Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

o değilde futbolda ve iş adamlığında bukadar başarılı vizyon sahibi adam konu karı olunca niye sıçıyor anlamadım. ulan sen kala kala 50 yaşında bu karıya mı kaldın olm dememiş mi biri çevresinden, git yabancılarla takıl ne başına iş alıyon ki.

Mesaj tarihi:
Shadow, 22.12.2025 23:25 tarihinde dedi ki:

o değilde futbolda ve iş adamlığında bukadar başarılı vizyon sahibi adam konu karı olunca niye sıçıyor anlamadım. ulan sen kala kala 50 yaşında bu karıya mı kaldın olm dememiş mi biri çevresinden, git yabancılarla takıl ne başına iş alıyon ki.

37 yaşında yaw kadın. başganım hepsine yeter

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

önceki sayfada 47 mi oldun 48 mi diyorda ondan 50 dedim yuvarlak hesap😄

heralde takılıyor kadına, 37 ise baya hor kullanmışlar ya😪

edit: Bu arada Tedesco hocam Verrman transferini veto etmiş son dakkada, bizim lig için yumuşak kalır demiş, gidip bir kalas alıp getirmeyiz umarım. Kuruniç, Zach, Şımanski bunlar gibi bişey alırsak yan basarız amanın

Shadow tarafından düzenlendi

memlekette ot içmeyen mi varmış amma olay yaptılar ya. Saran da keko mu o kadar para var git bul birinden, gitmiş saksıda... aq mezarlığa ekseydin olmadı

samaella tarafından düzenlendi
Shadow, 24.12.2025 01:48 tarihinde dedi ki:

belki de öyledir...

başkanın test sonucu en geç perşembe çıkacakmış, ondan sonra medyaya da yansır pozitif mi negatif mi diyorlar.

Saçtan alınanda pozitif çıkmış kokain. Ne şarabı içmişler lan bunlar içinde kokain olan sdf

Ali Başganım domates satar gene de bu işlere bulaşmazdı

FuCKiR tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

akepe medyası tarafından inanılmaz bir linç kampanyası yürütülüyor fakat 60 yaşındaki adam makine gibi çıkınca ters tepti, başkana destek daha da arttı. feneriumdan 'hepinize yeterim' ürün beklentisi var.

• Yeni Oluştur...