Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Terminal

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

catch me if you can kadar güzel film varmı yaa (tabi varda buda hoştu yane) nesini beğenmedinizki? Kadın avcılarıda güze tom hanks oynuyo. coen kardeşlerin oda. onuda beğenmiyolar. Buda güzeldir eminim. Bazıları default güzel oluyo yada ben ne dediğimi bilmiyom. Korkuyom...[signature][hline]Himiney...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 10 Ağustos 2004 19:58 tarihinde demiş ki:
said:
jankis, 10 Ağustos 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
misal Jurassic Park

kimisi de kendi hayal gücünün eseri, jurassic park yahut minority report gibi...

jurassic park kitabını spielbergin hayal gücü yaptın ya kutlarım :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

la jankis sen ne dion tabii jurassic park'i ilk Spielberg yazmis... hatta kendisi bunu yonetmenlikten yazarliga ciddi bir adim olarak goruyordu... ama bir gun cilgin bir holivud partisinde Michael Crichton Spielberg'un ickisine ilac katio ve JP notlarini evinden caliyor... Bu konu zaten Spielberg icinde bir uktedir...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
film çok hoş enteresan bi film -filmle ilgili orda ingilizceyi öğrendiğinde hiç ailesini aramayı denemedi bu adam, insan amerikaya gidince heralde (savaşta bile olsa) ailesini unutuyor- benden başka izleyenler vardır umarım filmi [signature][hline]...:::Married With Children:::...

[Bu mesaj umutsavaci tarafından 01 Eylül 2004 09:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel film ya.. şimdi izledimde ne bilim garip oldum ya.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
KarafatmaMan, 10 Ağustos 2004 19:16 tarihinde demiş ki:
termınal fılmı almanyadada bır havalannda kalan bır adamdan esınlenılmıs...

Almanya değil Paris/Fransa' da Charles de Gaulle havaalanında 16 senedir yaşayan (hala yaşıyor) Merhan Karimi Nasseri isimli bir iranlı adamın hikayesinden yola çıkılmış.

Hikayeyi merak edenler için ilgili linkler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...