sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 gel sen bi hunter 1w1 pvp yap göriyim seni. ahah bunu herkes kabul ediyo hatta biri hunter bölümünde forum açmış "naapmalıyız pvp'de" diye. shaman'ın biri cevap yazmış "blizzard class'inizi düzeltene kadar orgrimmardan çıkmayın"[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hunterda uzaktan yakalarsan %70 falan alıyorsun rakibini ama ilk o yakalarsa %90 ölüyorsun. Ama raid benzeri olaylarda bence hunter esas keyifli olmaya başlıyor. Bir kere fear spellimiz bile ortaya çıkıyor (hunters mark :) ) . kime mark yapsan bi anda 4 nala geri kaçıyor. Açıkcası hunter isen 1vs1den ziyade kalabalık aksiyonları seçmek lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 pvp de shadow priest sadece shaman a yeniliyor. oda sahaman purge atabilmesi yüzünden. ben lvl 60 paladinimle hiç birine kafa tutamyı sevmiom çünkü 2 mana burn de manam bitiyor ve shieldlarını kırsamda akabinde başkasını açıp sinir ediyorlar. rouge stunlock deniyor ama elinden kaçırdıı anda oalyı bitiyor. Mageler belki 8-10 sn içinde 3k-4k dmg koyabilirsse priest i zorlayabiiliyor. Hunterlar ve warriorlar blizzard ın en sevmediği iki class. Druid gene şansını zorluyor. Warlock a gelince şu honordan gelen trinket sayesidne oalyları bitti. VE koydukalrı dmg laırn çoğu damge over time. priestler de curse hariç hepsini çok güzel kaldırıyor. priestlerin ağlaması çok saçma kısaca...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Penthesilea, 24 Mayıs 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Priestim abi, ve overpowered kesinlikle shadow priest. bi shaman bir de shadow priest zaten. Yani ben karsimdakinin yerine koyuyorum kendimi, mesela 3 level üstüm mage daldi bana bugün level 57 adam daldi ve öldürdüm kafasini duvarlara falan vurmustur. Ve bu nadir olan birsey degil. walla mageım, karsımdaki alliance priest 5-10 lvl dusuk deılse dırekt tabanlara kuvvet :)[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yok immune to her sey evet, direk 2. can gibi. Bir de lay on hands var, ediyo 3. Bone, oda arkadasimin shammy var ve adam cidden aglatiyor ya, ben de izleyip agliyordum hunterim varken, simdi shadow priestle ezerek ben de o tatmin duygusuna erisiyorum : ) O frost olayi da sadece shamanda degil her classta nerflendi, ayrica asiri abik birseydi yani frost shock spam atiyordu millet, shaman gördün mü direk yari hizinla yürüyordun falan. Ve bence hala dana gibi shaman. Adam kesin critical yapan element mastery i aciyor, üstüne en cok dmg veren büyüyü basiyor, karsindaki pvp ye yarim canla basliyor direk[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Haklisin sen de aslinda, ben o oynarken gördügümü söylüyorum sonucta. Hibrit classlarin sorunu o zaten aslinda ya. Mesela paladin'i end-game instance gruplarina aldiran sey aurasi ve blessingi, yoksa ne adam gibi dmg verebiliyor ne de healingi bir ise yariyor o level instancelarda. Shaman'in da totemler var da ne derece kullanisli bilmiyorum hic bi shammy ile ayni grupta bulunmadigimdan haliyle. Benim shaman degerlendirmem haliyle karsilikli denk gelip bodoslama dalma uzerine oluyor, onlarla sadece öyle karsilastigim icin, e o da pek hos olmuyor : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bone bütün komünitenin ortak fikri varken pek manası olmuyor şöyle güçsüz böyle güçsüz demenin. şaman healleri ve meleesi paladinden daha güçlü, nuke zaten paladinde yok. shaman'da hem nuke hem heal hem melee var ve hiçbirinde zayıf değil. paladinin dayanıklılığının da manası yok çünkü oyun en çok dayananı ödüllenmiyor, rakibini öldüreni ödüllendiriyor. bu arada purgelemek istediğin shieldın cooldown'ı 5 dk, üçüncü can dediğiniz lay on hands'inki ise 1 saat. evet 1 saat. zaten lay on hands kullanacak adam da ölmüş demektir çünkü manayı sıfırlıyor neredeyse. çoğu paladin de zaten kullanmıyor bunu çünkü anlamı yok, ona kalmışsa olay ölmüş sayıyorlar kendilerini.. paladinlerin hemen hepsi de daha az dayanıklı olmayı tercih eder ofansif kabiliyetlerinin artmasına karşılık. çünkü dayanıklılık da düşmandan kaçamayınca birşey ifade etmiyor, paladinde ne tek bir kite var ne de travel form misali bir olay düşmandan uzaklaşabilmesini sağlayan. beğenilmeyen warrior bile hamstring'e sahip yani.. ha ayrıca düşmanını öldürdükten sonra mana bitmiş bitmemiş ne farkeder, millet düşmanı öldüremiyorum diyor siz öldürtükten sonra mana bitmesinden yakınıyorsunuz lol[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 walla bence paladinler shamandan daha zayif arkadasinda belirttigi gibi ne kite yetenegi ne dmg oldugu icin tehlikeli gormuyorum. Ama bi shaman oyle mi kaçırmak istemiyorsa totem atiyor sikistimi healini atiyor windfury e zaten deyinmek istemiyorum nasil bi olaysa frost shock guya nerflendi eskiden frost frost frost die giderdi simdi frost fire frost fire yapiyolar bi fark goremiyorum. dmg zaten hayvan max 800 falan demissin ama adam chain lightningle 1,3k dmg werdi yuh dedim =) bi hunter olarak 6 snyede attigim aimshot misslemeyip crit wuracakda benim adamı kesme sansım olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 immune nedir ya? wow da ki en sıkıcı class, ne yazikki paladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 paladin ile shaman yaklaşık eşitler. shaman daha çok vuruyo, paladin daha iyi defans yapıyo paladin 1w1 pvp daha kötü, shaman 1w1 pvp daha iyi paladin grup pvp daha iyi, shaman grup pvp daha kötü[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hoca kimlerin paladin oynattığı değil ki konu burada, sınıfların pvp'deki gücünden bahsediyoruz. millet 'warrior with heal' diye düşünerek seçiyor belki ama konumuzla ilgisiz.. şimdi sen gene mana harcatıyorlar diye yakınıyorsun millet ise yenme şanslarının olmadığından yakınıyor, aradaki farka dikkatini çekiyorum yine. nasıl olacak peki mana harcamadan health gitmeden mi yenmek istiyorsun milleti anlamadım? :-p i win düğmesi filan yok, mücadeleyi birkaç sn uzatan kallavi cooldown'lı bir tek numara var sadece. bir tek. o kadar, başka yok. bu olay da düşmandan hooop diye binlerce canı alıp götüren birşey değil, interrupt olmadan kendini healleyebilme olayı ki priestler buna benzer shieldi 30sn cooldownla kullanabiliyor. bizimki 5 dk. abi 5 dk diyorum, yani teketekte sadece bir kullanımı var, raid'deysen zaten kullanınca bitiyor bütün olayın. dps classı değil ki buna ihtiyaç duymasın, versinler shaman'ın windfury'li dps'yi bırakalım shieldi biz de.. tartışmayacağım diyorsun çünkü gittin pvp'de herkesin en üstün gördüğü iki classtan birini herkesin en zayıf gördüğü 2-3 classtan biriyle kıyasladın, argümanın yok.. :-p paladinlere laf edenlerin bütün eleştirisi 5dk cooldown'lı 12sn süren shielde yönelik, başka bişi yok. lay on hands'e laf edenler zaten oyunun girdisini çıktısını bilse 1 saat cooldown'lı spell'i kaale almaz.. ha bir de invulnerable mail giyip etrafa shock sallayan şamanları okuyordum da dün şimdi o aklıma geldi, bizim yere göğe sığdırılamayan shieldimiz cooldownsız haliyle (%5 on hit proc) chestmail'de mevcut, düşünün artık.. bize de windfury totem koyan kılıç filan versinler bari..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: LvL_Sabo, 25 Mayıs 2005 05:24 tarihinde demiş ki: paladin ile shaman yaklaşık eşitler. shaman daha çok vuruyo, paladin daha iyi defans yapıyo paladin 1w1 pvp daha kötü, shaman 1w1 pvp daha iyi paladin grup pvp daha iyi, shaman grup pvp daha kötü oyun defans yapanı değil, rakibini öldüreni ödüllendiriyorsa eşit değiller. düşmanı güm bom alaşağı edebilme kabiliyetini düşmana uzun süre dayanıp ölmemeye tercih eden kimse var mıdır? ben bile savunma manyağı olduğum halde pek manasını göremiyorum wow gibi bir oyunda.. ekleme: ha bu arada paladini dayanıklı bulanlar hep "hem plate giyip hem kendilerini heallıyorlar" diyor lakin oyundaki classların çoğunluğu fiziksel değil bilumum magic dmg'lara sahip ki plate'in hiçbir manası yok sınıfların yarısına. hani caster class'lar azınlıkta olsaydı, fiziksel dmg önplanda olsaydı paladinler dayanıklı sayılabilirlerdi. ama oyunun en ağır dmg veren olayları hep platei bypass edip geçen magic dmg'ler. geriye sadece divine shield kalıyor ki bir paladinin ömründe geçen her 25 saniyeden birisinde, sadece birisinde paladin immune. 5 dk içinde 12 sn sürüyor immunity, wc3'teki paladinler gibi 1 dk içinde 45 sn süren shield filan yok yani. ha öyle shield olsaydı varsın purge yesin.. yani bone purge atmak istedin ya ne diyeyim ben sana. frost shock da 15 mana costa sahip olsun bari? :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 25 Mayıs 2005 05:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Lvl 60 olduktan sonra belli bi süre daha shadow talentlarla oynadım. Bu süre içerisinde çok duel yaptım, 60 sonrasını merak ettiğim için. duel yaptıgım shamanların nerdeyse hepsini aldım ama bigün bi shaman çıkageldi ve resmen eze eze yendi. Demek ki olay kullananda bitiyormuş dedirtti yani adam. Benden sonra orgrimarın önünde baya bi kişiyle yaptı. Ve sonuç gene aynı. Herkesi ezip geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Sam, 25 Mayıs 2005 05:29 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 25 Mayıs 2005 05:24 tarihinde demiş ki: paladin ile shaman yaklaşık eşitler. shaman daha çok vuruyo, paladin daha iyi defans yapıyo paladin 1w1 pvp daha kötü, shaman 1w1 pvp daha iyi paladin grup pvp daha iyi, shaman grup pvp daha kötü oyun defans yapanı değil, rakibini öldüreni ödüllendiriyorsa eşit değiller. düşmanı güm bom alaşağı edebilme kabiliyetini düşmana uzun süre dayanıp ölmemeye tercih eden kimse var mıdır? ben bile savunma manyağı olduğum halde pek manasını göremiyorum wow gibi bir oyunda.. ekleme: ha bu arada paladini dayanıklı bulanlar hep "hem plate giyip hem kendilerini heallıyorlar" diyor lakin oyundaki classların çoğunluğu fiziksel değil bilumum magic dmg'lara sahip ki plate'in hiçbir manası yok sınıfların yarısına. hani caster class'lar azınlıkta olsaydı, fiziksel dmg önplanda olsaydı paladinler dayanıklı sayılabilirlerdi. ama oyunun en ağır dmg veren olayları hep platei bypass edip geçen magic dmg'ler. geriye sadece divine shield kalıyor ki bir paladinin ömründe geçen her 25 saniyeden birisinde, sadece birisinde paladin immune. 5 dk içinde 12 sn sürüyor immunity, wc3'teki paladinler gibi 1 dk içinde 45 sn süren shield filan yok yani. ha öyle shield olsaydı varsın purge yesin.. yani bone purge atmak istedin ya ne diyeyim ben sana. frost shock da 15 mana costa sahip olsun bari? :-p 1w1 pvp'de iyi demiyorum. ama hunter kadar çaresiz değil kesinlikle. defansın önemi de var diyelim senin canın 200hp kaldı, rakibinin canı %50. sen bi instant fullersen healthini ne olursa olsun avantajlısın burdan sonra. manan çok az olsa da[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 şimdiiii.. bir kere benim canım 200 kalmışsa ve seninki %50 ise zaten birşeyler ters gidiyordur, ben canımı fullesem yine düşmanın canı benimkinden önce bitecek diye bir kaide yok. bunun olması için dmg verilebilmesi lazım. ha paladinin de kendi metodları mevcut ama bu yöntemler en az dmg'ye en çok mana harcayan (holy shock, 30sn cooldown) yahut dolaylı ve kullanım alanı sınırlı (holy shield) yöntemler, ha bir de talentları büsbütün değiştirmek gerekiyor, öyle olmazsa da olur denip geçilemiyor. canı instant fullemek de 1 saat cooldown'lu, öyle dakka başı atılan birşey değil. e bir tek kişiyle dövüşüp sonra 60dk oturmak diye birşey olamayacağına göre lay on hands'in varlığıyla yokluğu belli değil. blizz'in paladin forumlarında millet yazdı zaten kaldırılsın diye, manası yok çünkü. hani anarchy online'da martial artist'lerin dimach diye skilleri vardı, süper dmg veriyordu ama öyle bir cooldown vardı ki varlığıyla yokluğu belli değildi. işte bu da onun gibi ama sadece healdan ibaret, dimach gibi vursak adama binlerce hp götürse o zaman işe yarardı işte. ama lay on hands kullanmak zorunda kalmışsa bir paladin zaten mücadele onun kontrolünde değildir.. iki haftadır oynuyorum, lvl 37 oldum ve lay on hands'i 3-4 kere filan kullandım. yarın kaldırsalar farkına bile varmam.. ekleme: canı instant fulleyen paladin değil de warrior olsa o zaman godly birşey olurdu ama dps olmadan isterseniz 3 isterseniz 5 can sahibi olun. o 3 can 5 can muhabbeti de sadece self heal kullanılabilen teketek çarpışmaları için, raid'de focus fire yapılınca paladin warrior'dan daha dayanıklı değil kendine heal atamayacağı için. ancak shield cooldown'da değilse kurtarabiliyor kendini. dikkat edin, 'kendini kurtarabiliyor'. düşmanı öldürmek demek değil kendini kurtarmak. savaş uzadı ama dps avantajı yine paladinde değil, eğer gruptaysa ancak umacak ki başkaları dmg veriyor diye.. mart-nisan boyunca blizz forumu dahil bilumum wow forumlarını takip ettim ve ne yalan söyleyeyim, bütün rpg'lerde ilk tercih ettiğim class paladin iken burada paladini seçmesem mi diye düşündüm ciddi ciddi. hatta son anda başlarken tekrar fikir değiştirip paladin oldum. mesela guild wars'da paladin denemiştim, (w/mo) işte ona cidden dayanıklı denir. immunity shield gibi manasız bir olayı olmadığı halde yoğun ateş altında kalıp gene kurtarabiliyordu kendini düşmana zarar da verebiliyordu, özellikle casterlara. en alasından tank da oluyordu pve'de.. neyse ben şimdilik paladinimden memnunum ama memnuniyetim sınıfa ve savunmaya olan düşkünlüğümden kaynaklanıyor. yoksa bunları bir kenara koyup objektif değerlendirsem tercih edilecek bir sınıf değil oyun içinde edindiği yeri bakımından. bir de 5 dk'lık blessing olayı var ki dervişleri bile çıldırtır..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 25 Mayıs 2005 06:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 60 undead rogue um var. Priesttan korkmuyorum hic. WoF(will of forsaken) saolsun. Ustunuzde dogru potlarda varsa o sirada cok rahat priest kesiyorursunuz. Ama hunterlar kadar caresiz degil demis biri yukarda. Ben sahsen hunterlardan cok daha fazla cekiniyorum. Zira 500 tane slow effect veren vuruslari var. Cok can sikicilar..