Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 e tuz kekik baharat değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 İtalyan restoranında ufacık pizzaya dünyanın parasını verip çabucak bitmesin diye çatal bıçakla yemek var bir de :P Ah ah üşenmesem de kendim açsam hamuru yapsam pizzayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Kızların şişeden bira içmesinin ayıp olduğunu öne süren bir geyik vardı bi ara. Oda buna benziyor. Kızlar elleriyle pizza yiyemezler. Ayrıca dışkılamazlar. İçlerinde patlar. Yağ doku bu yüzdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ya şimdi evde olsan bi büyük pizzayı yersin elinle ama okulun kanitininde pizzayı aynı şekilde yersen nolur ? hiç bişey olmaz yedim ben olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Valla birasını baharatını çatalını bilmem de, pizzaya ketçap mayonez sıkmak ayıptır, kızı erkeği yok. O pizzayı o insana vermemek lazım hatta, boşuna ziyan, israf oluyo pizza değerinin bilinmediği ellerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ama neden ketçap mayoneze böyle bi önyardıyla bakıyosunuz ki? sonuçta bi bakıyosun pitzanın içinde domates tadını vercek hiçbişey komamışlaaa. e ben yemem ki onu öyle. ha keza !? mayonez de öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Oha! banlayın piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 pizza sosis salam yorgan gibi hamur kaşardan oluşuyorsa ketçap mayonez eksik diyip sıkarsın yersin hayvan bi şekilde. ama pizza harbiden pizza ise, italyadan kokular duyuluyor, ince hamurlu, enfes malzemeler ve sosuyla yenmeye kıyılmıyorsa o pizzaya ketcap mayonez sıkmak, tuvaletin dışına kaka yapmak gibi bi his verebilir. öeh. ne dedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 tmm ben de öyle dedim işte. üstüne iki sosis, salam bi de utanmadan sucuk atmış ( pastırma gördüm abi ) 3 5 kaşar rendelemiş. afedersin bok var gibi bi de zeytin koyuyolar üstüne. bari ketçap sıkayım da bu rezillik son bulsun diye. ondan yani. mayonezi kullanmadaki tek amacım ketçabı bu işkencede yanlız bırakmak istememdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 piza ney lehmecun gibi bi meyvemiz varken?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 yogurtla güzel oluyor pizza nanik italyanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 en güzeli ekmek arası pizza yanına da cacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 mangalda pizza + baklava en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 baklavayı sıcak ekmek arası yiceksin hele bide cukulatalı ise o baklava uff nası akıyor o serbet varya dırsegıne gelmiştır fark etmezsın böyle yalarsın oraya kadar o serbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 @llama yaşı küçük olanlar war patide lütfen ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 la midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 llama baklavanın uzerıne Nutella surunce ınanılmaz guzel oluyor.Muhtesem bır tat yahu. ben bunu Otelde görmüştüm.Otelde staj yaparken Pelit ten cevizli baklava gibi bişey gelmişti. baklava üzerinde ceviz üzerindede çikolata vardı.Tepsi duruyordu mutfaktan eleman gelip alıcaktı. Önce müdürüm yedi sonra bende yedim git gel yedim bi sürü herkesde duyuncu bütün personel didikledi ehehe tepsi bitti o günde davet vardı onlar için gelmişti hemen peliti aradık yeni tepsi söyledik :) mükemmel oluyor deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 tavuk, balık, pizza, kelle yenir el ile =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 "bugün çatal bıçakla pizza yiyen, yarın... yav o kadar saçma bir olay ki yarın ne yapar onu bile kestiremedim." Hilmi Üstün (48) radar operatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 onun kaşarlı bölümünü yavaşça ağzına almak var ya kocaman böyle o_O ne çatalı ne bıçağı... !!!!!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Çatal, Bıçak mı?!?! Töbe töbe başımıza taş yağacak vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Ya hayır isteyen istediği gibi yesin kardeşim kabul ama bunun yenme biçimi elledir ve biz böyle yediğimizde "Höhhhh ayıya bak hayvana bak elle yiyor" şeklinde tepkiler almak hoş olmuyor. Biz karışmıyorsak onlarda karışmamalı :D Elle yiyin pizzayı asıl zevki öyle çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 yumularak yenir pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 çubukla yiyom ben babam japon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 "bizim bölükte bi adam vardı.. yemeği taşla yiyordu" [i]hikmet karaosman (53) ekmek ustası, askerlik anılarını anlatırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar