Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Shadow, 23.08.2025 18:47 tarihinde dedi ki:

abi hangi transfer planlaması, sizin planlama Osimhendi işte o da geldi ıkınarakta olsa 😀

Koskoca Sane'ye random adam muamelesi çekiliyor, çok üzülüyorum 😞

İşte bir de kaleci var alınacak heralde. Onun dışında yabancı sınırı şu bu hep ona göre hesap kitap yapıldı.

Önceden verilmiş söz varsa tutulmasının istenmesi normal, öte yandan bu kadar geç teklif geliyorsa daha yüksek istemek de normal. Önünü kapatmayız ama bizim de zararı karşılayacak bir miktar olsun demesi beklenir kulübün.

Öte yandan bu Barış daha 2 hafta önce Kerem'e sallıyordu Fener transferi gündemdeyken, şimdi üstüne bu komik oldu.

Bu iş çok kriz olmadan çözülür gibi de Barış olmadan GS napacak, son dk ne transferi olacak, ona bakmak lazım.

Mesaj tarihi:
Rewendor, 23.08.2025 22:31 tarihinde dedi ki:

Koskoca Sane'ye random adam muamelesi çekiliyor, çok üzülüyorum 😞

Dimi lan sdfsdf 

Bu biraz şeyden oldu. Adamı transfer ettiğimizi duyurduk. Adam gelmedi. Üstüne gitti Bayernle maça çıktı. Hiç transfer etmişiz gibi hissedemedik.

Mesaj tarihi:
FuCKiR, 23.08.2025 21:54 tarihinde dedi ki:

Managerinin dediği gibi Sözleşme uzatılırken 25m + teklif gelirse kolaylık sağlayacağız denmişse oyuncuya ( yalanlanmadı ) barış bir daha idmana bile çıkmasa haklı. Büyük kulüp olmanın zorunluluklarından biri de sözünü tutacaksın. Her çalışan iş yerinden bunu bekler. Olmazsa bağları koparan oyuncu değil kulüptür.

Denmemişse de idmana çıkmayacak oyuncu direkt paf takıma. Barışla var olmadı GS sonuçta. 

abi öyle bir şey olabilir mi? Öyle bir şey olsa sözleşmeye serbest kalma maddesi ekletirdi, temsilcisi tam kurnaz. bu kadar yırtınmasının sebebi belli alacağı komisyonlar. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
ahmedinejad, 23.08.2025 04:56 tarihinde dedi ki:

Uğur aşırı duygusal davranıyor her zaman olduğu gibi. Adama söz vermişler sözleşme imzalarken teklif gelirse gidersin diye. İyi de teklif geldi işte. Söz vermeseler belki sözleşme imzalamayacak adam. 

sözleşme imzalarken çıkış maddesi koydurtsaymış o zaman. Ayrıca sayısal bir söz de verilmemiş. "Önünü açarız", "kariyerini baltalamayız" falan denmiş. Sen çok para kazan ok biz kazanmasak da olur barışçım dememiş kimse. Kavukçu güzel söylemiş, Arabistan'a gitmek önünü açmak mı? allahın keko menajerleri 5M para cukkalayacakken GS 25e razı olsun sussun otursun mu istiyorsunuz? 

Cthulhu tarafından düzenlendi
  • Uzuldum 1

çakal menajere pabuç bırakacaklarına oturturlar. kimse de bir şey diyemez. 25M dediğin bir senelik Osimhen maaşı. Kimse Barış'ı satarız da bu açığı kapatırız diye plan yapmadı. 

BAY'ın en önemli olayı bir çok mevkide 7.5~8/10 oynayabilmesi. Yoksa hiçbir pozisyonunda 10/10 oynamıyor. Kanada alacağın adam 9/10 ortalamayla oynarsa, kanattaki açığını kapatırsın ama adam back de oynuyor striker da. Barış'ı yollayınca tek transferle açığını kapatmak zor olacak evet ama 4 sene önce keçiören'de oynayan adama da superstar muamelesi çekmeyecektir yönetim. Morata bile takımla kampa katılmamanın antrenmanlara çıkmamanın bedelini  ödedi giderken parasından feragat ederek.

Gitsin basına istediği kadar ağlasın. Menajeri Barış kaarşim diye resmi açıklamalar yapsın. Bu kafayla zaten ancak arabistan topçusu olur. 

Ayrıca GS başlığına girince moraliniz mi bozuluyor, niye Süper Lig başlığında konuşuyorsunuz barış alper yılmaz mevzusunu? 

• Uzuldum 1

üşenmiyorum da yaklaşık 50 mesaj var. Bu sistemde hiç konu birleştirme yapmadım. Preview'da da tüm mesajları tekte topluyor gibi görünüyor, başlığı kırmaktan korktum cesaret edemedim. 

edit: başardım oldu.

Lamine Camara için de teklif yapmışız. Monaco'dan Singo + Camara, City'den de Ederson alıp kapatalım şu işi. 

khalad, 25.08.2025 15:57 tarihinde dedi ki:

Gyökeres 67 m BAY 50+10 m nasıl piyasa lan bu ahahahaha

O araplara satış parası değil yalnız. 

Mesaj tarihi:

Başta şöyle bi kulak dolgunluğuyla adamlar teklifte bulunmuş GS de önceden sözü var ama reddetmiş falan gibi anlayıp da bu BAY transferinde fayda gelmez satılsın bari demiştim.

Ama biraz daha işte videolar falan düştü önüme son günlerde twitter'da instagram'da falan. İşin iç yüzü öyle değilmiş. Bildiğin menajer çakallığı var ortada. Adam kendisi kulübü ayartıp "bonservisi düşük tutun parayı kırışalım" demiş, GS'ye gitmeden önce Barış'ın aklını çelmiş falan, bayağı fena bir tip. Zaten bir dediği bir dediğini de tutmuyo. Geçen yayına bağlanmış, önce "BAY tepki olarak değil arkadaşları demoralize görüp de onlar da bozulmasın diye onları düşünerek çıkmadı" dedi, sonra"Söylenenler yalan BAY'la maaş konuşulmadı hiç" dedi. "E maaş konuşulmadıysa ne alacağını bilmiyosa neyden demoralize oldu" diye sordular, yalanı ortaya çıktı "daha konuşmayacam" deyip kapattı telefonu. Sonra işler istediği gibi gitmeyince antrenmana çıkmama konusunda dediği yalanı da yeniledi "çıkmamasını ben söyledim, 50 milyon bonservisli adam bu paraya oynar mı" dedi, önüne Kenan Yıldız falan örneklerini koydular, ona da sustu.

Bildiğin daha yeni sözleşme imzalamış adamı ayartmak için kasıyor ve bayağı etik dışı alttan anlaşmalar falan zorluyor.

Bu durumda fikrim değişti, GS en doğrusunu yapıyo, 50'yi verirsen alırsın, yoksa iki sene kulübede oturturum gerekirse denmesi makul.

Shadow, 25.08.2025 15:56 tarihinde dedi ki:

50m +10m Keçiörenin parasını istiyoz demiş Gs, ahah Zidane mı lan bu. ama iyi oldu bu gıcıklıkla oynamaz barış daha istekli şekilde pek

Arap payı o. Son dönem gerçi bi tık yükselttiler imajlarını ama hala Araplara gidecek adam bulmak zor, o yüzden elleri mahkum daha çok veriyorlar. Yoksa Avrupa'dan teklif gelse 50 deseler Avrupa gazeteleri haberi spor değil mizah sayfasında verir. Ama işte Arap ya da Çin kulüpleri olunca, hatta görece MLS olunca fiyatın yükselmesi normal. 

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...