lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 21, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2026 Mac'te windows oyunlarını oynamanın güncel en mantıklı yolu nedir? Whiskey galiba patlamış, Crossover dediler o da çok pahalı bir anlamı var mı bilmiyorum ama çok top grafik oyun oynamayacağım
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2026 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 21, 2026 Crossover kullanırdım ben vaktinde. 4 Temmuz bayramları değil mi, indirim yapılabilir, bir bekle bence.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2026 vmware fusion'ı kullanıyorum ben. çok detaylarını hatırlamıyorum epey oldu kuralı, ücretsizdi galiba.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 28, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2026 Crossover 50 dolar şu anda, yine pahalı geliyor ama alabilirim
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2026 (düzenlendi) Benim arkadaş geçen desktopu yakınca tamire kadar crossover kullandıydı iş laptopundan, memnundu. Öyle competitive online FPS falan oynatmaz da genel olarak kurtarıyo diyordu. Haziran 28, 2026 Rewendor tarafından düzenlendi
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2026 lovecraft0Z, 21.06.2026 11:07 tarihinde dedi ki: Mac'te windows oyunlarını oynamanın güncel en mantıklı yolu nedir? Whiskey galiba patlamış, Crossover dediler o da çok pahalı bir anlamı var mı bilmiyorum ama çok top grafik oyun oynamayacağım ben geforce now ile oynuyorum,counter gibi bişi oynamayacaksan öneririm.aylık bir sigara parasına baya iyi oyun oynatıyor,bataryayı somurmuyor veya ısınmıyorda
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2026 Geforce yüzyılın icadı ya. Aşığıyım 1
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 Abi sigara parası dediğiniz aylık 900 Tl diyor Geforce Now... Bilmiyorum Crossover'a tek seferde 2500 TL mi vermek - şu an indirimde 50 dolar - yoksa Geforce now a her ay 900 tl mi vermek ne dersiniz pati ahalisi ?
knox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 crossover bazı oyunlarda anlık patlayabiliyor. Mac güncelleme falan gelince. en son diablo falan patlamıştı sanırım hala düzeltemediler diye biliyorum. geforce now iyi bağlantı istiyor ve her oyunda yok...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 Linux üzerinde Diablo'yu Proton ile değil Crossover ile oynuyorum ben. Ama Mac farklı, orada nasıl olur bilmem. Ama denemesi var önce, onu dene.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 ya Trial ı yükledim, Steam install ediyim dedim dondu kaldı, dakika bir gol bir
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 vmware fusion dedik beleş diye burun kıvırdın di mi dsfsd ben sorunsuz oynadım yüklediğim bir kaç oyunu. AAA oyun denemedim tabi ama en son açalı 4-5 ay olmuştur. dene yani nolcak. not beniikisi m1 pro max
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 Abi direk yükleyip açılıyor mu? şimdi ayar mayar yaptırmasın yaşlıyım
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2026 (düzenlendi) hatırlamıyom valla ama beni çok uğraştırmamıştı yani. şey yap bi ai modeliyle konuşup adım adım hallet çok hızlanır işin. hatırladığım tek şey bi tane win key almıştım 30 liraya yüklerken onun key'ini girmiştim. Temmuz 9, 2026 sanssizsansli tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar