Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Knight of the Seven Kingdoms (2026) - HBO

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Guzeeeel. Hosuma gitti. Buyuk hikaye/lore lardaki ufak spinofflari kucuk olcekli maceralari severim. Severek okumustum hikayeleri kisa zaten (1 ve 3 cok iyiydi).

Bealor u nasi oynayacak onemli. Ama tek sikinti dizilik material degildi sanki bunlar ya. 3 hikaye 3 sezon heralde ama maks 2-3 episodeluk materyal var ya da yok her biri icin. Bakalim.

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

güzeldi

Spoiler

en başta game of thrones müziği girince, offf kullanmayın şunu artık derken ani bir sıçışla kesilmesi çizgisini belli etti lol

eleman da tam kingdom come deliverance karakteri gibi

• Like 1
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

fena değil şu ana dek, en azından karakteri sevdim yani. en azından yazılıp bitmiş bir hikaye anladığım, o yüzden sonunu berbat edemezler diye umuyorum.

Mesaj tarihi:

Benim gibileri elemek istemişler muhtemelen ve elediler. 

Spoiler

İlk bölümde fıskiye gibi sıçma sahnesi bu bölümün başında dal daşak adam sahnesi falan aşırı soğudum. Bokunu cikarmayin kardeşim şunun ya. 

• Haha 1
Mesaj tarihi:

yalnız bununla ilgili 28 years later izlemem ertesi rastladığım bir bilgi var: anladığım kadarıyla çocukların olduğu setlerde tamamen çıplaklığa izin yokmuş, o nedenle çıplak görünen erkekler prostetik takıyormuş, ondan ötürü öyle bir boyut farkı yaşanıyormuş. 😅

Mesaj tarihi:

çok heyecanlı bitti üçüncü bölüm, dördüncü bölüm preview da gazdı bayağı.

3

Spoiler

çocuğa o twist geleceği geçen bölümde belli olmuştu da kendini ifşa etmeden gider herhalde diyordum, o şaşırttı.

ser duncan "it's dunkin time" deyip dunklasın artık. 2 yumruk 1 tekme yetmedi.

Mesaj tarihi:

1 bölümlük   içeriği  3 bölümde izledik.  7 bölüm yapıcaklarmış bir de. Bu nedir ya. Böyle dizi yapıcaksanız  hepsini salın bari izliyelim. 2 sene ara mı vericekler bunun için bir de. 

Mesaj tarihi:

3 kitabı var dunk ve egg'in maceralarının. Aslında 10-11 tane kitap planlamış GRRM ama tabii ki 3 ten sonrasını yazamadı daha sdf Planlarını dizinin yazarlarına göstermiş ama. Her sezon bir kitap olacak işte. Her kitap Westeros'un başka yerinde geçiyor. 2-3 kitaplar biraz daha uzun ama onlar 200 sayfa filan. Böyle senelik kısa dizi olması için ideal yani hikayeleri. 

• Yeni Oluştur...