Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 [uplanmış eski threaddir, forumunuzun ayarlarıyla oynamayınız /ema] Ehe, bakın yine yaptım. Yine eski bir yazı, yine Non Serviam dergisinden (Ekim 1999 sayısı), Nası Davranmalı dizisinin 2 nümerolu yazısı. Eylemlerim devam edecektir. Enjoy! ------------------------kızları nası tavlamalı / Emaleth Edited by Ghaldszar: Yazını geç de olsa siteye ekledik. [hline][Bu mesaj Emaleth tarafından 13 October 2003 11:47 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj ghaldszar tarafından 20 October 2003 06:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 işe yararlar mı peki:P[hline][b];) !!buShİ buShİ!! ;)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 işe yaramak konusunda: serhat sonradan hayatımda tanıdığım en "başarılı" heriflerden biri oldu. fyi... *şişinir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 peki bunlar uzakdoğulu karşı cins mensuplarında da işe yarar mı? yanlış anlaşılmasın sadece merak :-) yoksa ben sevdiceğimden memnunum.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 bide kankadan sevgili olma kısmına hemen yaziim, 1,5 senede kankam olan kızla çıktık, ayrıldık sora yine çok iyi arkadaş kaldık...1 sene sora tekrar çıktık ve ayrıldık, tekrar çok iyi arkadaş kaldı....sonra 3-4 ay sora tekrar çıktık ve ayrıldık...sınıf arkadaşımdı 3 sene boyuncu üstüne üstlük:) şimdik soruyoruz emaleth ablamıza bu kız bende takıntı yaptı, gördüğüm an direk anılar falan gelio aklıma...o ayrıldığımız sıralardada birçok kızla çıktım falan ama nezaman görsem hala anılar geliyor bana bir derman bul aplaaa[hline][b];) !!buShİ buShİ!! ;)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 Forumumuzun bir kız tavlama bölümü eksikti, sağol varol emaleth bacım *baltasını kaldırır* Benim geldiğim yerde iki yol var kız tavlamak için, *Sakılıyla oynar* Ya saçından sürüyeceksin ya da sırtına atıp getireceksin. , *Karanlıklar arasında kaybolur yaşlı cüce. Tek bir ses yankılanıyordur şimdi soğuk hanın duvarlarında* Nerde benim biramın köpüğü..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 mükemmel! yazar olmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 * uzaklardan elinde bir saz , yüzünde yılların yorgunluğu ile yavaş yavaş yaklaşan biri gözükür * kendi kendine : dedim ya insan oğlu bu , anlamaz elindekinin değerini , sahte ilişkilerle , sahte kişiliklerle başkalarinin gözünü boyamaya kalkar .Boyasada başarili olamaz , sahtedir çünkü sabun köpüğüdür uyguladiklari taktikler,uçar gider.... *eskilerden kalma bir aşk şarkısı söylmeye koyulur * .... Önemli değil sevgili donupte suratima bakman , İçinde senin hayalin varken , kara kış soğuğunu yaz yapan , Sen karşılık vermesende olur , anlamasanda beni , Enazından ben gerçeğim , çevrendekiler ise güzel boyalı birer kukla, ....... *sessizleşir * kendi kendine : işin özü kendin olmak , herkez kendi olabilse keşke , kendin olup özünü sunarsan bir insana , o saflığı ve doğallığı göremiyen gözlere var sen aşık olma... [hline]Though I die , LA RESISTANCE lives on ..... [Bu mesaj hired_gun tarafından 17 Ocak 2002 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Sen ben 15 sene once nerdeydin yaa... O zman boyle bir yazi gorsek gozlerimiz faltasi gibi acilirdi valla. Hatta Emel Abla Fan kulübü bile kurardik senin icin. Valla burada Emel ablaniz nasil boyle bir hainlik yapmis bilmiyorum ama kadinlarla ilgili sir denebilecek cok seyi ortaya koyuvermis. Hani eee ne duruyonuz saldirin gibi olmus. Oyleyse Saldirin.[hline]Biligsizke bilgi kılıncı yagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Serhat isimli şahsın ağlamasını dikkatlice okuyan arklar, halk arasında (sahne adı) Emel abla olarak bilinen milletin her türlü uçkur, kepek, kötek derdini kendini dert edinen, alternatif çözümler sunarak bi nebze rahatlatan şahsın true name ini öğrenip, ruhunu ele geçirmek için kara büyülerde kullanabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 hehe, değiştirdim adım olan yeri lol, uyumuşum :) bu arada, aynı yazının hanımlar çin olan versiyonu da var, ertesi ay yayınlanmıştı. sitemizin güzide bayanlarından talep ve ısrar gelirse onu da koyarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 kednini satmayı ogreten bu tarz kitaplar piyasada zaten kaynarken , kendin olmayı ogreten bir yazı yazmayı denesen[hline]Though I die , LA RESISTANCE lives on ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 senden mi öğrenicem neyi nasıl yazacağımı? ben sana ukalalık ediyor muyum "güzel güzel eğlenceli yazılar post edip arkadaşlarıyla eğlenen insanlara karışmamayı denesen" diye... tööbe estafırıldak be. kendini satmakmış, de get... *sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Emaleth i de sinirlendirdin ya valla helal ne diyim.[hline]Biligsizke bilgi kılıncı yagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 aynı seyi diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Hehe tavlamasak ? Bir çoğu ezelden tav oluyor zaten. Sallamasak daha iyidir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 bende bi kazanova olarak aynı dertten muzdaribim emel abla. nasıl yaparım, naaparım da çekiciliğimi biraz da olsa azaltırım?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Zed tehdit ediyorum. Hiç beklenmedik bir anda mesajımı silerim, nihohojd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2002 said: Zed, 16 Ocak 2002 19:31 tarihinde demiş ki: peki bunlar uzakdoğulu karşı cins mensuplarında da işe yarar mı? yanlış anlaşılmasın sadece merak :-) yoksa ben sevdiceğimden memnunum.[hline] magic kokusu alıyorum.. buralarda saklanıyor olmalı...[hline]"All who would oppose me...beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 Kızlar konu dışında tavlanmalı[hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Everman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 Komik :). Peki ortak hiç bi yönün yoksa kizla (dersanedeki test ler hariç) gidip ne diyosun kiza :) Bu soruyu nasil çözüyoruzdan bikmiştir kiz heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 dersaneden kız nasıl tavlanır? cevap: okulda nasıl tavlanıosa...:P[hline][b];) !!buShİ buShİ!! ;)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Everman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 İşte öle olmuyo ben umutsıuz vakayim heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 a-aaa bu thread buraya gelmiş... ilkinç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2002 son satir hariç her dediğinin yanına +1 son satir tartişma yaratir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar