Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

transfer sezonunu kapamışız, svanberg den taraftar tepkisinden dolayı vazgeçilmiş, betis li bir oyuncu ile de anlaşamamışız sosyal medya yıkılmış. daha 1-2 hafta önce paramız çok diye açıklama yapmıştı yöneticiler 🙂  muhtemelen son 32 yeterli görüldü sezon sonu harcamayı seçtiler. bence mantıklı devre arasında alıp da faydasını gördüğümüz olmadı şimdiye kadar. bir geçen yıldan lemina var işte oda taraftar baskısıyla alınmıştı. yine de bir orta saha transferi yapılsaydı iyiydi, bizim okan kupa maçında hala kaan ayhan falan oynatıyor

geleceğe yönelik transferler yaptık ama o bizde tutmuyor pek

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

simdi de Sasha Boey haberleri cikiyor, nedir su eski oyuncu sevdasi bir anlasam ya

edit: Leminayi ayri tutuyorum, onun pozitif etki edecegi gun gibi ortadaydi. Sasha ne verecek belli degil. 

MrLevie tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Sasha Sallai yedeği olacak,
Singo beklikten kalıcı olarak defansa geçecek,
Kaan sağ bek, sol bek, ön libero yedekliğinden kalıcı olarak 6 numara yedekliğine dönecek.

Yaniii... Bir sağ bek almayı anlarım. Ama bu Sasha olmak zorunda mıydı bilemiyorum. Adam zaten sakattı. Devasa bir maç eksiği var. Full fitnessa döndüğünde biz muhtemelen ŞL'den elenmiş ya da son maçımız kalmış olacak. Maç takvimi rahatlamış olacak. Güncel haliyle Sallai'yi kesmesinin imkaaanı mümkünatı yok. Ki Okan hoca haftada bir maç yapıldığı zaman rotasyona asla gitmeyen bir hoca. Sasha için de çok kötü bir transfer.

Martin Linnes'i kiralamak ile Sasha'yı kiralamak arasında fark göremiyorum.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Aceace, 05.02.2026 16:36 tarihinde dedi ki:

Sasha Sallai yedeği olacak,
Singo beklikten kalıcı olarak defansa geçecek,
Kaan sağ bek, sol bek, ön libero yedekliğinden kalıcı olarak 6 numara yedekliğine dönecek.

Yaniii... Bir sağ bek almayı anlarım. Ama bu Sasha olmak zorunda mıydı bilemiyorum. Adam zaten sakattı. Devasa bir maç eksiği var. Full fitnessa döndüğünde biz muhtemelen ŞL'den elenmiş ya da son maçımız kalmış olacak. Maç takvimi rahatlamış olacak. Güncel haliyle Sallai'yi kesmesinin imkaaanı mümkünatı yok. Ki Okan hoca haftada bir maç yapıldığı zaman rotasyona asla gitmeyen bir hoca. Sasha için de çok kötü bir transfer.

Martin Linnes'i kiralamak ile Sasha'yı kiralamak arasında fark göremiyorum.

adam sonuçta bayern den geliyor, öyle büyük maç eksiği olacağını sanmıyorum. son haftalarda bir sakatlığı olmuş ama sacha bu bizdeyken bile kendi başına bireysel antrenmanlar yapan adamdı. yedek otururken boş yattığını sanmıyorum.
son dk fırsat transferi oldu muhtemelen yoksa sağ bek almak akıllarına gelmemiştir.

sallai iyiydi de o kanattan defansif anlamda çok sıkıntı çekiyorduk bence bir sağ bek gerekliydi, sallai'yi ileri kanatlarda ve 10 numara yedeği olarak kullanmak daha mantıklı.  singo dan da pek umudum yok teklif geldiği an satılmalı sağ bek diye aldığımız adam defans oldu, 30m sakat defans oyuncusu kitlediler bize

Esnaf tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...