Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik yokken neler yaptınız?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

walla aslinda süper şeyler yaptim

öncelik ile kurduğumuz grup ile 2 ay kadar kadikoyde çarş ve cuma akşam sahne aldik (www.relaxology.org) sonra okula gittim ders çaliştim ... sonra gezdim tozdum ... anime izledim ... valla eglendim kendi adima , günü günüe paylaşmak isterdim ancak bu güne imiş kısmet :D[signature][hline]*Animelist.xls
*Proud member of RELAXOLOGY
*RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG
Sosyal ağlarda paylaş

sözlük okudum, başka forumlara takılmaya çalıştım, olmadı. genel olarak öss çalıştım.
zaten diyorum hep, en çök sözlüğe ve öss nubilerine yaradı bu kapanış:)
ayrıca wow aldım, ama acc açmadım, bikaç oyun bitirdim, ama büyük çoğunluğunu bir kenara istiflerim. össden sonra bakarım diye. popcap ve reflexive'in nerdeyse tüm oyunlarını download ettim, yani p2pleri sömürdüm.
kısacası herkes gibi geçti benim de paticiksiz günlerim:) genel anlamda tabi.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Lamerlere cevap yok!
Sosyal ağlarda paylaş

Ders çalıştım... Daha çok ders çalıştım... Üniversite son sınıfa söylendim, daha çok çalıştım. Kamu Personeli Sınavına da çalıştım. Boş zamanlarımda test çözdüm, ödev yaptım.

Kemikıl'ın manyaklıklarını özlediğimi farkettim. Kemikıl teorimin doğru çıktığını gördüm (Bu delirecek araba maraba yapacak, kesmeyecek A Takımı'ndaki gibi tank mank yapacak dedim, adam araba yapmaya başlamış bile).
Sosyal ağlarda paylaş

dışarı çıkıp insanlarla kaynaşmaya başladım, bol bol arkadaş edindim, derslere girmeye başladım, notlarım düzeldi, güzel bir kızla tanıştım, taksimi altını üstüne getirdim, arada bilgisayara bakmayı unuttum falan..
madem pati döndü artık uykusuz gecelere ve donuk monitör ışığına dönebilirim:D[signature][hline]Eyes that shine burning red, dreams of you all through my head.
L@m3rl3re cevap yok!
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Borbag, 24 Mayıs 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
dışarı çıkıp insanlarla kaynaşmaya başladım, bol bol arkadaş edindim, derslere girmeye başladım, notlarım düzeldi, güzel bir kızla tanıştım, taksimi altını üstüne getirdim, arada bilgisayara bakmayı unuttum falan..
madem pati döndü artık uykusuz gecelere ve donuk monitör ışığına dönebilirim:D

Asosyal oldugunu caktırma bari di mi =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

world of warcrafta daldım, icqdan msne geçtim, msn değişti geçen gün güvenlik falan hedesine bide internet explorer 6.0 yükletti, benim internet explorer 6 sorun çıkarıyo mesela patiye girerken HER SAYFADA boş sayfa çıkıyo geri alıp ileri alınca düzeliyo imdak!. başka naabtım... saplıa gururla devam ettim sınavlar çounlukla çatır çutur elimde patladı... her tarafta yamuk yumuk smileyler moda olmaya başladıı için :) yerine : ) yapmaya alıştım... bide bilgisayarıma worm spyware ve çeşitli olaylar girdi formata kıyamıorum hala... özlemişim yaw burayı :p[signature][hline]trees and i are one...
Mirloth 31 Night Elf druid of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun oynandı, msn'ye daha çok önem verildi, uo oynandı. :D
sıkılındı, hergün msnye patiiiiiiii yazıldı.
paticik 7 den geriye sayarken msnde nick olarak sayıldı.
bütün msn listesi pati ne ? denilince hepsine ayrı birşey sallandı
vs vs.
ayrıca pazar günü kopuldu yer gök sarı lacivert oldu. :P[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Efenim bass gitara basladım ama pati geldigi icin yarıda kaldı simdi. Bilgisayardan uzaklasıp muzik olayına girdim ama artık pati de geldi hmmm...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

[Bu mesaj Saendul tarafından 24 Mayıs 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...