MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2026 USG ve Monaco maclari hakikaten yazik oldu. Abdulkerimlik bir sey yok ya, Haaland adam sonucta. Bosuna degil.
fresia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2026 okan bile çıkardı oyundan o derece kons. sorunu vardı dün
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2026 Ooo Juve gelmiş.. Son haftalarda yükselen grafiği var, GS sadece ligde galibiyet alabiliyor işi zor
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 31, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2026 Dediklerimi geri aldim Sane sakatlanmis gg.
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2026 Juventus Icardiye musallat olmuş şimdi de. Adamlar santrafor bulamadı ya. Zaman kısa olduğu için Icardi tarafı ciddiye almamış.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2026 büyük oradanda svangerg ile anlaşmışız, adam kümeye oynayan wolfsburg da bile 11 olamamış, son 32 yeterli görüldü sanırım en azından rotasyona alalım dediler ama yine bile saçma geldi bu transfer. oluai ye 30-40m gömmekten iyidir ama trabzonsporu zengin edeceğiz bu sene https://www.transfermarkt.com.tr/mattias-svanberg/profil/spieler/342405
fresia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2026 bizim kornerleri neden ilkay kullanmıyor acaba
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2026 transfer sezonunu kapamışız, svanberg den taraftar tepkisinden dolayı vazgeçilmiş, betis li bir oyuncu ile de anlaşamamışız sosyal medya yıkılmış. daha 1-2 hafta önce paramız çok diye açıklama yapmıştı yöneticiler muhtemelen son 32 yeterli görüldü sezon sonu harcamayı seçtiler. bence mantıklı devre arasında alıp da faydasını gördüğümüz olmadı şimdiye kadar. bir geçen yıldan lemina var işte oda taraftar baskısıyla alınmıştı. yine de bir orta saha transferi yapılsaydı iyiydi, bizim okan kupa maçında hala kaan ayhan falan oynatıyor geleceğe yönelik transferler yaptık ama o bizde tutmuyor pek
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2026 Taraftar tepkisine göre transfer yapan kulüplerden bir b** olmaz
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2026 (düzenlendi) simdi de Sasha Boey haberleri cikiyor, nedir su eski oyuncu sevdasi bir anlasam ya edit: Leminayi ayri tutuyorum, onun pozitif etki edecegi gun gibi ortadaydi. Sasha ne verecek belli degil. Şubat 5, 2026 MrLevie tarafından düzenlendi
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 5, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2026 Sasha Sallai yedeği olacak, Singo beklikten kalıcı olarak defansa geçecek, Kaan sağ bek, sol bek, ön libero yedekliğinden kalıcı olarak 6 numara yedekliğine dönecek. Yaniii... Bir sağ bek almayı anlarım. Ama bu Sasha olmak zorunda mıydı bilemiyorum. Adam zaten sakattı. Devasa bir maç eksiği var. Full fitnessa döndüğünde biz muhtemelen ŞL'den elenmiş ya da son maçımız kalmış olacak. Maç takvimi rahatlamış olacak. Güncel haliyle Sallai'yi kesmesinin imkaaanı mümkünatı yok. Ki Okan hoca haftada bir maç yapıldığı zaman rotasyona asla gitmeyen bir hoca. Sasha için de çok kötü bir transfer. Martin Linnes'i kiralamak ile Sasha'yı kiralamak arasında fark göremiyorum.
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2026 Toyyera ayrı düzenbaz, BAY ayrı. adamın bileğini kıracak bir de kendine bişey olmuş gibi yapıyor yuh ya... 1
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2026 (düzenlendi) Aceace, 05.02.2026 16:36 tarihinde dedi ki: Sasha Sallai yedeği olacak, Singo beklikten kalıcı olarak defansa geçecek, Kaan sağ bek, sol bek, ön libero yedekliğinden kalıcı olarak 6 numara yedekliğine dönecek. Yaniii... Bir sağ bek almayı anlarım. Ama bu Sasha olmak zorunda mıydı bilemiyorum. Adam zaten sakattı. Devasa bir maç eksiği var. Full fitnessa döndüğünde biz muhtemelen ŞL'den elenmiş ya da son maçımız kalmış olacak. Maç takvimi rahatlamış olacak. Güncel haliyle Sallai'yi kesmesinin imkaaanı mümkünatı yok. Ki Okan hoca haftada bir maç yapıldığı zaman rotasyona asla gitmeyen bir hoca. Sasha için de çok kötü bir transfer. Martin Linnes'i kiralamak ile Sasha'yı kiralamak arasında fark göremiyorum. adam sonuçta bayern den geliyor, öyle büyük maç eksiği olacağını sanmıyorum. son haftalarda bir sakatlığı olmuş ama sacha bu bizdeyken bile kendi başına bireysel antrenmanlar yapan adamdı. yedek otururken boş yattığını sanmıyorum. son dk fırsat transferi oldu muhtemelen yoksa sağ bek almak akıllarına gelmemiştir. sallai iyiydi de o kanattan defansif anlamda çok sıkıntı çekiyorduk bence bir sağ bek gerekliydi, sallai'yi ileri kanatlarda ve 10 numara yedeği olarak kullanmak daha mantıklı. singo dan da pek umudum yok teklif geldiği an satılmalı sağ bek diye aldığımız adam defans oldu, 30m sakat defans oyuncusu kitlediler bize Şubat 5, 2026 Esnaf tarafından düzenlendi
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2026 (düzenlendi) Bu sene de iyi çük yaptı, tribüne gösteren mi dersin şorttan sarkan mı dersin çüke doyduk. https://x.com/…ors_/status/2021341441331695770?s=46 Şubat 11, 2026 Liebe tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2026 yürü be Gaassaray ye şu Juveyi kim tutar seni!! Spoiler
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2026 On alanda basacak Juveye eyvah eyvah
fresia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2026 gol attıktan 1 dk sonra da gol yenmez ya
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2026 Kolları bacakları kırıldı atmamız lazım bir tane daha
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2026 (düzenlendi) 2. Maç için mutlaka 1 gol daha lazım, çiçek olur deplasmana 2 farkla gitmek Şubat 17, 2026 Liebe tarafından düzenlendi
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2026 Pusuda bekleyenler üzgün dnfs Çok güzel oynadık birkaç hata dışında. Icardi niye giriyor acaba
Öne çıkan mesajlar