Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 103 icye sahip oldum ama hala iki teknoloji geliştirebiliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Base olarak her 20 IC için olur, modifikasyonlar ile kaç olduğuna bakmıyor oyun 39/65/0 ise mesela 3 tech yapabilirsin, 4 değil (oyun 1 tane beleşten verir her zaman). Bu arada, oyunu öğrenmek için Türkiye ile falan oynama. Almanya ya da Rusyayı al, ilkinde 39da ikincisinde 41de iyice aksiyona giricen zaten. Neyin nasıl oldugunu anlarsın iyice. Teknoloji, IC kısmı basit nispeten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 tamamdır. 135 ic'ye ulaşınca 3. seçenek açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 cdsini kaybettim off feci canım çekiyor bu aralar. güney amerika da bir oyun istiyorum hiç orada oynamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Güney Amerika'da süper diplomasi yapılır ama.Amerika kimseyi kimseye saldırtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 keşke kendi birliklerimizi kurabilsek cominterm yada axis gibi kendimiz blok yaratabilsek ya :( müslümterm falan yada balkanpaktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 aman yok aman ne bloğu allaince demeyin bana. yalnız alın size süper bir taktik. puppetınız olan bir müttefik bulun biliyorsunuz puppetlar 1000'den sonraki kaynakları size devrediyor adamdan tümenlerini uçaklarını fln satın alın ve karşılığında size geri devredecei bir kaynak verin. gelen tümenleri reinfore edin ve voila! %20 indirimli birimler. almanyayla oynarken sonradan kuracağınız puppetlar(slovakia,scandanavia) hep modern üniteler üreteceğinden süper bir taktik cheeseyde değil,almanalr işgal ettikleri bölgelerde maaşları,ücretleri,karneleri,vede en önemlisi döviz kuralrını kendileri ayarlıyorlardı,işgal edilen bir bölgede reichsmark bir günde 10-20 kat değer kazanıyordu,öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 hadi hadi, öyle bir abuse bulmuşsun ki oskar schindler bile utanırdı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Farinal said: ..müslümterm... auhuah yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 küba ile oynadım, muhteşem zevkli geçti. çıkarma yapmayı öğrendim. tüm karayipleri aldım, venezüellanın desteğiyle panamayı da aldım. sonra jamaika'yı vs. özgür bıraktım huzura erdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Oyunda seslerden nasıl kurtulucam bir yolunu bilen varmı. içerken müzik dinleyip aynı zamanda oyunu oynayabilmek istiyorum ama oyun seslerinden kurtulamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ana menüde değil ama oyun sırasında menülerden birinde müziği ayarlayabilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Bana bir hayır sever no time limit modunun linkini verebilirmi. Armageddon son sürüm için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 zerre anlamadim abi oyunu europa univeraslis e geri doneyim, bos zaman olsa oturup ogrenmeye ugrascam da bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 aga aynı tepkiyi bir kaç yıl önce ben de vermiştim. tekrar deniyim dedim bu sene başında bu ne lan derken biraz zorlayınca oldu. oyunun gün dönümü hızını biraz arttır. ilk başta mal olup ekrana bakarken bir süre sonra bilgisayarın hamlelerinden bir şeyler kavramaya başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Arkadaşlar bende armageddon modu yüklü oyunun ve bir sorunum var. Demin Japonya ile başladım oyuna. Çin ile savaşa tutuşacağım için Mançuryadaki birlikleri takviye etmek için piyade tümenleri hazırladım ama ne oldu? tümenleri dağıtmak için tıkladığımda harita tamamen sarı renk oldu ve sadece anakara yeşil renkte yeni birlikleri ancak gemi ile karşıya taşıyabiliyorum. İtalya ile oynarken Arnavutluğu annexlediğimde orayada yeni askerler koyamamıştım. Halbuki Doomsday moduyla oynarken Almanya ile annexlediğim yerlere çok rahat bir şekilde yeni birliklerimi yerleştirebiliyordum. Ne yapmam lazım yardım edin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 transport capacitydir sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ülkenin anakarası neredeyse sadece oraya koyabilirsin yeni birlikleri. başkentine kara bağlantısı olması lazım toprağın. japonya, ingiltere gibi ada ülkeleri sadece kendi adalarına koyabiliyor bu nedenle. mecbur gemiyle taşıyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Hmmmm. Demekki Japonlar ile oynanmaz. Çok kasar be abi koca Çinle nasıl kapışıcam gemiyle adam taşıyarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 başta varolanlara ek biraz daha transport gemisi yapıp tonla birliği bir seferde taşıyabiliyorsun, o kadar dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 isin o kismi hem gercekci hem gercekciligi bozuyor bence gecen aylarda bir harita koymustum, sovyetlerle aylardir udnyayi ele gecirmeye kasiyordum zar zor ingiltereye ciktim ki donanmayi cok boslamisim bastan paso karada savasicam diye, amerikan ve ingilzi donanmasi tacizi altinda zar zor irlandadan basladim isgale, kisa sure sonra ingiltereyi dusurdum (hindistan afrika filan hep bende zaten) ama abov isyan atesini sondurmenin imkani yok ama benim birlikler nakliye yetersizliginden bildigin attritiondan eriyor can cekisiyor, savastayim convoy guvenliginide sagliyamiyorum SUPPLY PLOX diye cigliklar geliyor dondum amerikaya baktim sonra tech tree ye baktim ihmal etmisim gene air techleri filan air supply cok uzakta dedim ben bu isin icinden cikamam komunist utopyasini biraktim direk oysa ne kadar istemistim new-york u new leningrad yapip ozgurluk anitini sokmeyi :( hindistanda asura operasyonu sirasinda comrad general rokkovsky nin komuta ettigi 3. ordular gurubu ingilizleri blitzkrieg ile supururken dikkatsizligim sonucu tibet ustunden delhiye saldirip moskova ile baglantimi koparan dusman operasyonu felakete ugratmisti, ozenle yetsitirdigim tanklarim guney hindistanda mazot bittigi icin cakilip kaldiginda anlamam lazimdi lojistige daha fazla onem vermem gerektigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bir regionda hem benim pupetim olan askerler hemde benim askerlerim var.kendi askerlerimi bir grup haline getirmek istiyorum ama 2 birliği seçemiyorum : ( yardım pilz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 manufacturing kısmında yaptığımız industrial teknoloji upgradeleri IC kapasitemizi arttırıyor mu? Industrial efficiency total +%5 diyor ama bi olayını göremedim. birde +%5 industrial efficiency supply diye bir şey var o ne demek oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Yeni AAR HoI2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 axis'e yada allies a girmem için ne yapmam gerekiyor. nationalist china ile +200 değerindeyim almanya ile ama axis'e giremiyorum : ( not:Japonya ile savaşta değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar