Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bi fener maçını izliyorum bi bizimkilere bakıyorum yok abi.

organize bir kötülük var beşiktaşa karşı hakemi bile yenecek kadro olmalı dediğimiz yerde 11'e adam bulamıyoruz 😄 ben feci saldım. Yazık hala içinde bu takımın heyecanını taşıyan insanlara. Bir yandan da talisca atıyor muçi atıyor. nasıl bir kaderimiz varmış 

Mesaj tarihi:

bizden gidende kendini buluyor 

değişik bir hal aldı takımın iç dinamikleri ciddi artık anadolu takımı tutuyormuş gibi hissediyorum

ha altay ha beşiktaş aynı yani

Mesaj tarihi:

kongrenin daha iyisini seçme yetisi kayıp. gerçi bu adalı o kadar çok şansını denedi ki bi ara mecbur başa getirecektik, fazla zarar vermeden, süresini uzatmadan dehlenir inşallah. tek artısı sergen gazının da alınmış olması olacak.

muçinin kumaşının sağlam olduğu çok belliydi ama bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. giden td lerden biri demişti sanırım, çok iyi bir scout ekibi oluştu onları salmayın diye. ilk onu saldı bunlar. neyse trabzonun parası yetmez umarım

Mesaj tarihi:

talisca yönetim yüzünden 2-3m pazarlığında adamı kaçırdılar gelmek istiyordu. Geçen sene bizi avrupaya götürürdü bu sene de yarışta tutardı.

Muçi de sergen yüzünden. Ben de çok eleştiriyordum ancak adama mental olarak alan sağlamazsan 2 maçta yerin dibine sokarsan zaten verim alamazsın. Rafa'yı da küstürdü. Muhtemelen ulan ben şöyleyim, böyleyim siz de bunlar yok diye kafa yiyordur 😄 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

"Oynadığı kulübün ağırlığına tezat davranışlar sergiledi..."

allah aşkına nedir bu ağırlık ya biz beşiktaşı çok mu büyütüyoruz artık

Llama tarafından düzenlendi

Beşiktaş bir taş ile üç kuş vurmaya hazır.

Tammy Abraham - Aston Villa -  21 milyon euro bonservis ve Yasin Özcan takası - gelen para ile bir golcü ..

kizillelma tarafından düzenlendi
Kuş ..

Abraham olmadı bir türlü, yoksa çok istekli kendince çabaladı ama olmadı. Yolu açık olsun, Sergen işleyebilirse Yasin Özcan da cevap verirse çok iyi olur takim için 

vivavale tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

abraham daha iyi paralara gidebilirdi ya bi kere de biz kazıklayalım
yasin özcan'ı çok beğeniyorlar da bilemiyorum kasımpaşa'da oynayıp direkt aston villa yapıyor hiç oynamadan kiralık gidip aston villa vazgeçiyor. max 2m € bitirilecek bir topçu 

felix de gidiyor, emirhan için de milan izlemiş diyorlar.
sergen sahalara döner artık kim oynayacak acaba. 

6 ayda transferlerden 60m euro 
dikilitaş projesinden de Beşiktaş'a 130-150m euro arası gelecek.

bir stopere 20milyon euro vereceksek sıçtık hala agbadou diyorlar delireceğim 

Mesaj tarihi:

Başlığın iki malum şahıs gidene atjk olarak değiştirilmesini teklif ediyorum. Zira bu bjk falan değil. 

Sanırım bu ikisi gidene kadar kulüple ilgili x hesaplarını falan engellemem gerek önüme düştükçe sinirim hopluyor. 

• Like 2
Mesaj tarihi:

beceriksizler ya o kadar laftan sonra 1 tane adam getiremediler. Amma allah için iyi adam satıyorlar, sat sat sat. 

Yazın yapacağız derlerse de inanmayın, bir halt yapamaz bunlar.

• Yeni Oluştur...