Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 heat diye aratdıgımda bır tek bu cıktı baslıga dıkkat etmemısım su an film var diye ;)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Fistan, 08 Haziran 2005 20:42 tarihinde demiş ki: trt 1 i açmadım diyemem... :/ aslında olsada ızlesek ya :)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 şu bank heist sahnesinin mp3'ünü dinliyorum ben arada şiir gibi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bu 5 artı 1 öpörlörler ile şu sahneleri nası izlerdim ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 michael mann ya adamım, sadece shootout sahneleri için izliyorum filmlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 kilmer cheat açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Abi sesleri bu kadar sağlam bi çatışma sahnesi daha yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 val kilmer'ın colt reloadunu profesyonel askerlerin eğitiminde gösteriyorlarmış böyle yapcaksınız diye bi rivayet vardı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 val kilmerda obez oldu yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 öldü gibi oldu yazık, toprağı bol olsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 sesler 95 filmine göre çok iyiydi cidden. hala onun kadar seslere dikkat ettireni gelmedi. çok mu zor niye olmuyor yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 sesler mükemmel prodiksiyon örneği, http://www.youtube.com/watch?v=gW0yebyGk-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 somewhat related... http://www.youtube.com/watch?v=3bozxgVQ9m0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ııh michael manndan sonra ağır çekimli john woo koymak olmadı adamın şu iki üç hong kong filmi iyi gibi, ama prodüksiyon eski kalıyor. e holivutta bol parayla yaptıklarında da FANTAZİ MÜZİK benzeri sahneleri kökledi. MI2 falan rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 john woo filminin neresi related panpa ya. ben de severim hardboiled falan amme çok fantazi onunkiler, mike mann babanınkiler realist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 jelibon ayıcık önce davranmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Sam said: tom sizemore'un ölmediği bir film göremedim henüz, iki gün önce cnbc-e'de harley davidson ve marlboro man vardı, herif orada da ölmeyi başarıyor.. :-p bence kasten senaryoda ölecek adamı seçiyor ehe sahnenin videosunun konduğunu görünce şunu düşündüm, "yazmışımdır" dedim ve doğru hatırlamışım heh. yalnız bu olayın gerçeği var north hollywood shootout diye, related'da ilk çıkıyor zaten filminden parça. hakkında history channel'ın shootout belgeselini izleyin kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Silphatos said: jelibon ayıcık önce davranmış GERÇEK MEYVE SULU!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 tom sizemore en iyi yancı adamlardan ya adamın hastasıyım.samuel ceksın gibi her filmdne çıksa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar