Sotto Mesaj tarihi: Mart 3, 2026 Mesaj tarihi: Mart 3, 2026 (düzenlendi) Elli defa soyledim yine soyleyeyim cunku istatistik veya rakamlardan bir habersiniz. 1) Bu adamlarin / trionun dedikleri pozisyonlarin hepsi sari kart olsaydi, ve mesela bu adamlar kendileri hakemken bu kartlari veriyor olsalardi Turk futbol tarihinde her sezon her takim 10-11 kirmizi kartla bitirirdi. Tarihte boyle bir sezon olmadigina gore bu adamlarin dedikleri demek ki dogru degil / abartili ve futbolun olagan akisina ters. Bakin bu sadece GS icin degil, her takim icin gecerli. Bu cok basit bir mantik sonucu. Yani GS'yi gectim BJK - FB verilmeyen sarilari cikarin mesela, ustune almis olduklarina ekleyin ve bana tarihsel olarak bunun nerede yer aldigini gosterin. Ayni adama verilmeyenleri de cikarin isterseniz onemli degil. Futbolun ortalamalari 10 senede degisen seyler degil. 2) Eger GS gercekten bu kadar TR de kollanan bir takim olsaydi cekismenin, mucadelenin 10 kat daha yogun oldugu sampiyonlar liginde rekor ustune rekor kart gormesi gerekirdi ve diger takimlara acayip fark atmasi gerekirdi. Bu sezon UCL gruplarda ilk 3'te sari kart siralamasinda, standart sapmada bir acayiplik yok; gecen sene Avrupa Liginde 18. sirada - sari kart sikesi yapiliyor diye sayikladiginiz zaman. 23-24 sezonuna gidiyoruz, GS tum UCL de sonuncu en cok kart gorenlerde. Bu liglerdeki mac sayilari yeterli sayida. Toplam veri neredeyse bir lig kadar. Rakiplerin daha guclu oldugu yerde mi daha cok kart alirsin daha zayif oldugu yerde mi? Bilin bakalim Avrupa Liginde lider kim sadece bu sene degil iki senedir sari kartlarda? Bilin bakalim gecen sene son maca kadar kirmizi dahi gormeyen takim ligde? Arguman dersi verecekseniz de eger; bir argumani tartisirken, oncelikle hipotezin yanlis olma, dogruyu yansitmama ihtimali sorgulanir. Bu adamlar macin dogal akisina ters her pozisyona yorum yaptiklari icin bu kadar fazlaymis gibi yorum yapiyorlar halbuki kendileri de hakem oldular ve ligde boyle ortalamalar hic bir zaman olmadi. Bu maclar on sene once de farkli oynanmiyordu ve sari kart ortalamasi bunun iki kati elbette degildi. Siz ise hipotezi zaten bastan kabul ediyorsunuz. Sari kart dedikleri pozisyonlarin cogu Avrupada zaten calinmiyor. Elbette hatali olanlar var. Ama bir takim bu kadar abartildigi kadar kayiriliyor olsaydi Avrupa'da catur cutur bunun ortaya cikmasi lazimdi. Peki neden cikmiyor, bir yil degil 3 yildir. Mart 3, 2026 Sotto tarafından düzenlendi 3
Raze Mesaj tarihi: Mart 3, 2026 Mesaj tarihi: Mart 3, 2026 bu maçta benim takımımı kollamışlar diyememek ne kötü. gerçi hak da veriyorum. bunu yapmaya başlayıp bir şecere tutunca bazı şeyleri kendine itiraf etmen gerekecek, en başta o kapıyı açmamak en iyisi. 1
Sotto Mesaj tarihi: Mart 3, 2026 Mesaj tarihi: Mart 3, 2026 (düzenlendi) Konuyu saptirma. Ben defalarca gs lehine hakem hatasi oldugunda yazdim, cikartabilirim peki sen ayni seyler kendi lehinde oldugunda ne yaptin? burada konusulan sey ve yukarida yazilan mesaj birilerinizin sistematik olarak gs kayiriliyor algisina yonelikti - rakamlara itirazin varsa gel yoksa gerisi bos. Tek tek mac mac bakacaksak ben sana fb bjk lehine fahis hata da cikaririm ama bunun tek basina bir anlami yok. Forumdaki kimse de ugrasmiyor. Mart 3, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2026 Mesaj tarihi: Mart 3, 2026 daha önce de rakamlarla konustuk ama hiç oralı olmayıp yine saçmasapan kendince yonttuğun şekilde cevap veriyorsun, yani daha önce de söyledim bu tavırlar insana başka bi şey hatırlatıyor sizin gibileri görünce. 2
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2026 Mesaj tarihi: Mart 3, 2026 fener forvet alabilseydi fenerasyon buna penaltı çalamazdı. 1
Sotto Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 (düzenlendi) Haydi gencler sarilari saymaya devam. Besiktasin basmalari da sayin ama. her mac kirmizi gormesek su bjk maclarinda..sabaha kadar oynansa yenilmezdik. 10 kisi gs gol beklentisi 1.57 bjk 1.47. Rakamlarla gelen arkadaslara. Mart 7, 2026 Sotto tarafından düzenlendi 3
