Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2026 hee geçen gün bitirdim kediciklerin maceraları güzeldi.
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 (düzenlendi) muhsoku tensei s3e13 rudeus özüne dönüyor Spoiler gerçekte ne kadar leş pislik bi insan olduğunu görüyoruz ama şeyi anlamıyorum, az biraz yorumlara bakayım dedim. millet ne kadar da acıklı, depresyonlu bir bölümdü filan diyo adam o.e. olduğu için böyle oldu diyen yok hiç ama hikayeyi merak ediyorum nasıl devam edecek. mushoku'nun dünya lore'u baya keyifli, çoğu şeyi anlatmadan bitirmezler umarım Eylül 20, 2026 Oce4n tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 ben geçen sezon sonunda bıraktım rahatladım. insan müsveddelerinin kazandığını görmek istersem haberleri açıyorum.
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 iğrenç insan karakterliği konusunda school days deki ırz düşmanı ile yarışırlar ama school days finali en azından güzeldi, mutlu sonla biityordu Spoiler anime olduğu için çok takılmıyorum ya genel hikaye gene gayet güzel.
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 26, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2026 havalar kış gibi hissettiriyor ama sonbahar sezonu geldi https://anichart.net/Fall-2026 çoğu kişinin en çok beklediği sanırım kusuriya başka da öyle çok beklediğim bir şey yok kuru bir sezon gibi gözüküyor şu an için. 1
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2026 hmm last boss, overgeared (yeni), kizoku falan da izlenir. ben gerçi önceki sezon hedelerini yeni izleyeceğim 12 bölüm tamamlanınca oturup rahat rahat izliyorum . https://www.crunchyroll.com/news/seasonal-lineup/2026/9/15/fall-anime-2026-crunchyroll
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2026 (düzenlendi) kusuriya blue box black clover’da bayağı bölüm gerideyim bilmiyorum belki ileride ramparts of ice zombie 200 heavy knight edgerunners last boss (gidişatına göre) my happy wedding romeria senki kaiju 8 shorts umayuru belki sonra bayağı birşey var aslında gene dolu sezon benim açımdan ama çoğu devam serisi. en merak ettiğim edgerunners, yenilerdense romeria. bekle gör diğerlerine. 2026 bayağı epic yıl oldu. Eylül 26, 2026 Sam tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar