S-H Mesaj tarihi: Mart 13, 2026 Mesaj tarihi: Mart 13, 2026 (düzenlendi) talisca değil de skrinar çok etkiledi çünkü yanındaki osterwolde de asla tam bir stoper değildi, skriniar liderliğinde atletizmle defoları kapanıyordu. bizim belki de forvet eksikliğinden büyük bir sol stoper eksikliğimiz var aslında, skriniar gidince kabak gibi ortaya çıktı. skriniar olmayınca stopersiz, beklerle defans hattı kuruyoruz, pozisyona giren gol atıyor. Mart 13, 2026 S-H tarafından düzenlendi
Borlach Mesaj tarihi: Mart 13, 2026 Mesaj tarihi: Mart 13, 2026 tedesco ile buraya kadar abi. gayet normal
Sotto Mesaj tarihi: Mart 13, 2026 Mesaj tarihi: Mart 13, 2026 (düzenlendi) kizillelma, 13.03.2026 15:35 tarihinde dedi ki: Škriniar sakatlandığından beri defansa gelen her top Rus ruleti gibi. Buna yapının ince ince dokunuşları eklenince müsabakalar belli bölümlerde sinir bozucu oluyor. Son iki müsabakada iki penaltımız neden verilmedi ??? Kizil Karagumruklu oldugunu niye soylemedin ya daha once. Net penaltiniz verilmemis hakikaten baktim simdi ozete. iki gun once sari karta yangin yapi zart zurt diyenler tabi sessiz. Gs macinda olsa trio posterleri gelmisti heralde. Mart 13, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 en pahalı 2. liğimiz hayırlı uğurlu olsun
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Sotto, 14.03.2026 01:32 tarihinde dedi ki: Kizil Karagumruklu oldugunu niye soylemedin ya daha once. Net penaltiniz verilmemis hakikaten baktim simdi ozete. iki gun once sari karta yangin yapi zart zurt diyenler tabi sessiz. Gs macinda olsa trio posterleri gelmisti heralde. geçen clatternborkkkk u konuşuyorduk ya bak lol adam yine hakem ne derse ona doğru demiş. 6 tane eski hakem penaltı+kırmızı.
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 ahmedinejad, 13.03.2026 22:41 tarihinde dedi ki: yenseydiniz gs'yi ikinci olurdu rahat bjk. belki feneri yener oluruz
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Akademiden birincilikle mezun olmuş. 1
S-H Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 (düzenlendi) fenerin havlu atmasıyla birlikte gsnin aklanma haftasına giriş yapmış bulunduk. Mart 14, 2026 S-H tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 dua ve himmet ile 30 senedir çaldıkları şampiyonluklar kollanmalar kayrılmalar... yiyin efendiler yiyin aksırıncaya tıksırıncaya kadar yiyin elbet devran döner... 1
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Admin Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Skriniar 1 savunma 1 adam oldurmeye tesebbus seklinde oynuyordu. Kac defa kirmizidan min 2 mac ceza almasi gerekirken atilmadi. Orada paralel yapi kredisini tuketmis olabilir.
S-H Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 bu yapı kara para aklamadan tutuklu ligi bitirtmeyen yöneticinizin yapısı mı yoksa başka mı?
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 (düzenlendi) Darksun, 13.03.2026 23:27 tarihinde dedi ki: geçen clatternborkkkk u konuşuyorduk ya bak lol adam yine hakem ne derse ona doğru demiş. 6 tane eski hakem penaltı+kırmızı. Dogrudur aksi bir sey demiyor adam genelde. Dedigin gibi cikar iliskisi yoksa ok. Ama ne dedigi onemli burada sonucta cekme var, yeterli degil penalti icin diye yorum yaparsa bisi demem. Bizim maclarda her hareket her dokunus faul olarak degerlendiriliyor. ama bu penaltiya cok daha yakin. Ben hep diyorum zaten Erman in dedigi cok dogru birsey var penalti, penalti gibi olmali. Bu pozisyondan bagimsiz artan penalti sayilarini konusmustuk. yalniz penalti arti kirmizi verilmiyordu sanki artik ben mi yanlis hatirliyorum yoksa kaleciye miydi o. Bizim hakemler olaydan bi haberse sasirmam. Mart 14, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 (düzenlendi) Fabrika ayarlarina donulmus sanirim; dua himmet de geldiyse tuslara basilan npc tekrari baslamis. biz de defaulta donelim o zaman: uefa.kupasi.jpg Mart 14, 2026 Sotto tarafından düzenlendi 1
fresia Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 bu sene de tek eğlence fenerbahçe ama artık kabak tadı verdi zaaaaaaaa
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Göktanrı ya şükürler olsun Sadettin Saran: Domenico Tedesco ve Devin Özek ile yola devam ediyoruz.. 1
Aceace Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Sotto, 14.03.2026 15:37 tarihinde dedi ki: yalniz penalti arti kirmizi verilmiyordu sanki artik ben mi yanlis hatirliyorum yoksa kaleciye miydi o. Bizim hakemler olaydan bi haberse sasirmam. Gole giden adamı, topla alakasız bir şekilde, ceza sahası içinde indirirsen kırmızı Gole giden adamı, topu almak için müdahale edip, beceremeyip ceza sahası içinde indirirsen sarı Gole giden adamı ceza sahası dışında indirirsen her türlü kırmızı.
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 ligde şampiyonluğa oynayan takım Kante alacağım diye iyi/kötü elindeki tüm forvetleri satıp koskoca ikinci devreye forvetsiz başladı. (yeni gelen sidiki şerif yatırım tranfserini saymazsak), sonra da yapı sapı falan var deniyor fdjhdhd. böyle ahrazlık olur mu ya. kerem aktürkoğlu falan forvet deneniyor gjhhfg.
Öne çıkan mesajlar