Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Terminal

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

said:
Dojorel, 17 Eylül 2004 09:08 tarihinde demiş ki:
said:
axedice, 16 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
[spo1=zeta jones lu bi sahne]o musluk tam bunlar öpüşürken kesin açılıcak açılıcak dedim ama olmadı bi türlü[/spo]

herkes ayni seyi dusundu heralde :) ben birde dusunmekle kalmayip yanimdakilerle paylastim bir uzman edasiyla. olmadi sonucta :)

Valla benim hiç aklıma gelmedi :) Hayret :)[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Sosyal ağlarda paylaş

bence fena bi film değildi klasik spielberg kalitesi var filmde :) adam fabrikasyon yapıyo sanki ehehe. Yalnız şöle bişey var : steven amca savaş olayına biraz amerikan bakmış. Yani adam başta üzülüyo öörendiinde tamam da, daha sonra Hugo Boss'tan kıyafet alacak parası oluyo ama evi aramak aklına gelmiyo...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

sevmedim. bayık ve başarısız bi filmdi bence. olaylar saçmaydı, tom hanks'in karakteri de gerçekçi değildi. spilberg'e de tom hanks'e de yakıştıramadım. (tom hanks'in lady killers'ı da berbattı zaten.)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
[spo1=Filmin sonu hakkında soru ?]Aklıma takıldı filmin sonunda Tom Hanks eve gidiyorum diyerek Krabilmenere yi mi kast etti yoksa hava alanını mı ? [/spo][signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
demin izleme fırsatı buldum daha :)
gerçekten çok güzel film.olayın gerçek olmasıda filmin etkileyiciligini arttırıo tabi.gerçekten böle bi insan varmı die düşünüosun.hakkaten bekledigimden daha güzel bir filmdi.tom hanks a muthiş oyunculugndan dolayı teşşekür etmek isterim.ayrıca cathrine i de öperim çok güzeldi :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...