BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 (düzenlendi) Ha birde izin vermezse tum spor kamuoyunu karsisina almis olcak. Yukarida da jest yapiyo falan demissinde, jest falan degil, yapilmasi gereken yani. Yapmazsa zaten Fransiz takimi diye zaten laf edilirken iyice tescillemis olcak. Kaldi ki yabanci takim bile kolay kolay boyle biseyi yapmaz. Hani girilcek is degil aslinda. Ama dedigim gibi yapmamis olsa daha cok sevinirdik. 25m e Kerem falan alinmazdi. Fenere iyilik olurdu aslinda yapmamasi. 19 yasinda Yusufu 22m e satarken 25e Kerem almak akil isi degil zaten. Ağustos 30, 2025 BloodBane tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 (düzenlendi) Kerem şu anda Fener'in ihtiyacı olan tip oyuncu ya. Skorer, atak üretebilen, pozisyon yaratan kanat. Taraftar sevinmez gibi gelmezse. Ha geçmişte küfür falan etmiş galiba ama üç beş gole unutulur onlar. MHY'nin de var küfrü yanlış hatırlamıyorsam. GS BAY'ı kazanacağından emin galiba. Yoksa BAY gidişine yedek alabilirdi Kerem'i. O kadar yapılmayacak iş olduğunu sanmıyorum bu arada ben. Hatta şöyle diyeyim, eğer roller ters olsaydı FB %100 yapardı bunu, asla salmazdı GS'ye. Ağustos 30, 2025 Rewendor tarafından düzenlendi
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 kerem iyi transfer. 25m de bence hakkı. daha öncede yazdım gs'nin zaten 12m'e bırakması çok büyük bi saçmalıktı bana göre. sende 25 gol katkısı veren dinamik kanat (forvet daha doğru tabir) oyuncusunu dünyanın hiç bi yerinde 25'den aşağıya salmazlar. haa transfer sürecinde yaşananları, benfica ve branco'nun yaptığı adilikleri falan göz önüne alarak transferden vaz geçtik deselerdi alkışlardım o da ayrı
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Rewendor, 31.08.2025 02:39 tarihinde dedi ki: Kerem şu anda Fener'in ihtiyacı olan tip oyuncu ya. Skorer, atak üretebilen, pozisyon yaratan kanat. Taraftar sevinmez gibi gelmezse. Benim gordugum kadariyla taraftar baya baya istemiyo su an. Ozellikle gelis hikayesini goz onune alirsak. 2 hafta once olsaydi yine buyuk bi kesim istemezdi ama bu gune nazaran daha dusuk olurdu oran. Keremden ziyade yonetimin yaptigi malliklar daha cok tepki cekti zaten. Madem alicaktin niye 2 hafta once almadin (CL de oynasin oynamasin), madem ilk etapta iptal ettin parayi dusurdun, o zaman bi daha ilk verdigin fiyata cikma. Madem ciktin, yine niye daha once yapmadinda GS nin onayina kaldin. Neresinden tutsan olmuyo. Ondan hic gelmesin daha iyi yani.
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 (düzenlendi) Rewendor, 31.08.2025 02:39 tarihinde dedi ki: O kadar yapılmayacak iş olduğunu sanmıyorum bu arada ben. Hatta şöyle diyeyim, eğer roller ters olsaydı FB %100 yapardı bunu, asla salmazdı GS'ye. Turkiye ligi vs etkileyecek olsa evet. Ama olay tamamen Avrupa ile ilgili ve sana bir kar yada zarari olmayacagi icin girilecek top degil bence. Hicbir avantajin olmadan kamuoyunun gozunde kendini zor duruma dusurecektin. Gidip savunulabilir bir tarafi yok cunku. Sadece bir kesim taraftari memnun etmis olurdun. Normal sartlarda FB de yapmazdi ama Ali Koc varken birsey demek mumkun degil tabi. Bu kadarini da yapmaz dedigimiz ne varsa yapti sagolsun. Ağustos 31, 2025 BloodBane tarafından düzenlendi
yusema Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 (düzenlendi) o maddedeki amaç "oyuncu bak sizin ligden x kulübe gidiyor aynı şartlarda almak istiyorsan öncelik senin" değil mi? almayacağın ve ligi etkilemeyecek bi durum için sadece fb yönetime ekstra bir -1 yazması için 5 gün bekletmek tamamen pislik yapmak. ne transfer iptal olur nede başka birsey. ocağa kadar avrupada oynatamazsın zaten belli ki öncelik değil. gs cevap vermesi gereken sürede cevap verince kıyak yapmış olmuyor. Ağustos 31, 2025 yusema tarafından düzenlendi
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Aslında Ali Koç’a yapmış oluyor FB’ye değil. Ali Koç zamanında alsaymış bu durumda kalmazdı klup, ve ne sacmaliklarla zamanında alamadığı ortada. GS bana ne kardeşim diyebilirdi. Tabii bu 5 günde, belki GSde biri satilacak, sakatlanacak, acil bir kanat lazım olacak, GS Kerem’e sen geri don diyecek. Bunların hepsi olasılık dahilinde. Tabi Kerem’in bu kadar FB baskısından sonra GSli kimse istemez onu o ayri.
yusema Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 aynen sadece yönetimin rezilliklerine yenisini eklemiş olurlardı. seçim öncesi güzel darbe olabilirdi. ama gsli yönetici olsam koçun gitmesini istemem heralde
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Bak mesela Ederson’a mayonez olmus FB şimdi de.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 (düzenlendi) Ben su top kaleci gereksinimi tam anlamiyorum ne yalan soyliyim. Hele belli yasin uzerindeyse. Herhangi bir turk klubunun bir kaleciye yilda 6-8m verme luksu yok ya. Hani saneye de 12 yok tabi ama olaya marjinal fayda olarak bakiyorum. Bu maas butcesiyle Ilkay veya Hakan in saglayacagi katki Guney - Ederson farkinin cok cok uzerinde. Ilkay da maks iki senelik; Hakan oynar ama 3-4 Muslera geldiginde 20 kusur yasindaydi Ederson gelecek 30+. Istiyorsa Fener alsin mesela ben de Livakovici kafalarim ucuza farkiyla da Ilkay Hakan zorlarim Bu tarz kaleciler zaten makine gibi isleyen takimlarin son parcasi olur. Adamin cizilmis oyunlari vardir kaleden Edersonu ister ayagi iyi diye. Gs/Okan ayagi iyi diye kaleci alma luksu yok bu kadara. sanki acayip taktik planlarin var da Ederson lazim islemesi icin. Bu kadar ucmaya gerek yok ne yaparsan yap tokadi yiyeceksin UCL de bagira bagira geliyor GS topigine yazdim zannetim kusura bakmayin ama FB icin de gecerli bu hepsi tabi. Napican EL de Edersonu. Ağustos 31, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Fenerbahçe ile Manchester City arasında Ederson için görüşmeler devam ediyor. Fenerbahçe Ederson ile beraber Marco Asensio’yu da transfer etmek istiyor.
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 avrupa ve ligdeki zor olan 3-4 maçta skriniar 4 lü savunmada ishal olur.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 (düzenlendi) yusema, 31.08.2025 10:16 tarihinde dedi ki: o maddedeki amaç "oyuncu bak sizin ligden x kulübe gidiyor aynı şartlarda almak istiyorsan öncelik senin" değil mi? almayacağın ve ligi etkilemeyecek bi durum için sadece fb yönetime ekstra bir -1 yazması için 5 gün bekletmek tamamen pislik yapmak. ne transfer iptal olur nede başka birsey. ocağa kadar avrupada oynatamazsın zaten belli ki öncelik değil. gs cevap vermesi gereken sürede cevap verince kıyak yapmış olmuyor. Aslında kıyak yapmış oluyor. Nitekim karşısında senelerdir kendisine her konuda pislik ve çirkeflik yapan bir kulüp var. Transferlerine salça olup hedefindeki oyuncuları alan, alamadıklarında ya da almaya niyeti olmadıklarında kasıtlı olarak fiyat yükselten, sponsorluklarını engellemeye çalışan, her maçından sonra açıklamalarla yalan dolan etrafı bulandıran, hatta belki de bu transferi bile sırf inat olsun diye yapan bir rakibe karşı yapılması gereken son dk'ya kadar bekletmek, sonra da izin vermek olurdu. Yazdıramasın Avrupa'ya, transferden vazgeçer mi geçmez mi kendisi karar versin sonra. Nitekim en son Ederson hamlesi de gelmiş. Bully'lere etkili tek yöntem karşı bully'lik benim gördüğüm, iyi niyet göstererek yola getirme şansı olmuyor genelde. O yüzden bence hata ettiler izin vererek. Ağustos 31, 2025 Rewendor tarafından düzenlendi 1
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 (düzenlendi) Rewendor, 31.08.2025 15:39 tarihinde dedi ki: Aslında kıyak yapmış oluyor. Nitekim karşısında senelerdir kendisine her konuda pislik ve çirkeflik yapan bir kulüp var. Transferlerine salça olup hedefindeki oyuncuları alan, alamadıklarında ya da almaya niyeti olmadıklarında kasıtlı olarak fiyat yükselten, sponsorluklarını engellemeye çalışan, her maçından sonra açıklamalarla yalan dolan etrafı bulandıran, hatta belki de bu transferi bile sırf inat olsun diye yapan bir rakibe karşı yapılması gereken son dk'ya kadar bekletmek, sonra da izin vermek olurdu. Bu saydiklarinin hepsini GS yapmiyo mu yani? Iyi niyet falan demissin bide. Siz GS yi ahlak abidesi falan takim gibi goruyosunuz diycek bisey yok tabi. Pembe gozluklerle devam. Ağustos 31, 2025 BloodBane tarafından düzenlendi
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 (düzenlendi) Fener icinde simdi Ederson, Bissouma ve Asensio yaziyolar. 3u birden. Ulan TD yok, neye gore, kime gore, hangi taktige uygun aliyosun. Birde Edson Alvarez almissin zaten, Bissouma ne alaka. Ağustos 31, 2025 BloodBane tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 BloodBane, 31.08.2025 16:19 tarihinde dedi ki: Bu saydiklarinin hepsini GS yapmiyo mu yani? Iyi niyet falan demissin bide. Siz GS yi ahlak abidesi falan takim gibi goruyosunuz diycek bisey yok tabi. Pembe gozluklerle devam. GS fenerin transfer listesine sulanmıyor, fb transferlerine sızıp fiyat arttırmıyor? Örnek verebilir misin mesela? Ben çünkü Stoch'tan başlayarak gözüm kapalı 20 örnek sayabilirim tersi yönde. Sırf bu sezon 3 4 tane var. GS ahlak abidesi demedim zaten. Bunları yapman fener dedim. 1
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 (düzenlendi) Ilk akla gelen Zaha mesela. Elinizde patladi sonra orasi ayri Yada bu sene Skriniar da fiyat arttirmadi mi? Kaldi ki Turk takimlari yillardir hep kendi aralarinda kapisiyo zaten transferde. Bu durumda agirlikli olarak menajerlerin fiyat arttirmak istemesinden kaynaklaniyor. Ayni oyuncuyu 3 takima da oneriyolar. Ağustos 31, 2025 BloodBane tarafından düzenlendi 2
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Keremin FB ile avrupada oynamasi GS yi ilgilendirmemeli. Kostek olmak mantiksiz. Ortada bir bonus para durumu varsa ayri tabi o zaman en rasyonel karar bunu maksimize etmektir. 2
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 (düzenlendi) Ağustos 31, 2025 kizillelma tarafından düzenlendi Kerem ..
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 BloodBane, 31.08.2025 16:29 tarihinde dedi ki: Fener icinde simdi Ederson, Bissouma ve Asensio yaziyolar. 3u birden. Ulan TD yok, neye gore, kime gore, hangi taktige uygun aliyosun. Birde Edson Alvarez almissin zaten, Bissouma ne alaka. 3ü de gelmeli, Fred artık yaşını aldı yedek kalabilir Bissouma gelirse ve o Alvarezden daha oyun kurucu rolde bir topçu.
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Hoze gittikten sonra Fener'in 45 dakikada 3 atması... Hoze morinyo destekçileri futboldan hiç anlamıyormuş diyebilir miyiz? 1
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 (düzenlendi) Jose avrupa icin iyi ama turkiye ligi icin kotu bi TD. Basindan belliydi bu zaten. Superlig icin Volkan, Sergen vs. gibi birine verip, Avrupa da Jose yonetsin gibi bi sistem olabilse 10 numara is yapardi Ağustos 31, 2025 BloodBane tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 BloodBane, 31.08.2025 16:59 tarihinde dedi ki: Ilk akla gelen Zaha mesela. Elinizde patladi sonra orasi ayri Yada bu sene Skriniar da fiyat arttirmadi mi? Kaldi ki Turk takimlari yillardir hep kendi aralarinda kapisiyo zaten transferde. Bu durumda agirlikli olarak menajerlerin fiyat arttirmak istemesinden kaynaklaniyor. Ayni oyuncuyu 3 takima da oneriyolar. Zaha'da haklı olabilirsin, emin olamadım ama sanırım ilk FB teklif yapmıştı. Skiniar'a ilk yaklaşan GS'ydi ama, hatta FB alınca transfer çalımı olarak coştu twitter
Öne çıkan mesajlar