Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Larian’dan beklenen yeni oyun, çok iyi fragman. 2
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 (düzenlendi) Aralık 12, 2025 Norak tarafından düzenlendi 2
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 müthiş trailer. fena gaza getirdi. 2030 da filan gelir heralde. yaşarız inş. 1
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Renaissance fair sıkıcılığında bir şeyler olacak diye beklerken altından Diablo 4 çıktı. ilginç trailer yapmışlar.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Ben witcher 4 sandım başlarda ama larian bayağı hardcore gitmiş bu sefer.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 ha şöyle gore görelim biraz
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Diablo 4 dedim Diablo 4 de geldi lol 1
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Dragonutopia, 12.12.2025 10:30 tarihinde dedi ki: Larian inanılmaz kasmış. Baldur's Gate 3 ü kendilerinin bile geçmesi zorken, geçebilme ihtimaller çıldırtıyor valla ne diyim, geçerlerse gelmiş geçmiş en iyi oyuna falan mı ulaşıcaz ?
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 güzel trailer. neden divinity 3 yapmamışlar acaba. yoksa izometrik değil mi? videodaki görsellik seviyesi de gayet erişilebilir bir grafik kalitesi ha şöyle brütal bir third person rpg için.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 (düzenlendi) İlk oyunları Divine Divinity izometrik real time rpg idi. Divinity 2 , 3rd person camera aksiyon rpg oyunuydu. Ondan sonra ama işte original sin 1,2 bg3 falan isometric turn based yaptılar son zamanlarda. Acaba real time a mı dönecekler bu oyunla merak ediyorum. Bakalım riske girip türü tekrar değiştiriceklermi. Bir bakıyorsun full ters köşe soulslike geliyormuş lol, yada first person camera skyrim gibi rpg. Aralık 12, 2025 AmoRPHouS tarafından düzenlendi 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 ha doğru lan unutmuşum, steam'de bile var. oynamıştım zamanında biraz. bu kesin reboot ya o zaman, bunlar bg3 ile kazandıkları para ve deneyim ile çok daha iddialı bir third person yapar. zaten kendi franchiseları istedikleri gibi yardırırlar. zaten trailer da onu gösteriyor.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 (düzenlendi) Tek istediğim early accessi çıkarıp 3 yıl bekletmesinler Bg3 gibi, beklemesi çok koyuyor. Oyunun yapımı ne kadar sürecekse sürsün de şu early accessi max 1 - 1,5 yıl olacak şekilde zamanlamasını ayarlasınlar. EA ilk günü alıp 3 yıl beklemek deli koymuştu ya oyunun kalitesinden bağımsız delirtmişti beni :D. Aralık 12, 2025 AmoRPHouS tarafından düzenlendi
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Oha trailer çok çok iyi olmuş. Ve gerçekten Larian hariç hiç bi firma insan kurbanı, toplu sex ve mazoşizm içeren bi trailerı bu kadar büyük bi organizasyonda patlatmaya cesaret edemezdi helal sana Sven. Setting belli bence, işte tanrılar bi süredir yok falan OS2 sonrası haliyle dejenere bi toplum var, festival de klasik yaz dönümü festivali sonraki senenin hasatı verimi falan bol olsun diye orcileyip insan kurban edip bi şekilde source magic channellıyorlar. Ama ilk 2 oyunda fazla değinilmeyen demonlar da Rivellona dönmek için can atıyor ve büyük ihtimalle böyle saçma salak rituellerle onların gelişine yol yapıyorlar falan. Baya beğendim ben, setting de iyi olacak gibi. Zaten BG3 bizi aşşırı şaşırttı kaynağından daha iyi bi CRPG yapabildiler hem mekanik hem de yazın olarak şaheser bi oyundu. O yüzden hypelandım umutluyum merakla bekliyorum.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Belki tamamen alakasızdır ama hani Divinity yazısının ortasında 0 gibi birşey varya, portal falan da olabilir haliyle ama küçük ihtimal sıfır olmasın o, sanki ilk divine divinityden öncesini anlatacak bir hikaye olsun diye herşeyin öncesi falan. Küçük bir ihtimal yani.
fenris Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 axedice, 12.12.2025 14:36 tarihinde dedi ki: hem de yazın olarak şaheser bi oyundu. Yaziminin neyi saheserdi ya, liseli misin?
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Bu önermene göre forumun %85i falan liseli herhalde
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 @AmoRPHouS Aslında olabilir, benim divinity sonrası dememin nedeni twitterda gods are silent muhabbetine girmesi. Tüm bu setting gelişmelerini, voidin olmadığı ve yeni bi big bad e açık dünyayı falan div:OS2 sonrası sanki daha iyi açıklıyor. Çünkü büyük dejenerasyon var ortada, trailer onun altını çizmek için baya uğraşmış. Tabi hell / tartarus falan bi taraftan eski de bi muhabbet , çok geçmişe dönüp işte eternalların ilk voide banishlendiği timelineda geçen demonları da anlatıyor olabilir. Ama konsept belli, her yerde hellstone vs. muhabbeti var o yüzden demonlar ya dönüyor ya da ilk defa geliyorlar. @fenris Tamam bi kotor2/motb/DE/torment değil , ama kaç tane gelecek o oyunlardan? Eğer BG3 şaheserse bu oyunlar ne diyebilirsin, o zaman övgüyü biraz dialdownlayıp masterclass falan bişey derim. Ama vakumda değerlendirince karakterlerle ve hikayelerle duygusal bağ kurmanı, seçimleri bu karakter ne yapardı diye daha derin düşünmeni sağlayacak kadar iyi bi yazın var.
Öne çıkan mesajlar