vivavale Mesaj tarihi: Ocak 26, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2026 Abi aşina değiliz hakem doğruyor Eyüp Sporu
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2026 17 orandan Eyüp kazanır girdim 100 TL. Hayat mucizelerle güzel.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 26, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2026 Hadi buyursunlar bu yönetimin teknik direktörün arkasında duranlar
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2026 Sergen neyse de bu yönetim eskisine teneke bağlanıp gelmedi mi? Beşiktaş'ın tüm yönetimleri eskideki enkazı kaldırmak için geliyor sonra yine aynı şekilde kovuluyor. Bu adamdan ne bekliyordunuz da ne oldu?
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2026 Serdal Adalı: Panik transferi yapmayacağız. Transferlerin bu zamana kalması bu yüzden. Bugün 5 kişiyi indirebiliriz ama bunu yapmayacağız. Ayın 5'ine kadar transferleri tamamlayacağız.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 27, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2026 sergen'nin neyi neyse abi serkan kankisi ile yönetimi oyalayanlar onlar. Geldi graf istemiyorum dedi, hiçbir iş yapmamışlar dedi. 7 hafta olmuş agbadou ismi telafuz edileli adamlar 18m euro istiyor biz hala stopere(!) 18 versek mi vermesek mi diye düşünüyoruz. Rafa'yı kendi küstürdü. Dünkü maç bile fecaat abraham henüz gitmedi ama kadroya almıyor. 14 kişilik kontenjanın 7'si boş. +2 genç bile bulamadılar. sergen de serdal da beşiktaşı söğüşlemeye çalışan şerefsizlerden başka bir şey değil. Sergen'in efsane sezonu da böyleydi zaten. Yine kadro kısıtlıydı çünkü kimse oynamak istemiyordu millet sakatım deyip çekildi en son gökhan töre forvetteydi. Şansına rakipleri bombok olduğu için havadan şampiyonluk aldı. 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2026 Tamam sergen gitsin o zaman. Var mı yönetime gelmek isteyen adam? Son 4-5 baskaninizi sopayla kovaladiniz.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 27, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2026 gio da çok iyiydi ole'de Beşiktaş taraftarı maalesef troll ve sercan dikme fırat gibi aptal muhabirlerin çok kolay oyununa geliyor. Bir de sergen etkisi vardı. Çok sallıyordu, gelmesi zaten kaçınılmazdı. İyi oldu ki geldi de gördük. Daha da gelmez artık. Hüseyin Yücel + Fiko combosu acil gelmeli el koymalı yönetime. Gelmiyorlarsa da adam yok zaten yallah kayyuma oradan da satarlar mı kapatırlar mı boşa dert
Raze Mesaj tarihi: Ocak 27, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2026 gelmek isteyen adam çok. hüseyin zaten düzgün adammış, ben seçilmedim deyip direk seçime gitti, sokak ağzıyla konusan adamı karşısına alıp programa katıldı. bundan sonra kimseye 2. adam olarak gelmek istemez. fiko da durmadan selektör yapıyor ama o da herkes hizalansın, elimi öpsün öyle geleyim derdinde. seçime girse alacağını biliyor aslında. önceden bu işleri yaşadığı için atıp tutup kredisini azaltmak yerine siz istediniz acı ilacı içirmek için geldim diyecek. yavan, çapsız, beceriksiz olan bu ikili bizim kaderimizde olan birşeydi, illa geleceklerdi, minimum zararla sürelerini bitirip gidecekler inş.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 29, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2026 https://www.sofascore.com/tr/football/player/kristjan-asllani/996820 şöyle bir şey almışız akşam geliyormuş geçen yıl inter ile 40 maça çıkmış
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2026 Yeni transfer çok hızlı çıktı.. 1 dk olmadan kırmızı kart gördü.
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2026 yinw gereksiz bir taban ve kart. Yuh sarı bile vermedi hakem dedim VAR her zamanki gibi anca aleyhe işledi
Öne çıkan mesajlar