mokoko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bide bunun bi ust versiyonu olan elektrik-elektronik muhendisliği varki en fenası odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bilgisayar muhendislerindeki kizlar felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bilgisayardakiler güzel oluyo nedense, istanbulda en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kafa olarak demistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yaşasın moda ve tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yabancı diller de iyi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 görsel iletişim tasarım...erkek mevcutu 10000 kız mevcudu 2 durumu -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 En fenası inşaat mühendisliği abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 en fenası badak olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Law said: Bir kızı tavlayamassınız. Sadece karşısına çıkar bende burada bir alternatifim dersiniz. Ha o sizi beğenirse sizi seçer. Sizde kızı tavladım sanırsınız. Olay kısaca bu. KIZLAR BİZİ SEÇİYO MESELA BEN ELMAYIM AMA ALTERNATİF ELMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 şunu tekrar hortlatmak istiyorum efenim http://img402.imageshack.us/img402/3233/adszjr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ahahah nerdeydi bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 said: ...merhaba,selamın aleykum demeyin sakın said: ...ne guzel sarkı msn var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 %30 türk kızı nedir ya :S eksik eklentileri kurmaya calıstım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 rahatsiz said: ahahah nerdeydi bu ya? dh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Law said: Bir kızı tavlayamassınız. Sadece karşısına çıkar bende burada bir alternatifim dersiniz. Ha o sizi beğenirse sizi seçer. Sizde kızı tavladım sanırsınız. Olay kısaca bu. adamla dalga geçmişsiniz ama doru bu dediği.doğru olmasa en dangalak tipsiz adamların yanında ne kızlar var.kız seni beğendiyse bitti arkadaş ne konuşsan ona komik-güzel gelir.ne giysen yakıştırır,saçma sapan huylarını görmez.bu kızlar böle tuhaf yaratıklar işte.ha ne zaman başkasını beğenir senin bütün kusurların günyüzüne çıkar "ıyy bu neymiş be" der koyar tekmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 tek kıza yönelirsen tavlamak için o dediği dogru ama sen de alternatiflerini yaratıp bu taktikleri baska baska kızlarda aynı anda uygularsan onun olayı çöküyor. oltaya gelirse alternatiflerden biri kızın alternatiflerden birini seçmesi gibi bi olay olsa bile kız alternatiflerden biri olup tavlandıgı için tavlanmış oluyor bilmem anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ben okuyamadım emalethin yazısını linkte sorun var :/ azıcık eski olduğundan olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kız tavlanmaz aga kız isterse tavlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bazılarımız kızları tanıyordu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 merak ettim ben de simdi orcinel yazıyı biri uplasa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 walkman said: kız tavlanmaz aga kız isterse tavlanır. yazıyı merak ettik yaf çok şükür pek ihtiyacım yok taktiğe fln :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Fistan said: tek kıza yönelirsen tavlamak için o dediği dogru ama sen de alternatiflerini yaratıp bu taktikleri baska baska kızlarda aynı anda uygularsan onun olayı çöküyor. oltaya gelirse alternatiflerden biri kızın alternatiflerden birini seçmesi gibi bi olay olsa bile kız alternatiflerden biri olup tavlandıgı için tavlanmış oluyor bilmem anlatabildim mi O oltaya gelenlerde yine seni seçmiş oluyor. Değişen bir şey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 karşılıklı birbirinizi seçmiş oluyorsunuz kimseye zorla birşey yaptırılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Noktayı koyan kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar