Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Net Düzelmiş sanırım su an baglantı baya iyi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu kadar zamanda fiber kablo teknolojisini baştan keşfederdik ya, ne tamir olmaz SMW3 müş!![hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki:
unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır.
Mesaj tarihi:
Neden turk telekomun kendi kablosu yokda disardan kiraliyoruz cokmu zor bi kablo koymak
koysalar 2 tane 622lik kendi kablomus ustunde soyle kocaman turk mali yazsa guzel olmaz mi
bedava kira mira vermeden rahatca takilirdik
vah halimize yaf ona bile para veriyoruz esktradan[hline]Hepsi Gercek...!!!
Mesaj tarihi:
wind orda gaza geldin heralde sen :) bu arada o hıza kavusmanın sebebi sırf amerika kablosu acıkdı upload a kopanlardan o sırada rahat rahat girmisindir buralara
ama us an gene italya kablosu ustundeyiz kapadılar gene onu
bu arada o kablo cekme isi hic o kadar kolay degil
ancak zamanında bize getirilen beles kablo kullanma teklifleri ve bandwithler reddedilmeseydi durum hic de bole olmaz dı
sonucta .miş dotun hesabı sorulmaz[hline]
Mesaj tarihi:
200Mbit e toplam download. Hiçbi hat tam kapasite kullanılamıyor. 18% kapasiteyle kullanımda hatlar şu anda. Bozuk olanlarsa hala açılmadı.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
yahu ben şu anda 2 haftanın en yavaş bağlantısını yaşıyorum. google'u bile açamıyorum uhu.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
Dün baya hızlıydı şimdi gene çok yavaş nerdeyse ilk kablolar gittiğindeki kadar yavaş.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

• Yeni Oluştur...