Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

In Memoriam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Alıntı

Rocky’nin efsanesi sağlığına kavuştu

Ünlü oyuncu Dolph Lundgren, 9 yıl süren kanser mücadelesini kazandı. Doktorların 3 yıl ömür biçtiği Lundgren, "Artık kansersizim ve hayatın her anının tadını çıkarmayı öğrendim" dedi. Eşi Emma Krokdal, bu zorlu süreçte usta oyuncuyu yalnız bırakmadı.

dolph-lundgren.jpg

Bravo Şampiyon!!

Burası yanlış başlık evet ama adama öldü gözüyle bakıyorduk atlatmış sonunda, o yüzden buraya koydum.

Shadow tarafından düzenlendi
  • Like 1
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

G4nLYJSWYAAI8u_.jpg

istanbul doğumlu ünlü fransız aktör çeki karyo 72 yaşında vefat etmiş. 😔 hollywood'da en çok çalışan fransızlardan biriydi. en iyi rolü bence la femme nikita'daydı.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

man in the high castle'da en sevdiğim charı oynamıştı, rip. 😔

kasım sonu gibi udo kier de vefat etmiş, ona da rip.

Cncyr-cover.jpg

image-w856.jpg

pek başrol alamasalar da yan rollerde hep öne çıkan aktörler.

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sam, 12.02.2026 01:24 tarihinde dedi ki:

kolon kanserinden ötürü, rip. dawson'u izlemiştim bayağı cnbc-e ilk çıktığında verirken, hey gidi.

RIP

vaybe burdaki 2 hatun çok iyiydi ya, tom cruisela evlendi hatta sonra biri di mi?

oha baktımda hatun çökmüş, tom ise hala canavar gibi zıplayıp hopluyor

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

aa nasıl ya, daha genç diyecektim ki 78 olmuş adam. çok üzüldüm şimdi, jurassic park'ın efsanesi zaten ama nerede gördüysem hep severek izlemiştim. en son geçen yıl bir netflix filminde görmüştüm eric bana'lı, hey gidi. huzur içinde uyusun. 😔

vay be, cidden efsane filmlerimizden herkes 80'lerine dayandı artık.

Mesaj tarihi:

vay be, şu filme sinemada gittiğim çocuk halim sanki dün gibi hatıramda. zaman çok acımasız...

birkaç gün önce zihni göktay da vefat etmiş... hem onu hem de özkan ağabey'in de ölüm yıl dönümü dolayısıyla şu videoyu koymak istedim... zihni göktayın dansa girişi ve özkan uğur'un acayip performansı harika... 

Mesaj tarihi:

Doktor Grant gitmiş be kanserden kurtulmuş yakın zamanda hemde 😞 Telefonda reelsta görmüştüm dinozorlar ağlıyor öyle videosunu koyacaktımda bende ararken şunu buldum koyayim yeni zellandalıymış kendisi.

• Like 2
  • Yeni Oluştur...