dan X-Men'e türlü türlü çizgi filmleri izledim/izliyorum. Ama bu çizgi filmin hiç ama hiç beğenmedim. Çizimler güzel deniyor, süper mimikler deniyor. Bakıyorum, şirin, aşırı şirin, çizimler. Karakterlerin mimikleri fix. Ölüye bakıyormuş gibi hissediyorum kendimi. Sevimli karakterlerden midem bulanıyor kusasım geliyor. Mizah, Kara Mizah, Gönderme, İroni gibi birçok komedi unsurunu görmüşlüğüm vardır. Ama bu dizide karakterler sadece vır vır konuşup duruyor. Herkesin "saçma şeyler oluyor, işin esprisi de burda" diye övdüğü sahnelerde sadece ekrana boş boş bakıyorum. Yok yani kendimi aptal gibi hissediyorum. Herkese hitap edebilen, "çocuklara göre olmayan", neredeyse trend haline gelmiş bir çizgi filme ben neden gülemiyorum? Acaba diyorum, çizgi film'i hor gören, çizgi film izlemeyen kesme hitap ettiği için mi bende bu kadar anti-pati yarattı. Yoksa ben birşeyleri mi kaçırıyorum? Göndermeler var da ben mi göremiyorum? Aslında komik yerlere gülme efekti koysalar da benim gibilerin işine yarasa, negzel olurdu. Mesela -yanlış hatırlamıyorsam- 2. dünya savaşı sonunda amerika halkının espri anlayışı bozulmuş. dizilerde bu yüzden espri yapılmak istenen yerlerde gülme efekti de konuyormuş. Şu anki sit-com'larda gülme efekti burdan geliyor. Bu dizi de öyle birşey olsa... ama yok. belki bir "İzleme Kılavuzu" vardır? Ya da biri benim için hazırlar? Madem bu kadar komik bir dizi, neden bu kadar komik olduğunu çok merak ediyorum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Aynen bende esprileri anlamıyormuyum kaçırıyormuyum diye dşünüp biraz izledim ama boş geliyor olan olaylar belli oluyor (denizanası varsa bu bizim elemanı kesin sokara ahanda soktu ) bende pek beyenemedim açıksası yoksa Love hina FMP: fumoffu'ya alıştık diyemi böyle oluyor anlamdım[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 e arkadaşlar anime'lerle kıyaslamak hayli manasız olur bir nickelodeon yapımını. biri diğerinden daha üstün diye değil ama apayrı türler olduğundan. sponge bob'u özellikle takip etmiyorum ama tv'de oynarken görürsem bakınca da sıkılmıyorum, yerine göre gayet iyi eğlendirebiliyor. öylesine izlenince keyifli olabiliyor hayli zaman zaman.. ama ben de south park'tan birşey anlamam mesela, bütün bir bölüm boyunca bir kere gülmediğimi hatırlarım.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ne bileyim, ben mi cok asiri hastasiyim ama soylediklerin garip geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bence bi de snemada izle ,bi de izlerken hiç kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 animelerle karsilastirirsak vasatin altinda olur s.b :) ama komik sayilir ne kadar yarmasada ve ya beni sarmasada köpegim seviyor die izliyom :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 türkçe dublajlı filmleri sinemalarda gösterilirken: Sünger Bob Kare Pantolon ismiyle kullanılıyor.. bence Bob kelimesi yerine Temel Reis gibi türkçe sempatik bi isim bulunmalıydı....(ne alaka demeyin bende bilmiyorum ama düşünümde çok güzel olurdu ;))[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Sünge Ahmet mesela dimi :=)[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bana çok itici geliyor nedense..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bir bolumu tamamen izliycem diye kendinizi zorlayin; ama bunu yaparken zoraki bi is yapmadiginizi, cok egleneceginizi dusunun. o bolum sonunda bayila bayila guleceksiniz, sunger bob hayrani olacaksiniz seklinde bir kehanetim var. bende ise yaradi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ya güzel işte. Bunun klavuzu olmazki, sen yoldan geçen güzel kızlara bakmayı birindenmi öğrendin? ne bileyim demekki sevmiyosun, tarzı sana uymuyo falan, olabilir mumkundur bu düzeltilmesi gereken bi sorun değil =) zaten dizinin iceriğinde anlamamış olabilceğin cok derin anlamlarda yok. Allah bilirsen pete&pete'îde sevmiyosundur.[signature][hline] [Bu mesaj Cuce tarafından 26 Mayıs 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bence de güzel değil.... en kralı sp(south park) oda sezon bitti eski gölümlerini cumartesi gunnerı verıyo cnbc-e....[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? [Bu mesaj SoulCube tarafından 26 Mayıs 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yok değil anime ile karşılaştırmıyorum ama anime tarzının verdiği bir komedi anlaşı var. espriler daha ani olmasını istiyorsun ve daha keskin. espri geleceğini anlayınca pek zevkli gelmiyor.ama bu espri anlayışını seven arkadaşlarda olabilir. Saygı duyuyorum[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hic bir beklenti olmadan ve dusunmeden izlendigi taktirde zevkli bir cizgi film oldugunu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 igreniyorum sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Cuce, 26 Mayıs 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Allah bilirsen pete&pete'îde sevmiyosundur. ne yaptın hocam, hastasıydım onun. bir de benzeri bir dizi vardı sanırsam. hatırladığım bir bölümü, kasabaya hortum geliyor. kasabadaki herkes aynı yere saklanıyor bir yere, sadece bizim abi ile kardeşi kalıyor evde. hortumla konuşabilen bir adam buluyorlar, bunun sayesinde hortumu geri çeviriyorlar felan.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 allah allah bu kadar sevmeyen nasıl çıktı şaşırdım kaldım :) gülmekten beter oluyoruz arkadaşlarla hep birlikte.. divx moviesini bulup indirilmesini de tavsiye ederim :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 izledim fakat türkce seslendirme igrenc olmus neyseki Wİnamp dan izleyebiliyorum hehh internetim sagolsun[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 SpongeBob sevilmesi, sayılması, böğrümüze basılması gereken pek şirin, pek güzel bir su canlısıdır. Herkes o'nu sevmeli. Çünkü o şirin. Çünkü o aptal. Çünkü o çok saf. Çünkü o, o, böhühühüh bilmiyorum nedensiz yere SpongeBob'ın hastasıyım. Çok komik çok seviyorum. Sonuç: İzleyin, pişman olmazssınız.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ya bide filmin icerigi onun brz erkek oldugunu göstermeye niteleklenmis gibiydi Cunku bi ara spongbob un cocuklari kötü etkiledigi söyleniodu yani gay özentiligi yapiyormus diye kaldiracakalrdi ne salakalr var ya ....[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Bonecrusher, 26 Mayıs 2005 01:18 tarihinde demiş ki:kasabaya hortum geliyor. kasabadaki herkes aynı yere saklanıyor bir yere, sadece bizim abi ile kardeşi kalıyor evde. hortumla konuşabilen bir adam buluyorlar, bunun sayesinde hortumu geri çeviriyorlar felan. agh adı aklıma gelmiyor! çocuk kasabanın garip bir yer olduğunu kanıtlamaya çalışıyor hatta bir kanıt dolabı vardı. her olaydan bir kanıt bulup numaralayıp oraya kaldırıyordu. [Bu mesaj Eshevar tarafından 27 Mayıs 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hmm evet öyle birşeydi. izlerken hep aklıma goosebumps gelirdi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 eerie indiana idi sanırım[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben seviorm sponge bob tamam hastası değilim belki ama insan raslayınca izliyor işte.gayet de şirin.[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi benim çocuum olsa ona south parkı izletirim ama bunu izletmem açıkçası, tiksinç.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar