Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korkunun ilk adresi Undying

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

ya ben bu oyunu hem cok seviyorum hem nefret ediyorum .

neden derseniz oyunun bir yerinde ısıklı bilmem ne buyusunu almadigim icin ilerleyen bir yerde kapiyi acip ilerleyememistim . su satonun arka taraflarinda bir yerlerden gectikten sonra avluda paratonere elektrik verip acmamiz gereken kapı . serefsiz kapı .

o ana kadar gercekten hissederek oynadigim bir oyundu . zira oyun icersin fazlacada bug vardi . sonraki oynayisimda bunlarin hic biri gozumden kacmadi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 yıl sonra ...
RedallHoor said:

Sölenecek fazla bir şey olmadığını düşünüyorum sizinde görüşlerinizi duymak isterim undyingten daha korkunç bir oyun daha düşünemiyorum

Gece satin 4 ü ben ultimaonlinede akşam nightmare mi tame lemiş ve uo dan çıkmıştım

undying e girdim bir şato dasınız ve hertaraf peri ve yaratıkla kaynıyor

Uzun bir süre dolaştıktan sonra Bir koridor gördüm
Yavaş ça ilerledim çok aydınlık bir koridordu diğerlerine nazaran şaşmamak elde değildi biraz ilerledikten sonra yanınızdan bir şeyin hızla geçtiğini hissediyorsunuz ve birden arkanıza bakıyorsunuzzz OOooOo Noooo bütün ışıklar bi anda kesiliyor ve bir çığlık bi anda etrafınızda bir sürü yaratık uhh tek kelimeyle mükemmel bir oyun sizinde görüşlerinizxi dinlemek isterim

adam yazarken boşalmış resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Burada aynalı odayı unutamıyorum ya, saf saf aynaya bakıyordum bu görüntü farklı mı ya bişey ters diye meğerse aynaya bakınca arkandan iğrenç görünümlü yaratık spawn oluyormuş arkayı bir dönünce dumur olmuştum haha. Korku oyunu oynarken gelende şimdi şuradan buradan birşey çıkacak diye beklediğinizden pek korkmuyorsunuz, genelde çok ani hareketler korkutuyor. Yinede undying bayağı iyi bir oyun, orjinali duruyor bende hala =D
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

RedallHoor said:

Sölenecek fazla bir şey olmadığını düşünüyorum sizinde görüşlerinizi duymak isterim undyingten daha korkunç bir oyun daha düşünemiyorum

Gece satin 4 ü ben ultimaonlinede akşam nightmare mi tame lemiş ve uo dan çıkmıştım

undying e girdim bir şato dasınız ve hertaraf peri ve yaratıkla kaynıyor

Uzun bir süre dolaştıktan sonra Bir koridor gördüm
Yavaş ça ilerledim çok aydınlık bir koridordu diğerlerine nazaran şaşmamak elde değildi biraz ilerledikten sonra yanınızdan bir şeyin hızla geçtiğini hissediyorsunuz ve birden arkanıza bakıyorsunuzzz OOooOo Noooo bütün ışıklar bi anda kesiliyor ve bir çığlık bi anda etrafınızda bir sürü yaratık uhh tek kelimeyle mükemmel bir oyun sizinde görüşlerinizxi dinlemek isterim

adam yazarken boşalmış resmen

sadfırwnnsfnerrfsdfkn UHHHHHHHHHHHHH
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...