Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: babayigit, 06 Haziran 2005 22:38 tarihinde demiş ki: Valla ohaaaaaaaa Arcane demek istiyorum blackchaos diyince merak ettim bi bakiiim dedim Arcanenin actıgı tam 640 tane topic var evet dogru duydunuz 640 taneeeee.... 20x32+1=641 benimki bir fazla lan heh heh :-P tabii formdan düşmüşüm o yüzden...[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 2den fazla madalyasi olanlar bot. onlar kedinin ofiste 7/24 acik olarak duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 teey teey valla ben de eski postlarıma falan bakıyorum cidden değişiyor insanlar.. bu değişim sürecinde yanımızda bi paticik bi de saka su değşimyor.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 benim madalyalarıma host bulunamicak kapancak site.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 paticik 4. yılını doldurmak üzere hatta doldurdu sanırım.4-5 yıl gibi bir sürede tabiri caizse "hayvan gibi" değişiyor herşey.siteden tutun da çevredeki insanlara kadar hatta kendiniz de deli gibi değişip eski açtığınız konulara hayret edebiliyorsunuz.ilginç bir deneyim.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 arcane 4 senede 24297 mesaj atmışsa... 5 sene daha açık kalsa..hmm..? ÖEH.![signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 No future =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 "Yeni neslin hali", "Bugün plastik top kestim", "üniversteli gençlik ne halde" gibi başlıklar açmaya başlarık. sonra zibidinin teki 15 yıl önceki başlığı bir uplar bi de o zaman ki laflarımızı böyle suratımıza suratımıza çarpar falan. oyyy. müzik bölümünde türk sanat musikisi dinlemeyene falan böyle hafif tersten bakılır. donanım yazılımda başka bi zibidinin teki konuyu uplayıp "aha aha tiplere bak 40 gb harddisk diyo ehu ehu ne komik lan" falan der. herkes fosur fosur uyuduğundan gece vardiyasi kalmaz.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: arcane, 07 Haziran 2005 02:07 tarihinde demiş ki: paticik 4. yılını doldurmak üzere hatta doldurdu sanırım.4-5 yıl gibi bir sürede tabiri caizse "hayvan gibi" değişiyor herşey.siteden tutun da çevredeki insanlara kadar hatta kendiniz de deli gibi değişip eski açtığınız konulara hayret edebiliyorsunuz.ilginç bir deneyim. insan kendisinin açtığı eski topicleri okuyunca "vay be ne ezik mi$im lan" fln demesi baya ilginç evet.[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yok şahsen ezik demedim :) genelde fark şimdi yapmayacağım birşey olup olmaması oluyor.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kim bilir paticik bir database çatlamasından sonra kapanır veya adminler bize kızarlar (çoğu kişi hakediyor) kapatırlar paticik çizgi dünyası bölümünün adı anme bölümü olarak değiştirilir falan filan insanlara gelince pek deyişmeyecek sen olgunlaştığın zaman toylar gelecek bu siteye ortalama yine aynı kalacak yani 5-10 sene sonrada "kız ark. var yardım edin" gibi topizler açılmayacak değil..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 valla eski postlarıma bakıyorum da, eskiden tam zuzucu babmışım. hala zuzucu babım. zuzu.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeniceri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bu kadar yılda olan değişikliği söylim: özentilik arttı, ingilizce sosyete bebelerinin dili oldu, bencil insanlar çoğaldı, herkesi kendi gibi zengin bebesi sananların sayısı 2 ye katlandı olay bundan ibaret ha dersen ki 4-5 sene sonra nolur, bunların sayısı 5le çarpılır karesi alınır....[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 LoL topiclere gel... bLackchaoS uo ya başlangıç =) Eagle eye Olympos u nasıl mahvetti Alaman turistlerle maceralarim dahası var çok fazla saçmaladığım topic varmış ehoy ne güzel birşey bu yaw =) sizde bulun eylenelim...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Fistandan itiraf =) [signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Madcat, 07 Haziran 2005 02:19 tarihinde demiş ki: arcane 4 senede 24297 mesaj atmışsa... 5 sene daha açık kalsa..hmm..? ÖEH.! oha cidden baktım nası atmış o kadar mesajı yahu[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bot o bot bone ile versiyonları aynı bunların[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: blackchaos, 07 Haziran 2005 11:15 tarihinde demiş ki: Fistandan itiraf =) alıntı butonu cıkmıyo bende. hönk ne dicektim unuttum ya. nukem editlemiş onu euhe[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben Zos hayvanımı Sarı kırmızı rare renk yapacağım rare renklerin kodlarını söylerseniz sevinirim axis le yapmaya çalıştım anlamadım. Baya bi değişmişim :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hiç kasmayın gelecek önceden bilinemez[signature][hline]the sky above...was the color of television, tuned to a dead channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Black-ice, 06 Haziran 2005 20:56 tarihinde demiş ki: bilmiyorum daha önce biri "düşündü mü". düşündüm acaba bir 5 yıl sonra ne olacak? burada düşünmüş birisi ama 5 yıl değil 6 yıl sonrasını :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 niye 6 onu anlamadım ben. insan yuvarlak bi rakam yazar :P aslında önce 10 diyecektim hadi çok kaçar 5 diyim dedim. sonuçta 5 yıl sonra bu topiği uplayacaz ve bu aralar açtıgımız topicleri okuyum "ulan ben mi açmışım bu topiği?" diyecez. dikkatli açmak lzm şu aralar topicleri. :) (5 sene sonrada dikkat etmek lzm aslında çünkü 5 sene sonrasının da 5 sene sonrası var dimi?)[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: arcane, 07 Haziran 2005 04:01 tarihinde demiş ki: yok şahsen ezik demedim :) genelde fark şimdi yapmayacağım birşey olup olmaması oluyor. ben de sadece kendım ıcın demı$tım :)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hepimiz ölücez ama yeni üyeler zaten bizi hatırlamıycaklar.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 10 yıl sonmrasını düşünmüştüm ben :) şuanki üyelerin çoğu kalmaz bence...Yeni bi sürü kişi gelir fln bilmiorum ya belki o zmna kdr paticik diğer forumlar gibi sıradan herkezin girdiği tuaf bi forum olur.Uhuhu istemiorum o günleri görmeyi ...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar