Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Sadettin Saran: “Söz konusu maddeyi hayatım boyunca kullanmadım. Yeniden her türlü numuneyi derhal ve hiçbir tereddüt göstermeksizin vermeye hazır olduğumu da açıkça ifade etmek isterim”

ahmedinejad, 24.12.2025 11:16 tarihinde dedi ki:

Ben de Ziraat maçını çok umursamıyorum da derbi işte sonuçta. Kötü bir şey aradığında önüne gelir hemen. 

sosyal medyada kafa şişirmekten fazla bir etkisi olmaz da işte istatistik olarak derbi karnesine geçti,  kimse takımın yarısından fazlasının eksik olduğunu konuşmaz doğru.

Mesaj tarihi:

takımın yarısı kısmı çok sağlam bir argüman değil ya. Sonuçta iilk 11'deki adamlar paf takımdan gelmedi, sürekli şans bulan elemanlar Bartu hariç.Mal gibi oynadılar diyebiliriz 🙂  Tam kadrolu zamanımızda da 10 kişi kalmasalar 2-0 dan o maç dönmezdi. Beşiktaş ters geliyor biraz.

Mesaj tarihi:

@Shadow zengin değil fakirin biri diyelim, arkasında fb gibi camia yok sadece paticik var. Şunları söylese döve döve içeri atarlar, cezasını katlarlar. Paticik olarak ziyarete gider bir de biz döveriz.

• Evinde çıkar lavanta yaprağı yakılmış.
  • Diğer evde kavanozda çıkar kızının ilacı.
  • Saçında çıkar o maddeyi hiç görmemiş.
  • Güzel göZlü ile mesajları film metaforları. 

Şimdi SARana gelelim adam zaten ahlaksızın önde gideni hatta şirketlerinde çalışan kadın eşiniz dostunuz varsa tedirgin olmakta haklısınız. Kamuya yansımasa bilecek miyiz hayır ama yansıdı ve biliyoruz artık > "varsa getir, hepinize yeterim" bakışı ile fiziksel duruş ve karakter yapısı arasındaki kopukluğu bariz. Konuştuğu kadına p.evenk , arkadaşlarına o.rospu düşüncesi ile yaklaşan bir adam. Bu adam örnek insan rol model olarak toplumun önünde olacak adam değil. Başkası da şöyle böyle . E başkasının da karaktersiz olması SARanı aklamıyor yani. Burada objektif olmak önemli. 

Toplumda dünya kadar vardır ama şahsın kendi özelinde bunu normalleştirmek zaten karakterin kayganlaşması bozulması yok olması oluyor. Bu kadar basit

• Uzuldum 1
Mesaj tarihi:

Olay kokoya nasıl geldi ya, kanunda göre hepsi u*uşturucu, kullanırsan madde bağımlısı tedavisi görüyorsun, bulundurmak satmak üretmek suç. Kendisi de üretim, bulundurma ya da satma suçlamasıyla gündemde sanıyorum. Özel hayatında istediğini içsin istediğini s*ksin bize ne, size ne, kamuya ne? Sürekli bunların gündeme gelmesi direkt gündem oyalama ve güç merkezlerini iktidarın kendisinden olmayanlara kaptırmamak istemesi. 

@FuCKiR Kadının olayı belli, para/mal-mülk/güç hevesiyle takılıyor piyasadaki zengin adamlarla, böyle kadının getireceği arkadaşlar da aynı kafada olurlar, şirketinde çalışan her kadına aynı gözle baktığını falan nasıl çıkartıyorsun mk bu neyin kafası fjdsklfjs 

• Like 4
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Fuckir nickiyle gelip s.xlemenin ahlaksizligindan bahsetmekte nasil bisey bilemedim adsfads

Kaldi ki bu konuda ahlak dersi vermekte absurt zaten. Hepimiz biliyoruzki imkan olsa sunu ve daha fazlasini yapmayacak yok. Kendi yapamayacagin konularda ahlak dersi vermek tam malum kesim kafasi zaten. Ben yapmam diyen olursa da ondan daha fazla korkulur zaten, imkan versen alayimizi dudukler.

BloodBane tarafından düzenlendi
  • Haha 2

@DRaGoN_SLaYeR Okuduğunu da anlamıyorsun fanatiklikten. Yazdığım özet 4 madde kendi ifadesi. ekleme yapmadım. İkisini arkadşaın söylese yalancı p.venk dersin. Tekrar yazayım bunlar benim eklemem uydurmam değil.