Sotto Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 (düzenlendi) Bu arada VAR rezalet ya. Alakasiz adamin sirtina carpan top 15-20sn VAR bekliyoruz. Bu isin protokolu bu degil dunyanin hic bir yerinde. Kac dakika duruyor belli degil. Youtube video vardi Almanya'da hakem / var muhabbeti kamera takmislar. Baska seviye. Ilk Sane pozisyonu icin aradayim ben, Orkun'un TS macindaki pozisyonuna benzettim orada da sari verilmisti sanirim. Ikinci pozisyonun saridan kirmizi olmasi lazimdi, sansizlik acikcasi Sane acisindan rakibe bilerek herhangi bir mudahelesi yok, yere bakmiyor bile. Onun disinda veriliyor iste sari kartlar. Abdulkerim hakeme kaptan olarak gidiyor cat sari alakasiz. Fauller iki tarafa da hatali oluyor. Var yani bunlar. Daha kac sari olacak zaten macta demek istedigim bu hep. Zart zurt duduk caldiklarinin yarisi calinmiyor disarda. Futbolcular zaten paso yerde. Mart 7, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 21. Dakikada penaltıyı vermeyerek başlayan hakem yönetimi, tüm maç iki takımın da hiçbir basmasını görmeyerek, osimhen ikinci gole giderken saçma sapan faul çalarak, uğurcana eliyle 7 saniye sayarak falan devam etti. Osimhen ve Uğurcan ikilisi maç aldı tam anlamıyla. Şöyle bir derbi maçında bile bir avuç Galatasaray taraftarının sesini dinledik. stadda anca Galatasaray taraftarı bağırdıktan sonra onlara cevap olarak fetöcü, ben eşşeğim diye bağıran bir taraftar vardı. Gözümdeki bjk taraftarı tek maçta yalan oldu tam anlamıyla. Seyrantepede rakip taraftar bağırınca bir ıslıkla sindirip kendi takımına tezahürata başlamasına alışmışım, anca rakibe küfür eden, rakip bağırınca marş bitsin diye bekleyip Ona cevap veren binlerce taraftar çok yavan geldi. Bütün stad 123 bayraklarıyla doluyken hoparlörden 115 112 şarkılarını çalıp durdular bir de. Neyse ŞAMPİ 1 2
Sotto Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 Daha cok zorlu mac var kesinlikle ciddiyetle devam etmek lazim. Haftaya Basaksehir icerde olmasina ragmen asiri zor mac Pool sonrasi. 4 puan fark hicbirsey degil ama kendi ipimizi kendimiz kestigimiz surece sikinti yok.
Shadow Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 böyle hakemler kesiyor zaten size gerek yok 5
yusema Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 trio ve Fırat gs'nin penaltı beklediği pozisyonun temiz , 28.dkda da sane'nin kırmızı görmesi gerektiğini söyledi. muhtemelen diğer hakemlerde aynılarını söyleyecek. Ama burdakiler için değişen birşey yok. onlara (ve okana) göre her maç hakemi de yenip kazanıyorlar. biz verilmeyen sarı/kırmızı kartları sayalım onların umrunda değil zaten onlar için kazanmak için her yol mübah. içerideki maçlarda kollanmaları anlıyorum ama en zorlu deplasmanlarda bile bu tarz kararlar insanı futboldan soğutuyor. 2 1
Sotto Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 Mesaj tarihi: Mart 7, 2026 (düzenlendi) Besiktasin bizi yenmesi icin eksik kalmamiz gerekiyorduysa kaldik zaten, kalede 1-2 tehlike ya var ya yok 40 dakika boyunca. Hakemde icerden golu cikarmadigina veya tartismali penalti / gol pozisyonu olmadigina gore zaten Besiktas'in yenecegi yokmus. 2 mac yapmisiz toplamda 90 dakika 10 kisi oynadik heralde; Besiktas'in bu surede golu yok. Birileri hala baskasindan medet umuyor ama kendisi icin. Kendi macinda su oldugu zaman nolucak canim 1-2 faulu vermedi diye gecistiren ayni tayfa. Sorsan kendileri objektif. Bizimkisi kirmizi buna kart yok mesela. Nasil oluyor bu is? Orkun'un TS macinda yaptigi Sane'nki ile neredeyse ayni degil mi ben mi yanlis hatirliyorum. Ayrica Vole'de Clattenburg'un yorumlarini koymadilar ekrana sadece 1-2 pozisyonu okuyup gectiler, bir algi donuyor ama bakalim. Isin komigi SAC efendi yabanci hakem isterken Clattenburg'u begenmiyor sfds. Herkes kendi kafasina gore caldigi surece futbol bu kadar iste. Futbola donersek bastan sonra GS daha iyiydi zaten. Ikinci yari bir 10dk haric herhangi bir tehlikesi veya oyun ustunlugu olmadi ev sahibinin. Mart 7, 2026 Sotto tarafından düzenlendi 1
Shadow Mesaj tarihi: Mart 8, 2026 Mesaj tarihi: Mart 8, 2026 ayağına taş değmesin Şikrinyarım kaptanım 1 1
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 allahim pis dayak geliyor derken LEMINAAAAA
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 gs'nin avrupada sonuna kadar arkasındayım. kazansınlar yorulsunlar lige puan kaybı gelsin. 1
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Admin Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Baris denyo denyo bir kac pozisyon sonrasi hep ya gol attiriyor ya adamlara kirmizi cikarttiriyor. 1 denyoluk daha yaparsa sonra golumuz geliyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Barış el freni ama ilk sarıyı aldırması da iyi oldu. Savunmada saçma pas hatasıyla gol yiyeceğiz diye çok korkuyorum. Onun dışında beklediğimin çok üstünde iyi oynuyoruz.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Olm eli ayagi titriyor defansin, arada bi duble viski versinler cesareti yerine gelsin cocuklarin.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 https://www.reddit.com/r/galatasaray/s/AsIqyqbgDO 1
fresia Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 bi tane yemeden rahat edemiycez gibi ama bakalım
Öne çıkan mesajlar