Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pizzayı çatal ve bıçakla yemek..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İtalyan restoranında ufacık pizzaya dünyanın parasını verip çabucak bitmesin diye çatal bıçakla yemek var bir de :P Ah ah üşenmesem de kendim açsam hamuru yapsam pizzayı.
Mesaj tarihi:
Kızların şişeden bira içmesinin ayıp olduğunu öne süren bir geyik vardı bi ara. Oda buna benziyor. Kızlar elleriyle pizza yiyemezler. Ayrıca dışkılamazlar. İçlerinde patlar. Yağ doku bu yüzdendir.
Mesaj tarihi:
ya şimdi evde olsan bi büyük pizzayı yersin elinle ama okulun kanitininde pizzayı aynı şekilde yersen nolur ? hiç bişey olmaz yedim ben olmuyo
Mesaj tarihi:
Valla birasını baharatını çatalını bilmem de, pizzaya ketçap mayonez sıkmak ayıptır, kızı erkeği yok. O pizzayı o insana vermemek lazım hatta, boşuna ziyan, israf oluyo pizza değerinin bilinmediği ellerde.
Mesaj tarihi:
ama neden ketçap mayoneze böyle bi önyardıyla bakıyosunuz ki? sonuçta bi bakıyosun pitzanın içinde domates tadını vercek hiçbişey komamışlaaa. e ben yemem ki onu öyle. ha keza !? mayonez de öyle
Mesaj tarihi:
pizza sosis salam yorgan gibi hamur kaşardan oluşuyorsa ketçap mayonez eksik diyip sıkarsın yersin hayvan bi şekilde.
ama pizza harbiden pizza ise, italyadan kokular duyuluyor, ince hamurlu, enfes malzemeler ve sosuyla yenmeye kıyılmıyorsa o pizzaya ketcap mayonez sıkmak, tuvaletin dışına kaka yapmak gibi bi his verebilir. öeh. ne dedim lan
Mesaj tarihi:
tmm ben de öyle dedim işte. üstüne iki sosis, salam bi de utanmadan sucuk atmış ( pastırma gördüm abi ) 3 5 kaşar rendelemiş. afedersin bok var gibi bi de zeytin koyuyolar üstüne. bari ketçap sıkayım da bu rezillik son bulsun diye. ondan yani. mayonezi kullanmadaki tek amacım ketçabı bu işkencede yanlız bırakmak istememdendir
Mesaj tarihi:
baklavayı sıcak ekmek arası yiceksin hele bide cukulatalı ise o baklava uff nası akıyor o serbet varya dırsegıne gelmiştır fark etmezsın böyle yalarsın oraya kadar o serbeti
Mesaj tarihi:
llama

baklavanın uzerıne Nutella surunce ınanılmaz guzel oluyor.Muhtesem bır tat yahu.
ben bunu Otelde görmüştüm.Otelde staj yaparken Pelit ten cevizli baklava gibi bişey gelmişti.
baklava üzerinde ceviz üzerindede çikolata vardı.Tepsi duruyordu mutfaktan eleman gelip alıcaktı.
Önce müdürüm yedi sonra bende yedim git gel yedim bi sürü herkesde duyuncu bütün personel didikledi ehehe tepsi bitti
o günde davet vardı onlar için gelmişti hemen peliti aradık yeni tepsi söyledik :)

mükemmel oluyor deneyin.
Mesaj tarihi:
"bugün çatal bıçakla pizza yiyen, yarın... yav o kadar saçma bir olay ki yarın ne yapar onu bile kestiremedim."

Hilmi Üstün (48) radar operatörü
Mesaj tarihi:
Ya hayır isteyen istediği gibi yesin kardeşim kabul ama bunun yenme biçimi elledir ve biz böyle yediğimizde "Höhhhh ayıya bak hayvana bak elle yiyor" şeklinde tepkiler almak hoş olmuyor. Biz karışmıyorsak onlarda karışmamalı :D Elle yiyin pizzayı asıl zevki öyle çıkıyor :D
  • Yeni Oluştur...