Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Eski hizinda ilk defa sayfalar aciliyor uploadlar eskisi gibi anlamadim gitti dun bu saatlerde kurbaga hizinda idi ayni hizda gozuken baglantida[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bu kadar zamanda fiber kablo teknolojisini baştan keşfederdik ya, ne tamir olmaz SMW3 müş!![hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Neden turk telekomun kendi kablosu yokda disardan kiraliyoruz cokmu zor bi kablo koymak koysalar 2 tane 622lik kendi kablomus ustunde soyle kocaman turk mali yazsa guzel olmaz mi bedava kira mira vermeden rahatca takilirdik vah halimize yaf ona bile para veriyoruz esktradan[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 wind orda gaza geldin heralde sen :) bu arada o hıza kavusmanın sebebi sırf amerika kablosu acıkdı upload a kopanlardan o sırada rahat rahat girmisindir buralara ama us an gene italya kablosu ustundeyiz kapadılar gene onu bu arada o kablo cekme isi hic o kadar kolay degil ancak zamanında bize getirilen beles kablo kullanma teklifleri ve bandwithler reddedilmeseydi durum hic de bole olmaz dı sonucta .miş dotun hesabı sorulmaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 harbi hic bi sebeb bulamadim NEDEN REDEDILDI O BELES TEKLIFLER BELES LAN BELES BELES BELES SIMDI PARA VERIYO A........................[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bedava kablonun altında gizli amaçlar olabilir(olabilir de değil vardır), hiç kimse kolay kolay bedava mal vermez, hele yabancı bir ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Iclerinde turk firmalarda vardi ayrica kos koca devlet bu denetleme yapabilirdi sonucta italyaninkinden daha guvenli olurdu[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 200Mbit e toplam download. Hiçbi hat tam kapasite kullanılamıyor. 18% kapasiteyle kullanımda hatlar şu anda. Bozuk olanlarsa hala açılmadı.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 SMW3 daha gelmeyecek gibi geliyor bana. Bu 622lik ve 155liği sanırım o yüzden açtılar bunlar.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 gene kıstılar hatları ne varsa??[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yeniden 270 civarına düştü...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yahu ben şu anda 2 haftanın en yavaş bağlantısını yaşıyorum. google'u bile açamıyorum uhu.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Şu an net feci,daha 2 gün önce 1000 mbitlik çıkış açılmıştı,anlıyorum olayı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Dün baya hızlıydı şimdi gene çok yavaş nerdeyse ilk kablolar gittiğindeki kadar yavaş.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 telecok itaila 622 mbit yok şu anda 155 lik de yarıda[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 zaten normalken bile onlar %60 la çalıştırılıyolar[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Net yine gitti kaderimiz bu bizim. Neyse bekliycez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar