Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Aceace, 04.02.2026 11:44 tarihinde dedi ki:

Olm bu işin kaynağı sizsiniz. Stad diktiymiş. Sizin stadı başka bir takımdan gasp edip size veren Saraçoğlu... Fenerbahçe'nin stadı kendisinin değildi ki. Dönemin Galatasaray yönetimi (vizyonsuz bir avuç adam olduğu için) canım MKöy'ü feda edip allahın sittir ettiği Seyrantepe'ye taşınmayı kabul etti.

Yalnız ne yalan söyleyeyim... Artık yıllardır devam yapı muhabbeti bitecek ya. Kafa dinleyeceğiz yemin ederim. O kadar sevindim o kadar sevindim ki.

Tek korkum, eğer bu sene Fenerbahçe şampiyon olursa bu sefer de Galatasaraylılar "Yopı vor oğbi" çekmeye başlayacaklar. 5 ay kafa dinlediğimizle kalırız alimallah.

Şöyle biraz geçmişe gidiyorum... 1842 İngiltere maden kazası 1906 Fransa maden faciaları her yerde oluyor 

Liebe tarafından düzenlendi
  • Haha 2
Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 04.02.2026 13:07 tarihinde dedi ki:

Gasp ettiğimiz takım da ingilizlerin union club'ıymış jsjsjs. Türkçe İttihat club yani. Adamın ortaya düşürdüğü şeye bak ya. 

fenerbahçe aleyhine olsun, epstein ile ortaklık yapanı çıkar, hiç şaşırmam. yıllardır yapılan okşatmaların, seçimlerde oy istemelerin karşılığını bunla denklemeye çalışıyorlar, sosyal medyada akıllarını kaçırmışlar iyice. genel tavırları da budur zaten, 1'i 1000'le denklemeye çalışırlar. rte'nin yaptığı yardım da arap federasyonunun yokuşa sürdüğü evrak işlerini olması gerektiği gibi yoluna sokması. fenerbahçe tarafında zaten hiçbir eksik yoktu, tüm yükümlülükler yerine getirilmişti.

Kante nin teyyaresi saat 21:30 gibi inecek ..

Kante transferinde arka planda kalarak  Fransa üzerinden sorun çıkarmaya çalışanlar başarısız oldu.

kizillelma tarafından düzenlendi
Paris
Mesaj tarihi:
Liebe, 04.02.2026 13:33 tarihinde dedi ki:

Şöyle biraz geçmişe gidiyorum... 1842 İngiltere maden kazası 1906 Fransa maden faciaları her yerde oluyor 

Abi napayım, ne diyeyim? Akıl ve mantık çerçevesinde 2 kelam ettiğimizde aldığımız cevaplar ortada. Galatasaray yönetimi Mköy'deki ultra değerli araziyi bırakıp allahın sittir ettiği, mandaların su içtiği yere gitti. Eski Sami Yen'e devlet bayaaa bayaaa çöktü... Siz gelip "devlet size stat yaptı" diyosunuz. Ben de mecburen Saraçoğlu da İttihatspor'a çöktü diyebiliyorum. Çünkü ikisi de aynı mantıkta.

Bu arada Kante inanılmaz önemli bir ekleme oldu. Yaşlı da diyemiyosun çünkü Kante yaşlanmamaya niyetli gibi. 40'ına kadar oynar valla.

Mesaj tarihi:
fresia, 04.02.2026 14:47 tarihinde dedi ki:

rte 1232. dönemi sonrası canı sıkılmasın diye fb başkanlığını da garantiye aldı

bunlar jr erdoğan'ın ayak sesleri gibi zaten

Kante mevzusu süper kupa maçının iptalinden dolayı diyorlar.
Erdoğan girdi devreye zaten haziranda seçim var Bilal Başkaaann 😄 efsane olur 

bi komikli nah görseli koyduk diye 1 hafta genel ban atmıştı mod Cthulu, çıktık içerden koyalım videomuzu

Shadow tarafından düzenlendi
  • Haha 2
  • Yeni Oluştur...