Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2026 yani tiyatronun en ilkel hali gibi, eski köy/kasaba zamanları için çok uygun aslında dekor, kostüm ve oyuncu istemeyen ama tabi 21. yüzyılda artık geleneği için, çok esprisi kalmıyor doğal olarak hikaye anlatmak için imkanlar katlanınca. bence çok iyi fikir ama japonya'nın en popüler kültürel medyumunun arkaplanda kalan bir kültürel medyumunu anlatması.
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2026 animelerin bütçeleri mi arttı ne oldu aklım almıyor bu aralar. öyle aşırı hype olmayan marriagetoxin'de bile inanılmaz animasyonlar var... son bölümden bir kesit: https://www.instagram.com/p/DYPzV88oyKR/ (daha düzgününü bulamadım) gördüğüm her kaliteli animasyon sonrasında aklıma sürekli bu konu geliyor: MADEM BÖYLE ŞEYLERİNİZ VARDI DA ONE PUNCH MAN'A NEDEN KIYDINIZ!!!!!
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 25, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2026 yaz sezonuna geçiyoruz. ilkbahar fena değildi. genel olarak animelerin animasyon kalitesinin arttığını gözlemliyorum ben son bir kaç sezondur. yaz sezonunda gözüme çarpan yeni bir anime olmadı. çoğu beklenenler devam sezonları. çıkınca göreceğiz gene. SAM'in en sevdiği Mushoku Tensei yeni sezonu geliyomuş https://anichart.net/Summer-2026
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2026 (düzenlendi) çok nadir dropluyorum işte pedo tensei öyle birşey oldu. ve bu durumlarda ne zaman adapte edildiği materyale baktıysam daha da feci olduğunu, anime'de sanitize edildiğini öğrendim. hayattayken yeğeninin tuvaletine kamera koyan, cenaze esnasında o görüntülerle kendini eğleyen bir insan müsveddesiymiş meğer, o yüzden evden atılmış. anime'de sanki yok yere onun hakkı yenmiş gibi gösterdiler utanmadan. yazı başlıbaşına gits kurtarıyor ama evet ben de ilk bakışta geri dönenler veya devam edenler dışında gözüme takılan birşey göremedim burada. kesin bakacaklarım: ghost in the shell grand blue 3 katanacı ojisan 2 magilumiere 2 seihantai no kimi no boku 2 devamını seyrettiklerim geçen sezondan: liar game re:zero belki deneyeceklerim: sora wa akai kawa no hitori yani neko underpowered heavy knight gecenin bir yarısı beyin standby'dayken " öbürlerini şimdi izlersem birşey anlamam" deyince açabileceğim: baki vs miyamoto musaşi Haziran 25, 2026 Sam tarafından düzenlendi
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 25, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2026 Dr.Stone da bitti bu arada. abartı filan ama güzel animeydi. ilk sezonlar daha keyifliyken sonlara doğru gaza fazla bastılar ama güzel bitti bence. hikaye ilginç yere bağlandı şikayetçi değilim
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 mushoku tensei 2 bölümlük Eris hikayesiyle giriş yaptı. bu animasyon şekli hoşuma gidiyor benim neden bilmiyorum. sentenced to be a hero da aynı şekildeydi o da gayet güzel. Eris zıt bir karakterdi her zaman ama bu kadar gıcık mıydı hatırlayamadım animenin hikayesi nereye gidecek merakla bekliyorum ben şahsen müslümanlıkta 4. eşe kadar izin var nasıl olsa müslüman demişken hiç beklemediğim bir animeyle de karşılaştık. animeye ezan ile giriş yapılınca baya şaşırdım açıkçası hemen üstüne de köle pazarına giriş yapması bazılarını kızdıracak türden Cengiz Han döneminde yağmalanan müslüman arap şehrindeki bir kölenin hikayesi anladığım kadarıyla bunu da takip ederim gibi duruyor Bir diğer gözüme takılan anime de gene klasik saçma isekai hikayelerden birisi olan ama "animasyon kalitesini ne yapalım abi?" sorusuna "MAX yapın" cevabı verilmiş bir anime Tsuihou Sareta Tensei Juukishi wa Game Chishiki de Musou Suru tüm yeni animasyon teknolojilerini kullanıyorlar gibi duruyor ama biraz göze batmıyor değil. bunu da takipte olacağım gibi şimdilik
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 ya izledim bofuri gibi sırf defans ile kafayı bozmuş bir karakter diye ama çok kötü setup cidden ya, artık yazarlar hiç uğraşmadan chatgpt'ye yazdırıyor gibi. "isekai gruptan atılan birine hikaye yaz" demiş gibi. cidden her sezon net 10 tane filan var bunlardan, otome villainess niche idi şimdi o da patladı her sezon 2-3 tane. animasyonda sabit duran karaktere 360 derece michael bay kamerası basacağız diye 200-300mb'ye bölüm çıkartan gruba 1,2gb'lık bölüm ripletmişler. o sahnelerde de karakterler dışında çizilen birşey yok gördüğüm, bütün background komple cgi ileri-geri kaydırıyorlar. ne oluyor sahnede o bile anlaşılmadı bazı yerlerde. ben hep diyorum anlaşılır, temiz olsun 150fps olacağına. bilmiyorum belki devam ederim çünkü reckoning bomb gibi skill'le başladı çocuk, douchebag hissi de vermedi henüz.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 ben seviyorum ya isekai , hatta MC overpowered sa daha çok hoşuma gidiyor .
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 talep olmasa bu kadar fazla üreyemezdi zaten hala OVERLORD yeni sezonunu bekliyorum mesela
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 ben olsam yazacağım isekai konseptim: "how i'm an overpowered npc that one shots all the overpowered isekai mcs" her bölüm bu op mc'lerden bir tanesi bunun dünyasına gelip tadını kaçırıyor, bu da bütün op'luklarını tankladıktan sonra tek atıyor onlara. meğerse bütün değişik dünyaların npc'leri tanrılara dua etmişler, onlar da japonya'dan reslenen herkesi bunun dünyasına yöneltmeye başlamışlar. 1
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2026 ikinci bölümü de izledim, yazar kesin wow vanilla'da prot pala oynamış. başka açıklaması yok çünkü, adeta kendi yaşadıklarımı anlatıyor lmao. insanların reaktif ve defans gameplay isteyene cüzzamlı gibi yaklaşması, herkesin fast-paced ve atk statları istemesi filan. karikatür gibi ama izleyeceğim sırf oyun hayatımı onaylayan bir konu bulduğum için lol. öbürü de bofuri'ydi zaten.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2026 hehe çok abartı seyredecek şey çıkmıyor zaten ya illaki bu sezon izlenir. Ben geriden geliyorum gerçi, önceki sezonlar bitti şimdi açıp seri izliyorum
Öne çıkan mesajlar