NuKe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Dojorel, 17 Eylül 2004 09:08 tarihinde demiş ki: said: axedice, 16 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: [spo1=zeta jones lu bi sahne]o musluk tam bunlar öpüşürken kesin açılıcak açılıcak dedim ama olmadı bi türlü[/spo] herkes ayni seyi dusundu heralde :) ben birde dusunmekle kalmayip yanimdakilerle paylastim bir uzman edasiyla. olmadi sonucta :) Valla benim hiç aklıma gelmedi :) Hayret :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Spielbergden beklenmeyecek kadar kötü bir film. Konusu enteresan ama filmde sığ kalmış.Çok fazla uzatma sahneler var. Senaryonun sığ ve yetersizliği yüzünden uzayan sahneler arasında ki geçişler anlamsız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bence fena bi film değildi klasik spielberg kalitesi var filmde :) adam fabrikasyon yapıyo sanki ehehe. Yalnız şöle bişey var : steven amca savaş olayına biraz amerikan bakmış. Yani adam başta üzülüyo öörendiinde tamam da, daha sonra Hugo Boss'tan kıyafet alacak parası oluyo ama evi aramak aklına gelmiyo...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 steven boyle akli sira politik/sosyal dokundurmali filmlere girdigi zaman biraz bocaliyor . ne demek istedigi adam gibi belli olmuyor . herseyden biraz ne sis yansin ne kebap oluyor . hos olmuyor[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 çok güzeldi film, çok eğlendim fln ama yani bi spielberg filmi olarak iyi değildi.[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 sevmedim. bayık ve başarısız bi filmdi bence. olaylar saçmaydı, tom hanks'in karakteri de gerçekçi değildi. spilberg'e de tom hanks'e de yakıştıramadım. (tom hanks'in lady killers'ı da berbattı zaten.)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 güzel filmdi izlerken epey keyif aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 [spo1=Filmin sonu hakkında soru ?]Aklıma takıldı filmin sonunda Tom Hanks eve gidiyorum diyerek Krabilmenere yi mi kast etti yoksa hava alanını mı ? [/spo][signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ben beğendim fakat sonunun daha iyi olmasını beklerdim. Yani biraz havada bitmiş gibi, beklediğiniz duyguyu alamıyorsunuz. Ama izlemesi zevkli bir Spielberg filmi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Çok hoştu bence. Düşünün nerdeyse tüm sahneler havalaninda geçiyor birde. Tavsiye ederim...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 demin izleme fırsatı buldum daha :) gerçekten çok güzel film.olayın gerçek olmasıda filmin etkileyiciligini arttırıo tabi.gerçekten böle bi insan varmı die düşünüosun.hakkaten bekledigimden daha güzel bir filmdi.tom hanks a muthiş oyunculugndan dolayı teşşekür etmek isterim.ayrıca cathrine i de öperim çok güzeldi :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 az once izleme firsatim oldu, cok sey kacirmisim dedim daha once izlemeyerek. kesinlikle harikaydi :) mutlaka izlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 keyifli filmdir, eğlencelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ben pek beğenmedim doğrusu, hayli havada geldi. oyuncu kadrosu filan hoş ama tutturamamış bence kimyayı, filmde bu kadar büyük isimler olmasa sıkıntıdan değiştirebilirdim kanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 televizyon izleyicisi ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ben çok beğenmiştim ilk izlediğimde. niye bilmiyorum ama güzel gelmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 tatlı bi film yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 gerçekten çok güzel bir film. eskiden izlemiştim ama yine olsa yine izlerim. "er ryan'ı kurtarmak" tan beri tom hanks' i sevdiğim için daha da bi hoş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 tom hanks = asmıs oyuncu zaten. film tekrar tekrar izlenebilitesi olan bir film olmasa da tom hanks için izlenmeli [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:04 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 dory said: az once izleme firsatim oldu, cok sey kacirmisim dedim daha once izlemeyerek. kesinlikle harikaydi :) mutlaka izlenmeli Othranx said: tom hanks = asmıs oyuncu zaten. film tekrar tekrar izlenebilitesi olan bir film olmasa da tom hanks için izlenmeli İmzamı atıyorum bunların altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Terminal güzel başlayan, iyi devam eden ama benim için kötü biten bir film. Tom Hanks en beğendiğim aktör, Spielberg'te en beğendiğim yönetmen olduğu için must see benim için. ama sonunu beğenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 eet sonu evde tek başına tadında olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar