Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 Bugün çok ağır bir yenilgi bekliyorum, hatta bu maçtan sonra havlu atacağız muhtemelen ligde de düşüş başlar. sezon başında yazmıştım kulübeye oyuncular alınmalı diye bunu ben görebiliyorken sokakta ki herhangi bir adam görebiliyorken gs yönetimi ve okan nasıl göremiyor akıl alır gibi değil. Sen yusuf gönderilecek diyorsun 2 gün sonra kupa kadrosuna alıyorsun, altyapıda ki adamlar ne düşünür o zaman. muhtemel 11 de singo yok misal yine sakat adamı 30m kitlediler bize, doktor bir de giderli giderli oyuncunun bir şeyi yok demiş. 3 yıl şampiyon olduk belki 4 de gelecek ama bu yıl ki okan'ın tavırlarından oyuncu yönetiminden hiç memnun değilim üstelik sürekli savunurdum bu adamı. osimhen yok icardi ye hala ülkesine gitmesi için izin veriliyor adam duba gibi olmuş, kenardan giren oyuncuların hepsi tombik tombik ne yapılıyor abi bu takımda, mertens ve muslera gibi lider bir oyuncuların gitmesi mi etkiledi bilmiyorum ama takımda bir boş vermişlik var. 4. kez olsak bile teşekkür edip rierra getirilmeli bence, elde ki oyuncuları da osimhen,singo gibi yüksek fiyatlı oyuncuları da iyi fiyata satıp daha geniş bir kadro kurulmalı. 4 yıl oldu abi aynı işkence sürekli artık yeter. her yıl olacağız diye bir şey yok 1-2 yıl potansiyeli yüksek bir kadro kuralım ne oynadığımızı bilelim, dk 70 de kulübeye bakıp ne yapacağız lan biz demeyelim. her oyuncuya da 30-40 vermeyin 1-2 tane orta segment salai-rashisca benzeri adamlar alın real madrid sanki. bu arada okan giderken kesinlikle yönetimde değişmeli. dursun şampiyonluklara sığındı ama tarihin en kötü yöneticisi bence
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 Ben tam tersine 2-2 3-3 falan destani bir maç bekliyorum. Üst oynanır
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 Baktılar biz atamayacağız, onlar olaya dahil oldular
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 KG ve sarı kart 3.5 alt oynadım bakalım gelıcek mı. KG geldi
samaella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 Sörloth bilerek mi zorlamıyor yoksa kabız mı
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 Valla sorloth çıktığından beri elimiz güçlendi. Ama olumlu hareket yok
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 la olm GS gol bile atmadan puan alacak bu gidişle hey allaam, salak madrid 1 1
fresia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2026 union maçını alsak ilk8 deydik şaka gibi
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2026 bir oyuncu ne kadar fark yaratabilir ya, osimhen takımın %90 ı falan. sane de oynadı mı takım başka oluyor. son dk kaçan golde bizden daha çok küfür etmişlerdir . a.madrid de sorloth'u çıkararak maçı hediye etti resmen adam bizim defansı yerden yere vurdu resmen bu maçta da belli oldu ama yunus dan 10 olmuyor, tamam iyi pres yapıyor ama a.madrid gibi topu iyi kullanan takımlarda yemiyor bu. takıma 8 ve 10 almak şart. sane-barış varken yunus da ne yazık ki en fazla yedekten girebilir. şansımıza bu hafta ligin en kötü takımı ile kendi sahamızda oynayacağız. city maçında da okan'ın kendini gösterme maçı olur işte. sane ve ilkay 11 de olmalı o maçta ingiltere'yi özlemişlerdir .
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2026 Sorloth'a cok gomuluyor ama kotu oynadigini dusunmuyorum ben. Cok da pozisyon yaratti etrafindakilere, ki gorevi oydu zaten. O ciktiktan sonra dustuler bir hayli. Griezmann da bitmis, frikik disinda bir numarasi yoktu. Umarim Turkiye'ye dusmez. Yunus'tan 10 numara olmuyor evet. Yani ligde olur ama Sampiyonlar Ligi seviyesinde, 10 numara degil bence pozisyonu. Sag tarafta Sallai ve Sane, iyi uyum yakaladilar. Sag bek aramaya gerek yok, yedek sag bek gencinden olabilir. Solda Eren de fena degildi bence. Sara'nin su mac secme olayina bir cozum bulunur mu, nasil bulunur bilemiyorum ama ŞL maclarindaki aradigimiz önde duran orta saha (10 numara degil) olabilir. Noa Lang gelmis deniyor da, "ne gerek vardi" diyen taraftayim ben. Yani gencinden bir 6 numara Torigin dustugu yerlerde daha iyi olur bence. Kaldi ki bence Torikten alacagimiz verimin son yilindayiz... Onumuzdeki yillarda ayni performans gelmez.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2026 muhtemelen başka oyuncu için gittiler menajer itelemesiyle noa lang alıp dönüyorlar, biraz da taraftarın gazını almak için yapılan bir transfer gibi. bu yönetimden başarılı bir transfer harekatı beklemek saçmalık. Oulai için de 20m önermişiz Trabzon 50m istemiş . Afrika kupasında baya bi parladı zaten önümüzde dünya da kupası var Trabzon hayatta satmaz dünya kupasından sonra muhtemelen piyasası baya bir artacak 30-40m gibi bir fiyata satarlar yaz transfer döneminde
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 22, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2026 (düzenlendi) Kanat lazimdi ama tabi Noa Lang sikinti bi tipe benziyo. Yoksa Baris Sane her mac 90 dkaika oynuyorlar bakmayin boyle olmaz bu. Her takimin 3-4 kanat rotasyonu olur ki dun Baris cok kotuydu. atletico 4-5 adam degistirdi bizim bir Sara hamlesi oyunu dengeledi. Demek ki kenardan taze kan asiri onemli. Fenerden 2 tane 11 cikiyor. Dar rotasyona okayim ben de sevmem 25 tane adam ama o zaman 14-15 direk oynayabilen adamin olacak. Bizde Kutucu ucl de 5dk sure almadi. Kaan Berkan oynamadi. O yuzden lazimdi ama tabi adamin karakterini filan bilmiyorum. orta saha zaten sart. Ayni adamlara asiri yuk bindi. Kanat yedegi yok stoper soru isaret Abdulkerim her mac oynadi orta sahanin suyu cikti. Ondan geliyor ligde puan kaybi yoksa bu takimin 11 i full gucuyle ligde puan birakmaz kolay kolay Ocak 22, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
fresia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2026 kornerleri barış'ın kullanması baya gereksiz
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Çok yiyeceğiz ya. Üçüncü dakikadan başladılar 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 (düzenlendi) Bu okan'ın her Avrupa maçına çılgın gibi saldırma taktiği ile çıkması baymadı mi artık gslileri. Böyle giderse 8 e doğru gider bu. Doku falan içinden geçiyor takımın. Ocak 28, 2026 ahmedinejad tarafından düzenlendi
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 fresia, 28.01.2026 23:31 tarihinde dedi ki: abdulkerim de sıkıntı var bugun Ancak bu kadar eşleşebiliyor adam Haaland'la napsın. Çılgın gibi saldırmıyoruz aslında, zayıf sayılabilecek tek noktalarına top gelince baskı yapıyoruz ki birkaç kez top da kaptık ama becerikli değiliz yeterince. 1
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Yok bizim ülke futbolu bu kadar ya. Olmuyor yani. Zihniyette sıkıntı var. Adamlar tak tak iki harekette ileri gidiyor. Bizimkiler sağa ver sola ver, olmadı bir daha sola ver sağa ver. Dur abi dur birazdan üç vakte kadar biri ileri koşacak. Gollere bir şekilde puan özelliği kazandirmadan bu ülkede futbol gelişmez ya yok.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Neyse Allah korudu. Juve gelecek şimdi bence. Benfica da Real'i yenmiş yine de çıkamamış
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Ingiliz takimlariyla deplasmanda ilk yarisi 2-0 biten maclar korkutuyor ya. Jokey Klubuspor olmayalim diye.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2026 Aha çıktı Benfica. Hem de tarihe geçecek golle
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 29, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2026 ahmedinejad, 28.01.2026 23:32 tarihinde dedi ki: Bu okan'ın her Avrupa maçına çılgın gibi saldırma taktiği ile çıkması baymadı mi artık gslileri. Böyle giderse 8 e doğru gider bu. Doku falan içinden geçiyor takımın. Abi çılgın gibi saldırmadı ki takım. Orta blokta bekledik. İlk yarı birebir prese 3 kere mi ne yeltendik. Zaten 3'ünde de çıkmayı başardılar. Ben memnunum ya bu seneki ŞL performansından. İlk 24'e kaldık... Frankfurt maçı gerçekten çok cünüp bir maçtı. Abidik gubidik goller yedik. Olur o kadar.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2026 Maç baslar başlamaz topu Uğurcana atıp onun uzun topuyla önde baskıyla başlıyor her maça. Savunmayı da önde kuruyor basılan toplarla ani pozisyonlar bulmak için. İlk gol direkt bundan geldi. Abdülkerim yetişemedi haalanda.
Öne çıkan mesajlar