Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoklama

DeeplyDisturbed

Öne çıkan mesajlar

burning legion da lvl 60 palamla dolaşmaktayım (sandrue)

2 ay içinde neler oldu neler. ASR kapandı herkez dağıldı türklerin böle ortmalarda birbirlerini yemeleri gözden kaçmadı. Hatta adres ver gelcem diyen tipler ortaya çıktı (isim vermiyim)
yabancıların guildine girdim. Adamlardan çok daha önce 60 olamam ve her instance ı adamlardan daha iyi bilmeme rağmen 2 hafta giremeyip pvp de 0 rank de kalınca adamlardan noob muamalesi görünce kafam attı.
Şimdi lone wolf şeklinde dolaşıyorum. Haa bu arada epic mount questim için 200g eksik yardım eden çıkar mı :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 24 Mayıs 2005 12:50 tarihinde demiş ki:
burning legion da lvl 60 palamla dolaşmaktayım (sandrue)

2 ay içinde neler oldu neler. ASR kapandı herkez dağıldı türklerin böle ortmalarda birbirlerini yemeleri gözden kaçmadı. Hatta adres ver gelcem diyen tipler ortaya çıktı (isim vermiyim)
yabancıların guildine girdim. Adamlardan çok daha önce 60 olamam ve her instance ı adamlardan daha iyi bilmeme rağmen 2 hafta giremeyip pvp de 0 rank de kalınca adamlardan noob muamalesi görünce kafam attı.

ben bırakalı 2.5 ay oldu. bırakmadan evvel de 2-3 hafta giremiyordum, etti 3 ay. baya olmuş gerçekten.

oyuna girdiğimde milletin whisperlarına ya da maillerine yanıt vermekten zaten oyunu oynayamaz olmuştum. son günlerde de zaten hep bir kavga ortamı vardı. yaşadığım bazı maddi ve manevi sorunlar yüzünden bırakmak zorunda kaldım. bugüne kadar da oyunu hiç aramadım, eylül ayından beri us beta, kore beta, eu beta, eu release de oynadığım için sıkmış herhalde. tabii şu türklerle yaşanan bazı sorunlar da beni çok bunalttı. benim için eğlenceden çok bir stress kaynağı olduğundan dolayı hata yaptığımı da düşünmüyorum. zaten birçok sorunum vardı, bir de başkalarının sorunlarını çekemezdim.

neyse benim için iyi bir ders oldu, belki bir süre sonra bazı sorunlarımı hallettikten sonra geri dönebilirim veya matrix online a geçerim :)

archon
level 42 human mage
burning legion.
in stand-by mode for months.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...