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Afterdeep, 25 Mayıs 2005 06:10 tarihinde demiş ki: 60 undead rogue um var. Priesttan korkmuyorum hic. WoF(will of forsaken) saolsun. Ustunuzde dogru potlarda varsa o sirada cok rahat priest kesiyorursunuz. Ama hunterlar kadar caresiz degil demis biri yukarda. Ben sahsen hunterlardan cok daha fazla cekiniyorum. Zira 500 tane slow effect veren vuruslari var. Cok can sikicilar.. undead olma avantajın var, yoksa priest rogue falan dinlemiyo (troll rogue oynayan 3 tanıdığım var ordan biliyorum). fear yemiyorsun. bundan güzel şey var mı. bu arada ben hunter'ım. concussive shot dışında uzaktan yavaşlatma gibi bir opsiyonum yok. yakınıma geldiğinde ise wing clip vurup uzaklaşmaya çalışıyorum. çok can sıkıcı birşey. hunter'ın olayının uzaktan çalışmak olması lazım ama oklarla yavaşlatmak gibi bir opsiyonu yok neredeyse. 4 saniye boyunca %50 yavaşlatsam kaç yazar yavaşlatmasam kaç yazar. ha ama ilk önce bi aimed shot üstüne hunters mark taktım mı kurtuluşun çok zor bir rogue olarak. ama ilk sen vurup da öldüremiyorsan hunter'ları sen rogue oynamayı bilmiyorsun gibi büyük bir laf bile ederim[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Azmodai, 25 Mayıs 2005 07:33 tarihinde demiş ki: konumuz priest lutfen bu bizim aglama topigimiz, her wow alakali forumda var bitane mutlaka gidin kendi aglama topiginizi acin! efendim nerde kalmistik? ha eet... abi mana olayi cok kotu :( ahah bi susun ya class'iniz gayet dengeli, 1w1 pvp'de vasatın çok az altındasınız, grup pvp'de kralsınız. daha ne istiyorsunuz ki mount beleşe alıyorsunuz, grup bulmakta hiç bir sıkıntı çekmiyorsunuz, plate armor giyiyorsunuz. say say bitmez. üstüne bi de alliance'sınız. 3'e 2 gibi bir sayı üstünlüğünüz var hadi sus bakim şimdi :D[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Azmodai, 25 Mayıs 2005 07:33 tarihinde demiş ki: konumuz priest lutfen bu bizim aglama topigimiz, her wow alakali forumda var bitane mutlaka gidin kendi aglama topiginizi acin! efendim nerde kalmistik? ha eet... abi mana olayi cok kotu :( hahaha wow europe forumlarinda bir adam Isa'yla karsilastirmisti priestleri ve böyle olmamali falan demisti, ona benzemis seninki : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 valla cidden hiç bana göre değil priest o yüzden açıp oynamadım ama sahiden izlediğim ve duel yaptıklarımdan bildiğim kadarıyla karşısındakini çok rahat maymun edebilen bir class aslında diyorum açıp oynasam mı bir priest ama çok kasar bu saatten sonra gibi geliyor...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 paladin hakkında yazılabileceklerin çoğunu son 2 sayfada sam yazmış saolsun. paladinin eğer 31 holy talent vermezse veya profession olarak engineering seçmezse oyunda ranged atağa sahip olmayan tek class olduğunu biliyor muydunuz :) sakın çıkıp da bana ii o zaman 31 holy talent harca yada git engineer train ol demeyin bir oyunda bir class ın pvp özellikleri bir profession a bağlıysa bu oyunu ne yapayım. yada saçma sapan bir talen ağacında son talent a puan vermek için 11. den sonrası gereksiz 30 talent mı harcayam? Yok plate giyiyormuşuz. Giydik de pvp de plate giymenin pek bir önemi yok. Sonuçta bizi melee dmg ile öldürmeye kasan yok. Büyülere karşı aura değiştirsek bile "poor" resistance sahibi oluyoruz. 