Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac te windows oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Mac'te windows oyunlarını oynamanın güncel en mantıklı yolu nedir? Whiskey galiba patlamış, Crossover dediler o da çok pahalı

bir anlamı var mı bilmiyorum ama çok top grafik oyun oynamayacağım 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Benim arkadaş geçen desktopu yakınca tamire kadar crossover kullandıydı iş laptopundan, memnundu. Öyle competitive online FPS falan oynatmaz da genel olarak kurtarıyo diyordu.

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
lovecraft0Z, 21.06.2026 11:07 tarihinde dedi ki:

Mac'te windows oyunlarını oynamanın güncel en mantıklı yolu nedir? Whiskey galiba patlamış, Crossover dediler o da çok pahalı

bir anlamı var mı bilmiyorum ama çok top grafik oyun oynamayacağım 

ben geforce now ile oynuyorum,counter gibi bişi oynamayacaksan öneririm.aylık bir sigara parasına  baya iyi oyun oynatıyor,bataryayı somurmuyor veya ısınmıyorda

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Abi sigara parası dediğiniz aylık 900 Tl diyor Geforce Now...

Bilmiyorum Crossover'a tek seferde 2500 TL mi vermek - şu an indirimde 50 dolar - yoksa Geforce now a her ay 900 tl mi vermek ne dersiniz pati ahalisi ?

Mesaj tarihi:

crossover bazı oyunlarda anlık patlayabiliyor. Mac güncelleme falan gelince. en son diablo falan patlamıştı sanırım hala düzeltemediler diye biliyorum. geforce now iyi bağlantı istiyor ve her oyunda yok... 

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Linux üzerinde Diablo'yu Proton ile değil Crossover ile oynuyorum ben. Ama Mac farklı, orada nasıl olur bilmem. Ama denemesi var önce, onu dene.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

hatırlamıyom valla ama beni çok uğraştırmamıştı yani. şey yap bi ai modeliyle konuşup adım adım hallet çok hızlanır işin.

hatırladığım tek şey bi tane win key almıştım 30 liraya yüklerken onun key'ini girmiştim.

sanssizsansli tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...