huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya ben bu oyunu hem cok seviyorum hem nefret ediyorum . neden derseniz oyunun bir yerinde ısıklı bilmem ne buyusunu almadigim icin ilerleyen bir yerde kapiyi acip ilerleyememistim . su satonun arka taraflarinda bir yerlerden gectikten sonra avluda paratonere elektrik verip acmamiz gereken kapı . serefsiz kapı . o ana kadar gercekten hissederek oynadigim bir oyundu . zira oyun icersin fazlacada bug vardi . sonraki oynayisimda bunlarin hic biri gozumden kacmadi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hayatımda unutmuycagım oyunlardan biridir bu harika ötesi bi korku oyunuydu. oynarken tek urperdıım oyun diyebilirim.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://www.gog.com/gamecard/clive_barkers_undying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Oyunun isminin hakkını vermişsin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 RedallHoor said: Sölenecek fazla bir şey olmadığını düşünüyorum sizinde görüşlerinizi duymak isterim undyingten daha korkunç bir oyun daha düşünemiyorum Gece satin 4 ü ben ultimaonlinede akşam nightmare mi tame lemiş ve uo dan çıkmıştım undying e girdim bir şato dasınız ve hertaraf peri ve yaratıkla kaynıyor Uzun bir süre dolaştıktan sonra Bir koridor gördüm Yavaş ça ilerledim çok aydınlık bir koridordu diğerlerine nazaran şaşmamak elde değildi biraz ilerledikten sonra yanınızdan bir şeyin hızla geçtiğini hissediyorsunuz ve birden arkanıza bakıyorsunuzzz OOooOo Noooo bütün ışıklar bi anda kesiliyor ve bir çığlık bi anda etrafınızda bir sürü yaratık uhh tek kelimeyle mükemmel bir oyun sizinde görüşlerinizxi dinlemek isterim adam yazarken boşalmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Şöyle bir fps bi daha hayatta çıkmaz arkadaş Ulan aynada kendimizi görüyorduk lan, o derece bir teknoloji vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 1 2 sene evvel oynadım tekrardan bunu, amnesidan sonra çok sarsmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Burada aynalı odayı unutamıyorum ya, saf saf aynaya bakıyordum bu görüntü farklı mı ya bişey ters diye meğerse aynaya bakınca arkandan iğrenç görünümlü yaratık spawn oluyormuş arkayı bir dönünce dumur olmuştum haha. Korku oyunu oynarken gelende şimdi şuradan buradan birşey çıkacak diye beklediğinizden pek korkmuyorsunuz, genelde çok ani hareketler korkutuyor. Yinede undying bayağı iyi bir oyun, orjinali duruyor bende hala =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 İkinci adresi ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 oyunun adını görünce bile kalp ritmim artıyor, olmaz olsun böyle oyun :( başlayıp bitiremediğim ender oyunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Silphatos said: http://www.gog.com/gamecard/clive_barkers_undying çözünürlük falan arttıyor mu gog? yoksa sadece windows 7'de çalışacak hale mi getiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Xenocide said: RedallHoor said: Sölenecek fazla bir şey olmadığını düşünüyorum sizinde görüşlerinizi duymak isterim undyingten daha korkunç bir oyun daha düşünemiyorum Gece satin 4 ü ben ultimaonlinede akşam nightmare mi tame lemiş ve uo dan çıkmıştım undying e girdim bir şato dasınız ve hertaraf peri ve yaratıkla kaynıyor Uzun bir süre dolaştıktan sonra Bir koridor gördüm Yavaş ça ilerledim çok aydınlık bir koridordu diğerlerine nazaran şaşmamak elde değildi biraz ilerledikten sonra yanınızdan bir şeyin hızla geçtiğini hissediyorsunuz ve birden arkanıza bakıyorsunuzzz OOooOo Noooo bütün ışıklar bi anda kesiliyor ve bir çığlık bi anda etrafınızda bir sürü yaratık uhh tek kelimeyle mükemmel bir oyun sizinde görüşlerinizxi dinlemek isterim adam yazarken boşalmış resmen sadfırwnnsfnerrfsdfkn UHHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Oh yaaa nasıl güzel bi oyundu bu! Clive Barker sonrasında Jericho diye de bir oyun yazdı, etti ama olamadı böyle. Olamazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 gog modlamaz anca calisacak hale getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Aynen. Modlama yapmıyor ama olan modlarla da sorunsuz şekilde çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 RedallHoor said: ... ve birden arkanıza bakıyorsunuzzz OOooOo Noooo ... Cok iyiymis ya :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar