DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 2 aydan sonra acıldı hala burda olan varmı yoklama alalım burda olan burdayım desin :) /burda[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 level33 undead mage kor'gall! burning legion'daki seviyeyi mahveden türkler yüzünden server değiştirdim.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 burning legion da lvl 60 palamla dolaşmaktayım (sandrue) 2 ay içinde neler oldu neler. ASR kapandı herkez dağıldı türklerin böle ortmalarda birbirlerini yemeleri gözden kaçmadı. Hatta adres ver gelcem diyen tipler ortaya çıktı (isim vermiyim) yabancıların guildine girdim. Adamlardan çok daha önce 60 olamam ve her instance ı adamlardan daha iyi bilmeme rağmen 2 hafta giremeyip pvp de 0 rank de kalınca adamlardan noob muamalesi görünce kafam attı. Şimdi lone wolf şeklinde dolaşıyorum. Haa bu arada epic mount questim için 200g eksik yardım eden çıkar mı :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 sen 200gold ona vereceğine biraz rank kasmış olsan ucuza alırsın epic mountunu :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Burning Legion'da Kane adlı level 60 orc warrior'umun bulunduğu account'u 2 gün önce iptal ettim. Baydı valla. Çok da vakit alıyordu zaten.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Jaan bende yeni çıktım epic mount qusti faciasından o yüzden parasızım ama malzemeleri ve parayı bulursan haber ver son questi beraber yapalım. buda benim süper itemlerle donattığım paladinim :P ; http://www.thottbot.com/?profile=Rinen.Burning_Legion bide oyun sıktı galiba biraz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Gnome Mage (lvl 34) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 burning - 31 tauren shaman , Darkhem[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Norak, lvl 46 human warrior, silvermoon :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 24 Mayıs 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Evet selam herkese.. burdayız hepimiz..[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 lvl 60 orc shaman burning legion [Bu mesaj xrex tarafından 24 Mayıs 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 He class mlass olaylarınıdamı yazalım Level 60 Human Mage realm : Burning Legion Metaphor [Nerull][signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Us serverlarin da cogu realmi gezmis biri olarak lvl 34 mage, lvl 27 hunter'dan sonra şimdi baska bir realmde Shaman kasmaya basladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 lvl 60 undead priest burning legion status: deleted :)[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 LVL 50 tauren shaman BARN! LVL 48 Orc Warlock Ttrasta!![signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Burdayiz :D LvL 60 priest evet ASr dagil ne yazikki Bende Büyük bir guild ariyorum (lvl 60 cogunlukta olan) instance yapacak adam kalmadi[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest Guild ASR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 BL deyim hala.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Jaan, 24 Mayıs 2005 12:50 tarihinde demiş ki: burning legion da lvl 60 palamla dolaşmaktayım (sandrue) 2 ay içinde neler oldu neler. ASR kapandı herkez dağıldı türklerin böle ortmalarda birbirlerini yemeleri gözden kaçmadı. Hatta adres ver gelcem diyen tipler ortaya çıktı (isim vermiyim) yabancıların guildine girdim. Adamlardan çok daha önce 60 olamam ve her instance ı adamlardan daha iyi bilmeme rağmen 2 hafta giremeyip pvp de 0 rank de kalınca adamlardan noob muamalesi görünce kafam attı. ben bırakalı 2.5 ay oldu. bırakmadan evvel de 2-3 hafta giremiyordum, etti 3 ay. baya olmuş gerçekten. oyuna girdiğimde milletin whisperlarına ya da maillerine yanıt vermekten zaten oyunu oynayamaz olmuştum. son günlerde de zaten hep bir kavga ortamı vardı. yaşadığım bazı maddi ve manevi sorunlar yüzünden bırakmak zorunda kaldım. bugüne kadar da oyunu hiç aramadım, eylül ayından beri us beta, kore beta, eu beta, eu release de oynadığım için sıkmış herhalde. tabii şu türklerle yaşanan bazı sorunlar da beni çok bunalttı. benim için eğlenceden çok bir stress kaynağı olduğundan dolayı hata yaptığımı da düşünmüyorum. zaten birçok sorunum vardı, bir de başkalarının sorunlarını çekemezdim. neyse benim için iyi bir ders oldu, belki bir süre sonra bazı sorunlarımı hallettikten sonra geri dönebilirim veya matrix online a geçerim :) archon level 42 human mage burning legion. in stand-by mode for months.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bl , 60 Troll Rogue , Ex bende bu kane nie girmiyo diodum adam bırakmış oyunu , bizde haber beklioz adamdan guilde aldıracaktı bide :) neyse ztn bende bl deki charı bıraktım , bi kaç arkla birlikte başka serverda ally kasmaya başladık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 level 60 orc shaman bl.akacak alem arıyorum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 uzun sure adam gibi oynamadiktan sonra (14 mart - 23 mayis arasinda 10 lvl alinmis .. :p) bu aralar tekrar oynamaya basladim bl de .. (joyzmaa) dier charlar da korgall da .. (gill, priscilla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 kane abi oyunu bırakıyorsunuz ama oyunun zevki sadece lvl 60 olmak veya epic mount almak mı ki?Oyun lvl 60 dan sonra katıldığın raidlerle başlıyor.Bu şekilde zevk veriyor oyun.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 52 mage undead burning legend Ganymede[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 BL elf rogue level 58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Laorx 43 Undead Mage - Burning Legion 1 aydır oynamıyorum[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar