Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pizzayı çatal ve bıçakla yemek..

Alagar

Öne çıkan mesajlar

pizza sosis salam yorgan gibi hamur kaşardan oluşuyorsa ketçap mayonez eksik diyip sıkarsın yersin hayvan bi şekilde.
ama pizza harbiden pizza ise, italyadan kokular duyuluyor, ince hamurlu, enfes malzemeler ve sosuyla yenmeye kıyılmıyorsa o pizzaya ketcap mayonez sıkmak, tuvaletin dışına kaka yapmak gibi bi his verebilir. öeh. ne dedim lan
Sosyal ağlarda paylaş

tmm ben de öyle dedim işte. üstüne iki sosis, salam bi de utanmadan sucuk atmış ( pastırma gördüm abi ) 3 5 kaşar rendelemiş. afedersin bok var gibi bi de zeytin koyuyolar üstüne. bari ketçap sıkayım da bu rezillik son bulsun diye. ondan yani. mayonezi kullanmadaki tek amacım ketçabı bu işkencede yanlız bırakmak istememdendir
Sosyal ağlarda paylaş

llama

baklavanın uzerıne Nutella surunce ınanılmaz guzel oluyor.Muhtesem bır tat yahu.
ben bunu Otelde görmüştüm.Otelde staj yaparken Pelit ten cevizli baklava gibi bişey gelmişti.
baklava üzerinde ceviz üzerindede çikolata vardı.Tepsi duruyordu mutfaktan eleman gelip alıcaktı.
Önce müdürüm yedi sonra bende yedim git gel yedim bi sürü herkesde duyuncu bütün personel didikledi ehehe tepsi bitti
o günde davet vardı onlar için gelmişti hemen peliti aradık yeni tepsi söyledik :)

mükemmel oluyor deneyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...