Ek olarak Adamın ikisi arasında olan kendilerin bağlayan kısma herhangi bir şey yazmadım. Söylediği laf hastalıklı bir ilişki örneği. Hastalıklı zihniyet. %99 bunu yaşasa da bu zihniyet hastalıklı bu kadar basit. İstersen ailen akraban çevrendeki herkes bu tarz ilişki yaşıyor olsun ve sen bunu normal karşılıyor ol, beni ilgilendirmiyor.  Ama burada duyulursa ifşa olursa tabi ki yorum yaparım. En kibar şekilde yazıyorum zaten. 

@BloodBane Arkadaş 20 sene önce veletken alınan bir nickin açıklamasını yapmam daha absürt. 

Hala adam imkan olursa diyor ya. Var kardeşim. İmkanım da var param da var. Yaparsam sadettin gibi olurum. Yapmıyorum. Normal bir aile yaşantım var. Siz çevrenizde normal yaşantı normal ilişki falan mı görmediniz de ahlaksızın ipine dizilmişsiniz. 

Bak büyük harflerle yazıyorum. 

kamuya yansıyan ve şuandaki mevcut bilgiler ışığında SARAN AHLAKSIZ VE KARATERSİZ

FuCKiR tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

saranın özel hayatı neden kimseyi ilgilendirsin? zorla, tehditle veya şantajla yapmıyorsa eğer ne yapıyorsa yapsın bekar bir adam, bekar bir kadınla istediği gibi ilişki kurabilir. ayrıca kulüp başkanları toplumun rol model alacağı veya alması gereken figürler de değiller.

@DRaGoN_SLaYeR dediği gibi gündem değiştirmek için köpürtülen bir vaka. zaten haberlerin kaynaklarını incelerseniz akepe medyası ve pelikancıların başı çektiğini görebilirsiniz.

Mesaj tarihi:

olm adam bekar adam ister sevişir ister grup yapar ister uyuşturucu kullanır ahha kime ne keşke ülke olarak uğraşmasak böyle şeylerle de artık şu saatten sonra böyle bir figürün de bir kulübün başında kalması kötü durum. Aziz Ali koç vs illa baskı yapıyordur. 

Mesaj tarihi:

dsfsdfgdfghdf olm ne fanatikliği, ayda yılda bi avrupa maçı izliyorum gaza gelip onda da 45dk maks dayanabiliyorum, fanatikliği kısalı çok oldu herkese tavsiye ediyorum. Tam aksine sen yazdıklarımdan hiçbir şey anlamamışsın fkdjslşfjsd off son kez deniyorum anlatmayı.

4 özet madde yalan dolan çok büyük ihtimalle, ot içen kullanan adam EVET İÇTİM mi diyecek, belli başlı yalanlar var bunları kullanacak. Dediğim gibi ot içsin içmesin zerre s*kimde değil, senin de olmasın, ülkede kimsenin umrunda olmamalı hatta. Yetiştiriyor ya da satıyorsa olayın boyutu farklı olur, o zaman kamuoyunu ilgilendiren bi mesele haline gelebilir belki. 

Kadına attığı arkadaşlarını da getir onları da .... hepinize yeterim ifadeleri için "adam zaten ahlaksızın önde gideni hatta şirketlerinde çalışan kadın eşiniz dostunuz varsa tedirgin olmakta haklısınız." ve "Konuştuğu kadına p.evenk , arkadaşlarına o.rospu düşüncesi ile yaklaşan bir adam." demişsin bunlara gerçekten bi anlam veremiyorum. Bekar adamın grup yapma isteği adamı ahlaksızın önde gideni mi yapıyor? Yollu kadının tekine davrandığı gibi bütün etrafına çalışanlarına davrandığı fikrini nerden çıkartıyorsun? Kusura bakma bu senin ahlaksızlığın ya da düşük zekanla ilgili bir şey. Sadece seks amaçlı görüştüğüm kadınlara ben de demiştim hızlı zamanlarımda yok mu arkadaşın getir üst üste koyayım gibisinden laflar fjdsklfjs meğerse ahlaksızın önde gideniymişim :(((( 

Böyle boş beleş şeylerle gündemi meşgul ediyorlar senin gibi sadece kafası AHLAKKKKKK üzerine çalışan (o da yanlış çalışan kfdjsklfj) insanlar sayesinde de amaçlarına ulaşıyorlar.

Son olarak, hükümete yancılık yapmayacak ama dibini dövdüren, arkadaşlarını da getirse hepsine yeten, her gün koko partileri veren bi başkana okeyim. Düzgünce işletsin klubü yeter. @FuCKiR 

• Like 4

Simdi ahlaktan bahseden arkadas 2 sayfa once "Sado yapistir" diyodu asdfasf

Birde denildigi gibi adam bekar, zina yok, zorlama yok, taciz yok, alan memnun, veren memnun. Bunu sirkette calisan kadinlara baglamak senin bagnazligin sadece. Ahlaksizlik ariyosan git tv de sabah programlarina bak, ordan bunun onlarca kati mevcut.

Talimat falan geldi heralde bi anda full kotuleme basladi.

BloodBane tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
FuCKiR, 24.12.2025 13:19 tarihinde dedi ki:

@Shadow zengin değil fakirin biri diyelim, arkasında fb gibi camia yok sadece paticik var. Şunları söylese döve döve içeri atarlar, cezasını katlarlar. Paticik olarak ziyarete gider bir de biz döveriz.

• Evinde çıkar lavanta yaprağı yakılmış.
  • Diğer evde kavanozda çıkar kızının ilacı.
  • Saçında çıkar o maddeyi hiç görmemiş.
  • Güzel göZlü ile mesajları film metaforları. 

Şimdi SARana gelelim adam zaten ahlaksızın önde gideni hatta şirketlerinde çalışan kadın eşiniz dostunuz varsa tedirgin olmakta haklısınız. Kamuya yansımasa bilecek miyiz hayır ama yansıdı ve biliyoruz artık > "varsa getir, hepinize yeterim" bakışı ile fiziksel duruş ve karakter yapısı arasındaki kopukluğu bariz. Konuştuğu kadına p.evenk , arkadaşlarına o.rospu düşüncesi ile yaklaşan bir adam. Bu adam örnek insan rol model olarak toplumun önünde olacak adam değil. Başkası da şöyle böyle . E başkasının da karaktersiz olması SARanı aklamıyor yani. Burada objektif olmak önemli. 

Toplumda dünya kadar vardır ama şahsın kendi özelinde bunu normalleştirmek zaten karakterin kayganlaşması bozulması yok olması oluyor. Bu kadar basit

Abi herkes demiş zaten eklenecek pek bişey yok, kullansın veya grup yapsın sorun değil ama bahçesinde yetiştiriyorsa veya temin ediyorsa bulur cezasını zaten hiç korkmayın. Ha ben üzüldüm takımım adına zira iyi bir profil çiziyordu yönetici olarak ama keşke girmeseymiş böyle çarpık işlere.

Mesaj tarihi:
BloodBane, 24.12.2025 15:37 tarihinde dedi ki:

Simdi ahlaktan bahseden arkadas 2 sayfa once "Sado yapistir" diyodu asdfasf

Birde denildigi gibi adam bekar, zina yok, zorlama yok, taciz yok, alan memnun, veren memnun. Bunu sirkette calisan kadinlara baglamak senin bagnazligin sadece. Ahlaksizlik ariyosan git tv de sabah programlarina bak, ordan bunun onlarca kati mevcut.

Talimat falan geldi heralde bi anda full kotuleme basladi.

Nickten girdin olmadı, şimdi 2 sayfa önceye gittin, Rezillik yazdığımı da gördün mü? 2005e dön oradan başla. İyi çalış. 

Senin normal gördüğün, ailen veya çevrende kabul etmeyeceğin bir durumu Başkanın SARan yaptı diye normalleşmiyor. Uyuşturucu kullanan adam da gerizekalıdır. Ahlaksızdır, karaktersizdir. Bu kadar basit. Borazancılarının da senin de ne düşündüğün çok önemli değil. Kullanıyosan zoruna da gitsin gerizekalısın da . Açık yazıyorum. 

Şurada toreira mertens kendini 3 kere yere atsa şerefsiz diye saydıran adamlar bir anda karakter afallamasına girip uyuşturu kullanırsa normalmiş, bekarsa grup yaparmış. Olum siz nası bir çevrede büyüdünüz. Bunun normali var mı ?

Oğlun da uyuşturucu kullansa normal değil, kızın da grup yapsa normal değil. Hastalık. Buna tepki verilir normalleştirilmez. Akıllı zeki toplumda yer edinen bir böyle davranır. Birey olamamışsan bambaşka. 

Sırada ne var bekarın grup yapması normal, evlinin hayvanla cinselliği normal vs gibi saçmalıklar mı? 

Kendine saygısı olan adam bunları yapmaz, normalleştirmez, reddeder. Bunun için de gerzek gerzek kabullere gerek yok.

Bi kendinize gelin de sapla samanı karıştırmayın. 

• Kustum 3
Mesaj tarihi:
FuCKiR, 24.12.2025 16:39 tarihinde dedi ki:

Uyuşturucu kullanan adam da gerizekalıdır. Ahlaksızdır, karaktersizdir. Bu kadar basit. Borazancılarının da senin de ne düşündüğün çok önemli değil. Kullanıyosan zoruna da gitsin gerizekalısın da . Açık yazıyorum. 

U.u dan bahseden yok burda. Tamamen adamin cinsel hayatina vurman ve maksatsiz aciklamalarindan dolayi gecti tum muhabbet. Ama hem cevap veremedigin, hemde kafan basmadigi icin kalkip bu mesajda u.u ya cevirmissin olayi. Yoksa kalkip kimse u.u yu savunmadi.

• Like 1
Mesaj tarihi:
Masticore, 24.12.2025 20:16 tarihinde dedi ki:

Uyusturucu kullanana bir kufur de siz etmek istemez misiniz? Buraya yazmak daha dogru kiliyor. 

Gerizekalı dedik ya. Aptal olması lazım adamın bir de para veriyorlar. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapamaz.

BloodBane, 24.12.2025 18:50 tarihinde dedi ki:

U.u dan bahseden yok burda. Tamamen adamin cinsel hayatina vurman ve maksatsiz aciklamalarindan dolayi gecti tum muhabbet. Ama hem cevap veremedigin, hemde kafan basmadigi icin kalkip bu mesajda u.u ya cevirmissin olayi. Yoksa kalkip kimse u.u yu savunmadi.

Lan adamın cinsel hayatından nerde bahsetmişim ? Alıntıla da cinsel hayatından bahsetmişsin de. SARanın performansı herhangi bir fantazisi beni ilgilendirmiyor. Bu düşünceye sahip olması normal değil, hastalıklı zihniyet diyorum. Normalleştiren de normal olamaz aynı zihniyetin ürünü diyorum. Sanki hangi liseden terksin. Haklı olacağın konuda bile haklı olamazsın, söyledim benim dediğim anlamamışsın. Bahsettiğimi anlamadan adamın cinsel hayatına vurmuşun diyor. 

Yani özetle Sado para güç tiple istediği hastalıklı fantaziyi yaşayabilir. Yani cinsel hayatına vurmuyorum, Yapabilir adamın Türkiye şartlarında aşırı avantajı var,  gücü var. Düşünce sağlıklı değil kardeşim. O yüzden karakterine vuruyorum. Nesini anlamıyorsun bilale anlatır gibi anlatıyorum. 

Olum 50 tane mesaj alıntılamıyorum. UU ya çevirmedim kendi kullanır normal diyene arz taleple bu piyasa dönüyor, birinin aile birinin hayat mahvoluyor. Yani bu rezil katkı yapıyor kim kullanırsa kullansın. O da normal değil. Kendi kullanıyor normal diyenlere o lafım. 

Ğ de kullanmıyorum bazen eski mesajları araştırdın mı? arşive gittin mi?

mevcut bilgiler doğru ise beter ol SADo

Fenere başkan mı yok. Yürü be Hakan Safi

Mesaj tarihi:

iki mesaj öncesini hatırlamıyorsun, 'şirkette çalışan kadınlar, hepinize yeterim ve güzel gözlü kadın' ile başlayan cümlelerinle kendin konuyu zaten buraya çekmişsin sonra kim çekti diyosun. saran ne kullanıyor bilmiyorum da sen de boş değilsin gibi.

• Haha 1
Mesaj tarihi:
FuCKiR, 24.12.2025 20:25 tarihinde dedi ki:

Gerizekalı dedik ya. Aptal olması lazım adamın bir de para veriyorlar. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapamaz.

Lan adamın cinsel hayatından nerde bahsetmişim ? Alıntıla da cinsel hayatından bahsetmişsin de. SARanın performansı herhangi bir fantazisi beni ilgilendirmiyor. Bu düşünceye sahip olması normal değil, hastalıklı zihniyet diyorum. Normalleştiren de normal olamaz aynı zihniyetin ürünü diyorum. Sanki hangi liseden terksin. Haklı olacağın konuda bile haklı olamazsın, söyledim benim dediğim anlamamışsın. Bahsettiğimi anlamadan adamın cinsel hayatına vurmuşun diyor. 

Yani özetle Sado para güç tiple istediği hastalıklı fantaziyi yaşayabilir. Yani cinsel hayatına vurmuyorum, Yapabilir adamın Türkiye şartlarında aşırı avantajı var,  gücü var. Düşünce sağlıklı değil kardeşim. O yüzden karakterine vuruyorum. Nesini anlamıyorsun bilale anlatır gibi anlatıyorum. 

Olum 50 tane mesaj alıntılamıyorum. UU ya çevirmedim kendi kullanır normal diyene arz taleple bu piyasa dönüyor, birinin aile birinin hayat mahvoluyor. Yani bu rezil katkı yapıyor kim kullanırsa kullansın. O da normal değil. Kendi kullanıyor normal diyenlere o lafım. 

Ğ de kullanmıyorum bazen eski mesajları araştırdın mı? arşive gittin mi?

mevcut bilgiler doğru ise beter ol SADo

Fenere başkan mı yok. Yürü be Hakan Safi

Dogru soyluyorsun 

Oytun-Erbas.jpg

• Like 1
  • Haha 4
  • Yeni Oluştur...