Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoklama

DeeplyDisturbed

Öne çıkan mesajlar

Burning Legion, Orc Warlock, 25. Level, Thalakos.

Neden 25. level'sın diye sorabilirsiniz. Doğaldır.
Çıktığı ilk günlerde aldım oyunu ama anca ikinci aya doğru başlıyabildim. bir de üniversitede portlar kapalı olduğundan cafeye bağımlı kaldım. Haftada 2-3 kez gidebildim en fazla, onlarda da 5-6 saat oynayabildim. Benle başlıyanlar 50yi geçerken ben böyle bücür kaldım :D
Biraz yaratık kesiyim diyorum, anında 3-4 tane alliance yakalıyor beni kaçmak zorunda kalıyorum. 3 saatim zaten kaçıp tekrar gitmek, tekrar kaçmaktan geçiyor :(

İlginç, birkaç ay önce herkes lvl 60 olmak için kasardı, "bir lvl 60 oluyum ondan sonra sana gold veririm" felan derdi. Bakıyorum da lvl 60 olunca da "siz değersizsiniz" havası yapılarak oyun bırakılıyor. Biz de öyle yapıcaz dimek ki (bi lvl 60 oluyum da) :-P (no offence bu arada.)

Bu arada oyunda yardım etmiş kişilere (özellikle cursed guildine) teşekkür edip bu uzun mesajımı noktalamak istiyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ilk çıktında almıştım sonra mali sorunlar nedniyle onu sattım tekrar aldım 1 ay kadar once şimdi burning legionda oynuyorum Alliance 26 Rogue ve 24 Warlock var bir de 18 Warrior var yani çeşit çeşit gidiyoruz ama tabi hızlı gelişim sağlayamadım bu yüzden... neyse oyunda görüşürüz bl dekilerle...
bu arada char isimleri Merrill, Fortinbras ve Patroclus...

Paticik'in tekrar açılamsı da hepimize hayırlı uğurlu olsun ayrıca...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yevaud, 24 Mayıs 2005 16:06 tarihinde demiş ki:
bende burdayım ama sıkıldım wow dan
60 orc shaman var nick wolfsore ama heryer shaman dolu priest yada warrior açsaydım keşke

[Bu mesaj yevaud tarafından 24 Mayıs 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]

shaman sayısı fazla diosun ama şimdi who shaman 60 yazdım 28 kişi var mage 29 warrior 40 rgoue 45.Eğer rare bir class istiyorsan druid ol o zaman 9 tane var su an .Önemli olan senin classında cok oyuncu olması değil senin diğerlerinden farklı olman.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar herkese..
Sungur LvL 60 Undead Rogue-US Shadowmoon
Kadavra LvL 3x NE Druid-US Illiadan[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 2x - (Shadowmoon) - Active

For The Horde..

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

2 aydan beri Hiç değiştirmedim giriş sayfamı. Belki bi gün paticik açılır diye.

Hala burdayım

Valandir
60 Nightelf Warrior
[Nerull]
(Burning Legion)

Edit: heyecandan unuttuğum bi kaç şey :)
Ayrıca selam DA2019

[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior

[Bu mesaj spawn77 tarafından 24 Mayıs 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aha tank #2 :) Selam Valandir.

Devo - 60 Hunter of Burning Legion

[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose

[Bu mesaj DA2019 tarafından 24 Mayıs 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 24 Mayıs 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
Burning Legion'da Kane adlı level 60 orc warrior'umun bulunduğu account'u 2 gün önce iptal ettim. Baydı valla. Çok da vakit alıyordu zaten.

BL lvl 60 NE druid...Aynı şekilde kapadım..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...