Qui Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Official forumlarda şöyle bir konu var; said: I was in group last night when a pristine black diamond dropped. There where 2 paladins in the group who demanded that only pallys should roll on it as it is needed for there epic mount. I disagreed as i knew the value of this item on AH and with the cash i could also get an elite mount (i already have 450g) this lead to many minutes disscussion on the merits of both sides of the argument and in the end everyone rolled on it and guess who won it ? Yeah one of the pallys :D what does everyone else think ? does one class have the right to demand such a high value item especially when it can be used by a non pally to pay for at least 2 legs of their elite mount. Am i being greedy? should i let the pally have it? Konu enteresan geldi ve tartışmayı buraya da taşımaya karar verdim. Özetle; çok nadir düşen ve çok değerli (yüzlerce gold) item'larda, class önceliği olmalı mı? Yoksa bu item'lar istisna olduğu için ve gelirinin çok yüksek olmasından dolayı n/g dışında mı tutulmalı?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 herkes rollamali bence. ha tabi epic set parcasi falan degil yani, bu dedigin igbi seyler.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... [Bu mesaj Penthesilea tarafından 31 Mayıs 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 epic mount için lazımsa bence rolllanmamalı , yani en azından ben rolllamam 450 g için kimseyle papaz olmak istemem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bence de herkes rollemeli değerli şeyleri (minimum 15 20 gold civarı mesela). sonuçta herkesin paraya ihtiyacı var. yani bop itemlar gibi düşünemezsiniz onlar vendora en fazla 5 6 gold ediyor zaten. aksi durumda önceden söylemek lazım. mesela ben x itemi için giriyorum, düşerse ben alırım diye önceden anlaşmak lazım.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Delyyyy, 31 Mayıs 2005 22:59 tarihinde demiş ki: epic mount için lazımsa bence rolllanmamalı , yani en azından ben rolllamam 450 g için kimseyle papaz olmak istemem haklisin ama o parcayi paladin alirsa epic mountunu alicak, adam alirsa o da epic mountunu alicak yani : ) Sonucta, epic mountu questle alan adamlara da o itemlarla ayni paraya patliyor aslinda, onlari digre classlarla esit tutan sey o, biz enayi miyiz 900 g veriyoruz? Tabiki rollamak lazim yani.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bence rolllanmamalı, item dağıtımının bir sistemi olmalı ve bu sistem içinde herkes işine yaran itemları almalı. Eğer 2 paladin varsa ikisi arasında ya anlaşır ya rolllarlar (aslında grupta daha uzun süre bulunmuş, daha fazla katkı sağlamışsa biri o alabilir direk), daha sonra düşen bi paladin set itemını da diğer pally alır. Diğer classların da işine yarayacak itemlar illaki düşecektir, en kötü ihtimal item değerine göre diğer droplardan hiç pay almayabilir paladin. Ki benim grubumda olsa böyle bi olay, bunu bile şart koşmam. Bütün grup dropların şanş işi olduğu kabul eder ve bireylerin gruba katkısı ve itemların işe yararlılığına göre paylaşımcı davranılırsa herkes sonunda karlı çıkar. O paladin(ler) de uber rogue/warrior/mage setinin parçaları düştüğünde rolllamayacaklardır.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 biraz sacma bence eger gerekiyosa paladin e almasi lazimdi..kendimden biliyorum benimde basima geldi bi priest olarak sunken temple da prayer of fortitude cikti..bende yok normal olarak direk N dedim..ordan biri cikti bunun degeri cok fazla o yuzden bende rolleyecem dedi bende ypamayin etmeyin dedim kufur ettim hatta manyak salak vs diye dinlemediler rolledi hepsi ilahi adalet denilen sey oldu 98 rolledim hepsi kaldi dumur bi sekilde :) yine ayni yerde kang of deceptor(ya da bole bisi) epic two handed axe gercekten cok guzel en azindan lvl 50-55 arasi falan..biri dedi bu 50-60 g eder dedi yine gruptakiler biraz mantikli ciktida warrior a gitsin dedi.. millet ac yani her item a goz koymuslar N-G olayi epiclerde veya para edecek seylerde gecerli olmuyo oyunun kalitesini dusuruyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 abi PoF baska sey bu baska sey. Söyle bir gercek var ortada, o itemi alan adam epic mountu aliyor. Bu ekstrem bir durum, cünkü o epic itemlar 900 gold veren diger classlarla, atlarini questle alan classlari esitlemek icin konulmus seyler. Yani bu bir night elfe bine kalsin diye 400 goldu 100 er 100 er dagitmak gibi birsey grup olarak.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Üste giyilen itemlar için ise tam tersi geçerli , silahtı büyüydü bunlar farklı. 400 gp değerinde epic helm çıksa bile grupta kullanana gitmesinden yanayım şahsen. Yukardaki durum özel bir durum :=) Ha o binek almış , ha ben sonuç olarak benimde bineğe ihtiyacım var ve o İtem onun bineğinin parası aslen :) o Bana çıkıp bineğimin parasını verirse bende ona itemi veririm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Grptan birinin işine yarayan hiç bişey rollanmamalı bence satmak için. Ha BoP bi itemi Disenchant etmek için rollamışsınız ha grptan birinin işine yarayan itemi satmak için aynı şey bence.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 pof la bu çok farklı hakkaten. öle birşeyde prieste n se vermeyen grup ilginçtir hakkaten. fakat paladin epic questi diye onlara rollama diyemez kimse bana. öle saçma şey mi olur sen de epic alcaksın onla ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Loot threshold bence 60'tan sonra Rare olmalı. Uncommon ve diğer itemler için, round-robin kullanılması en mantıklısı. Sonuçta öyle 100g olan bir greenie yok zaten.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 paladinin epic questine öle item koyanın ben... yahu inanın questi yapmasak onun yerine 900g toplasak daha kolaydı. Yok şunu topla yok şunu getir. neymiş 40. lvl da beleş at alışız diye burnumuzdan getiriyorlar. Birde ucunu bilemde başladım questlere ilk kısımları yaptım. Baktım harcadıkça harcanıyor para ucu gözükmüyor. zar atma muahbbetine gelince herkezin zar atmaya hakkı var bence ama şunu unutmamak gerekir ki o item ın ah de o kadar fiyata gidebilmesinin sebebi paladin questidir. yani aynı guild içindeyse paladinlere bırakılması sevaptır :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Guildmate ise pass gecerim tabi[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Pristine Blackler daha birçok yerde kullanılıyor, sadece epic questte değil. Şu anda zaten oyunda en pahalı greenie bence Arcane Crystal, o da loot olarak genelde düşmüyor. Adamın teki kalksa dese "Ben kendime Arcanite yaptırcam, dokunmayın Crystal'ime.." cevabım direk has bir Türk cevabı olur "Hade leyn!"[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bahsettiğiniz diamond şansıma raid de arkadaşıma düştü. onun sayesinde shaman epic questinin ilk bölümünü yapmış oldum. ama bu ne adeletsizliktir ki paladinlar o item ile epic mount a koşarken biz shamanlar o kadar da iyi olmayan bir helm için kasıyoruz. ya bari epic helm verin ya. ühü[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 N ve G official bir rule değil o yüzden tamamen etik açıdan sorgu gerektiren bir durum. Herkes kendine göre doğru olanı seçip/yapmalı böyle bir durumda...[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 olay gruba gore degisir public grupta istiyen istedigine rollar guild gruplarında guild politikası uygulanır[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 item olduğu için paladinin hakkıdır bence.(sadece paladin in item olarak kullanabildiğini varsayıyorum, aksi bi durum var ise olay değişir) o mantıkla warrior ın teki instance da rogue olan bendeniz den dagger almıştı binek parası için satıcam diyerek, kabuslarıma giriyor. ya bu tarz tartışmaların köküne inersek olay loot sistemine gidiyor bu da itemlar daha class specific mi olmalı sorusunu akıllara getiriyor.yani bütün suçlu blizzard.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 paladin epic mount mana cost'a sahip, yani pristine black diamond olayı balşit, öyle denk filan olmamalı charger'ın costu normal epiclere kıyasla. bu nedenle doğrudan ihtiyacı olduğundan paladin rollamalı, yok para ediyor diye düşünülürse o zaman herkes her itemı rollasın nasılsa ihtiyacı olan gider ah'den alır. warriorlar clothları alsın, mageler plateleri alsın nasıl olsa gider satarlar ah'de o mantığa göre, item değeri yüksek diye herkes rollayacaksa zaten 3g 5g derken yüzlerce g'ler nasıl birikiyor ki? ben bırakırım birine lazımsa bana lazım değilse her itemı, isterse milyon gold olsun. ama bana lazım olunca da milletin dadanmasını istemem parası için..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Sam e lazımsa ben rollarım hehe.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paladin rollamalı bence.Çünkü bazı insanlar sırf o düşsün diye geliyor bazı dungeonlara.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eğer guild ortamında gidersem vede ihtiyacı varsa roll lemem.. ama karma gurup ise yinede bir kez düşünürüm..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 O item benim oldugum zaman düşmez o yüzden hiç sıkıntıya dahi girmem :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Kesinlikle Roll atılmalı..[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar