Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sotto, 17.03.2026 01:12 tarihinde dedi ki:

Su konya macinda ofsayt pozisyonuna hangi hakem dogru dedi ben mi kacirdim. Trio yu izlemedigimi biliyorsunuz da su resmi gormustum. Urs meier vs yabanci hakemler de ofsayt degil alakasi yok dedi sanirim. 

su resimden bana kameranin sagindaki defans oyuncusunun nasil topa mudahelesinin engellendigi soyleyin. Kaleci boylu boyu uzanmis, defans onun arkasinda arada 2 metreden fazla var. boyle bir iptal dunyanin herhangi bir yerinde olmaz.

https://imgur.com/a/iC2B8LX

Ayni var hakemi trabzon un buz gibi golunu de iptal etmisti hatirlatayim.

Mark Clattenburg: "Galatasaray’ın 93 numarası savunma oyuncusuyla temas ediyor ve bu temas sonucunda savunmacı topa müdahale etme şansını kaybediyor. Oyun kurallarına göre bu durumda gol iptal edilebilir ve VAR’ın hakeme önerisi de bu yönde oluyor: ofsayt nedeniyle golün iptali doğru karar."

Fırat Aydınus: "Sacha Boey'in rakibine etkisi var, bu pozisyonu ofsayt olarak görüyorum."

beğenmediğin hakemleri koymadım.

trabzon maçında nesrinin çizgiyi geçen topunu ve gösterilmeyen kırmızı kartı da hatırlatalım mı?

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Bu goruntuyu gormediler muhtemelen. Trio 2/3 cunku onlara gelen goruntu farkli. Ondan dedim herkes ayni goruntulere gore yorumlayamiyor diye yabanci hakem konusunda.

Koydugum resimde rakibine etkisi var denilen defans oyuncusunun topa mudahelesi soz konusu degil. Durustce deyin ki adamin mudahalesi engellenmis. Perspektif onemli o yuzden hatali VAR protokolu ve cagirma var,  hakemlerde de ben gordum diyecek dot olmadigindan otomatik iptal oluyor. 

Ayni mantikla Sidiki gol attiginda da ofsaytta olan Brown icin iptal edilsin ama alakasi yok adam 2 metre yaninda. 

ikincisi Sasha Boey in dusme sebebi zaten late tackle kalecinin hareketi yuzunden. Oyle bir anlatilmis ki Sasha faul yapiyor adama engellemek icin. Adami kaleci indirdi zaten. 

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Yine kendi yaptıklarını GS'ye attı adamlar... Ali Koç tarafından 5 yıldızları olduğuna inandırılıp şizofrenik yıldızlı formalarla sahaya gelen takım başka takımın taraftarını yanlışa inandırdığını söylüyor. En son "şüpheli transferler, kayıt dışı para aktarımı" iddiasında bulunduktan bi ay sonra kendileri UEFA tarafından usulsüz transferden incelemeye alınmışlar, "GS hoparlörden ıslık veriyor" diye komik iddia ardından kendileri denerken yakalanmışlardı 🙂 

Mesaj tarihi:
Rewendor, 17.03.2026 02:01 tarihinde dedi ki:

"GS hoparlörden ıslık veriyor" diye komik iddia ardından kendileri denerken yakalanmışlardı 🙂 

senin kaynakları görüyoruz, kesin olmuştur bu.

S-H, 17.03.2026 02:23 tarihinde dedi ki:

senin kaynakları görüyoruz, kesin olmuştur bu.

Kime sorduğuna bağlı. Normal insana sorarsan oldu, fenerliye sorarsan "kesin olmuştur" 🙂

https://www.odatv.com/spor/odatv-tribunden-bildiriyor-dijital-islik-sesi-acildi-120120461

Edit: Muhalif değil yandaş kaynak isterim dersen:
https://www.haberler.com/haberler/fenerbahce-stuttgart-macinda-hoparlorden-dijital-19183794-haberi/

Rewendor tarafından düzenlendi
Rewendor, 17.03.2026 02:28 tarihinde dedi ki:

Kime sorduğuna bağlı. Normal insana sorarsan oldu, fenerliye sorarsan "kesin olmuştur" 🙂

https://www.odatv.com/spor/odatv-tribunden-bildiriyor-dijital-islik-sesi-acildi-120120461

odatv geleceğini tahmin etmiştim. 'Fenerbahçe’nin, Kadıköy’de Stuttgart ile oynadığı karşılaşma sırasında tribün hoparlörlerinden dijital ıslık sesi açtığı iddiası tartışma yarattı. Karşılaşmayı takip eden bazı basın mensupları, sahadaki ses seviyesinin doğal taraftar tepkisinin ötesinde olduğunu ve yapay efektlerin kullanıldığını bildirdi.' kim neyi nereye bildirmiş yok, kaynak yok 🙂 tartışma yaratmış. başka hiçbir haber de yok.

Bu haberin yapılma sebebi de şudur;

'Fenerbahçe'nin, Kadıköy'de Stuttgart ile oynadığı karşılaşma sırasında tribün hoparlörlerinden dijital ıslık sesi açtığı iddiası tartışma yarattı. Ancak konu ile ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı. Benzer bir iddia da Galatasaray Bodo Glimt maçı için gündeme gelmişti. O maç için de henüz resmi açıklama yapılmadı.'

he bir de normal insan vs fenerli nedir? rezaletlerin yüzüne vurulunca şirazen mi kaydı?

S-H tarafından düzenlendi
S-H, 17.03.2026 02:32 tarihinde dedi ki:

başka hiçbir haber de yok.

Beğenmez laf edersin diye ayrı politik uçtan bir kaynak daha ekledim.

S-H, 17.03.2026 02:32 tarihinde dedi ki:

normal insan vs fenerli nedir? 

Normal dediğim geçen seneki Ali Koç propogandası tarafından iyice gerçeklik algısı bozulmamış futbolsever, fenerli dediğim de her fenerbahçeyi tutan değil işte gerçekten gönülden inanarak çakma 5 yıldızlı formayla maça giden kesim. Aradaki fark bir tarafın kendi gerçekliğinde soyut bir ortamda yaşaması. Çok şaşırmıyor ve suçlamıyorum ama. Ali Koç gerçekten şiirlik bir benchmark propoganda yaptı, yılların birikmiş hırsıyla birleşince de kitlesel bir inanca dönüşmesi çok normal bu kadar başarılı bir propogandanın.

Rewendor tarafından düzenlendi

linkini attığın kaynakta, benim yazdıklarım yazıyor.

hakaretinin arkasında dur bari, 9 kasımda siroz haberi yapanlar gibi kıvırma.

ali koç falan filan ne kastın ya hahaha. 12 yıldır fenerin kollanmasına rağmen şampiyon olamamasına inanan 'normal insan'sın.

S-H tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Hakaret edecek olsam, niyetim hakaret olsa (ki bu platformda kullanmıyorum bunu, discordda etmişliğim var ama mesela) yarım etmem, öyle mi dedi böyle mi dedi diye şüpheye yer bırakmam. Hakaret edersem de zaten futboldan falan dolayı etmem. Mesela bahsettiğim discord olayında aileme oturaklı küfretmişti eleman, ona cevaben yazmıştım. Sonrasında tamamen alakasız olaylardan patlamış zaten fena, sevindim duyunca. Arkasında da dururum hakaret edince, orada da sonra ortamı yatıştırma muhabbetinde geri adım atmadım mesela.

Konuya dönersek daha önce de yazmıştım alikoçtan sonra geçen sene, artık fenerliler anormalleşti diye. aynı anlamda yazdım. Eski mesajı da digleyip çıkartırız lazımsa. Farklı bir paralel gerçeklikte GS'nin her hafta kendine düşmanlık taslayan federasyonu kontrol ettiği, hep kendi lehine hata olup hiç kendi alehine hata olmadığı, tüm dünyanın fenere kumpas kurduğu bir gerçeklik üzerinden yorumluyorlar diye.

• Yeni Oluştur...