5 dakikada bir attığımı holy bubble a gelince (wow forumlarıdnaki troller böle diyor) bonepart sende bu konuda ağladın ya helal olsun diyorum sana ne diyim. 12 sn immunity palaya ofansif açıdan hiç bir şey kazandırmıyor. shiedl açan pala %90 heal olacaktır. Sizde gidin biraz uzakta bandaj atın. Sonra lay on hands e laf atan shamanlara reancarnate diyorum susuyorum. ayrıca potion+divine shield bandaj+divine favor+bless of prot+lay on hands+tekrar potion combosuyla oyundaki en uzun süre hayatta kalma kombosunu paladin sağlayabiliyor. Ama büyük bir sorun var bu süre içinde paladin rakibini öldüremyirosa işte o zaman paladinlerin niye ağladıklarını anlayın. Dps namına tek oalyımız seal of command in vurup iki dmg in da cirt gelmesini beklemek. Aslında paladin in de dmg potansiyeli iyi sonuçta pvp de uzun süre hayatta kaldığı için iyi dmg koyabiliyor ama bu sefer de rakibin combatta kaçması muhabbeti ortaya çıkıyor. paladinin yakalamak için tek şansı 15 yard range i olan 6 sn lik 1 dk cooldown u olan stun. Bu 6 sn içinde Health %25 in üzerinde olan hiç bir class ı kesemez paladin (eğer inanılmaz bir balla seal of command ve normal silah dmg ı critlemezse) paladine karşı tarafı biraz olsun yavaşlatan birözellik verirlerse paladinlerin çoğu ağlamayı kesecektir (özellikle ben :) ) çüknü benim tek sorunum elimden kaçan düşmanlar. haa bir de işin end game instance boyutu var. Dün ilk defa mc ye girdim. Kendimi gereksiz hissettim resmen 7 tane paladiin mobilize totem+cleanse bot+secondary healer oalrak gezdik. curse de kaldırabilsek en azından tam cleanse bot luk yapabilecektik. blizzard diğer oyunlardaki paladin i alıp wow da maymun a çevirmiş resmen. yeni başlayanlarda zannediyor ki überiz 60 olunca oysaki aura mız ile cleanse imiz olmasa kimsenin bizi gruba alacağı yok. Hiç bir olayımız yok, kaplumbaağa gibiyiz, 1v1 de çoğu horde honor kill meselesine rağmen palayla uğraşmak istemiyorlar, uraşsalarda baktılar yenemeyecekler kaçıyorlar (işte burada sinirim bozuluyor) paladinmiş holy knight mış yemişim öle holy knight ı... ağlama dediğiniz böle olur böhüüüü :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 paladinle gelmeyin bana, burda acıların çocuğu bir hunterım ayrıca paladinin yavaşlatma namına bir vuruşu daha var adını unuttum. hamstring tarzı bişi olabilir [signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 25 Mayıs 2005 10:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 shaman gibi bir class daha görmedim şu oyunda. koydu mu oturtur, spell cast dedin miydi gene oturtur. kaçamıyosun da. bam güm.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 paladinin yavaşlatma namına hiç bir vuruşu yok sadece mob lara çalışan seal of justice i judge etme metodu var. oda sadece moblara çalışıyor. hunter ve warrior tartışmasız blizz in en sevmediği 2 klass resmen haksızlık yapılıyor 2 klasa da[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Jaan, 25 Mayıs 2005 10:24 tarihinde demiş ki: paladinin yavaşlatma namına hiç bir vuruşu yok sadece mob lara çalışan seal of justice i judge etme metodu var. oda sadece moblara çalışıyor. hunter ve warrior tartışmasız blizz in en sevmediği 2 klass resmen haksızlık yapılıyor 2 klasa da aha sen diyince hatırladım. hayır bu vuruş pvp'de de işliyor. bugün 2 kere yedim justice de ordan biliyorum bu arada burda bi sürü stun falan okudum? http://www.thottbot.com/?c=Paladin [signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 25 Mayıs 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar