Overseer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Şimdi oynadığım en iyi oyunlarda yaratıklar var. Half Life Far Cry Riddick v.s. İyide hiçmi yok şöyle hikayenin ciddiyetini bozmadan sadece insanlarla savaştığım bi fps. Bıktım artık yaratıklardan. Bi fps söyleyin söyle direnişçileri askerleri yada imparatorluk askerlerini daatığım bi oyun olsun. Gına geldi oyunun en güzel yerinde canavar öcü görmekten.[signature][hline]I've lost myself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 freedom fighters yada fighters of freedom muydu neydi[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 call of duty medal of honor ilk aklıma gelen bu ikisi[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 call of duty moda olsa herkez o tarz oyun yapsa ne güzel olur bende nefret ediyorum yaratıklı oyunlarda bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ya abi hakkaten şöyle günümüzde ya da gelecekte geçen YARATIKSIZ doğru düzgün insan öldürebileceğimiz oyun yok mu yahu.Ben bıktım 2.Dünya Savaşından vs. den şöyle versinler elimize M4A1 en fazla 2010 yılındaki bir savaşta hiç yoksa Irak savaşındaki ÖNEMSİZ basit hiç bir kahramanlık yapmayan,saçma sapan görevler verilmeyen çok özgür,rahat sadece hayatta kalmaya çalışan bir asker olsak olmaz mı ya![signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bende tikisniyorujm yartıklardan.Vampire bloodlines ı al.Cok kucuk bı bolumde yaratıklar var onun dısında ınsan yıyon hep[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 buda güzel hehe vampire bloodlines[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 battlefield öneririm sonra medal of honor call of duty splinter cellde güzeldir (tamam biliyorum fps değil)[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: fizik, 05 Şubat 2005 16:11 tarihinde demiş ki: battlefield öneririm sonra medal of honor call of duty splinter cellde güzeldir (tamam biliyorum fps değil) Abi iyi dedin Battlefield 2 ah bi çıksa ah...Darakcık sokaklarda hayvan gibi M1A2 kullanıcaz ne güzel![signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 rainbox six serileri splinter cell ler[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 day of defeat tek kelimeyle online game olarak single game de rainbow olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 halo vardı ondan yaratık varmıydı hatırlamıyorum ?[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 soldier of fortone 2 ve operation flashpoint biraz eski ama arkadaşın aradığı tarzda oyunlar, ww2'de değil, günümüzde ya da yakın geçmişte geçen askeri fps'ler..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 FREEDOM FİGHTERS öneriririm ! Kesinlikle !!! Muhteşem bi atmosfer , inanılmaz müzikler (yüklede bende mp3lerini aliyim senden ) süper hikaye, ve gaz. .. bide Milliyetçiysen her bölüm sonu seni ayrı mest edicek..[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 [spo1=delikedi baksın]delikedi bak buraya[/spo][signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Smokey, 05 Şubat 2005 17:20 tarihinde demiş ki: halo vardı ondan yaratık varmıydı hatırlamıyorum ? Halo yaratık dolu maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: EagleEye, 05 Şubat 2005 13:50 tarihinde demiş ki: call of duty moda olsa herkez o tarz oyun yapsa ne güzel call of duty değil de 2. dünya savaşı çok modaydı bir ara. medal of honor, call of duty, blitzkrieg gibi oyunlae çıkıyordu sürekli strateji, fps ve türevi. Biraz abartmışsın gibi geldi bana. Half-Life 2, Riddick, Doom 3 gibi oyunları oynamışsan tabii ki yaratık olcak içinde. Ancak FPS = Yaratık demek değil. Online olarak America's Army, Day Of Defeat, Counter-Strike, Battlefield var çok tutulan oyunlardan. Single olarak Swat 4 çıkıcak güzel bir tactical strategy. Ayrıca Swat 3, Rainbow Six, Delta Force, Soldier Of Fortune, Kingpin, No One Lives Forever, Operation Flashpoint, Outlaws, Project IGI (I'm Going In) var. Aklıma ilk gelen FPS oyunları, sanırım yaratıksız oyunlardı hepsi. Biraz da türe göre bakçaksın, 2. dünya savaşını konu alan veya askeri oyunlar tam sana göre. Ama Half-Life gibi bilim kurgu veya Undying gibi korku almak istersen yaratıklara da katlancaksın. :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya yaratıklar olsun ama oyle ufak ve hızlı olmasınlar.Nefret edıoyrum onlardan[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 heh bi de bir anda fırlıyo eşek sıpaları[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bide vietcong vardı ah bi zamanlar nette baya bi kaptırmıştım[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Of of baya bi kabardı dl listim. Sağolun hepiniz. Last Survivor verdiğin link çalışmıyo bu arada :)[signature][hline]I've lost myself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nameless_One81 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bıkılmış yaratıklardan...Şirinleri istermisiniz?(Vampire`a deli gider haa!) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 cs :P[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Coh:Amidala Fire Devices Blaster LvL 34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yanlış hatırlamıyor veya yanlış duymadıysam oyunlarda yaratık öldürmenin bir nedeni var. Bazı ülkelerde adam öldürmek oyunlarda bile yassah bu yüzden adamlar oyun satılsın die yarratık kouyorlar. House of the dead gibi oyunlarda bu yüzden üstümeze yaratık akıo bizde beceriyoruz bu arad yaratıksız oyunları bende daha çok sevmişimdir. En güzelleride call of duty dir bu arada niyeyse bütün yaratıksız oyunlar ikinci dünya savaşında geçer...[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: canbir, 05 Şubat 2005 13:45 tarihinde demiş ki: freedom fighters yada fighters of freedom muydu neydi abi bu oyuna fıtık oldum koministleri hitler gibi gösteriolar ne alakası var yane[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar