sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 14, 2025 Mesaj tarihi: Mart 14, 2025 dur hepimiz doktor olduğumuz için şimdi de seni sabahları kol gibi bıraktığın kıvama getireceğiz.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2025 Mesaj tarihi: Mart 14, 2025 sirf kahve tek basina cozum olmustur ben bodoslama siciyorum sabah espresso yahut turk kahvesi tarzi iceceklerle 1
Gizli Mesaj tarihi: Mart 14, 2025 Mesaj tarihi: Mart 14, 2025 sanssizsansli, 14.03.2025 17:53 tarihinde dedi ki: dur hepimiz doktor olduğumuz için şimdi de seni sabahları kol gibi bıraktığın kıvama getireceğiz. Üfff bir süredir bunu yapıyorum dünyanın en iyi şeyi ya. Bilerek işyerinde yapmak için bekletiyorum, orada alaturka tuvlet var diye. Bilerek fayansa denk getirip sonrasında büyük bir gurur ile izliyorum. Harika gerçekten 1 1
Shadow Mesaj tarihi: Mart 14, 2025 Mesaj tarihi: Mart 14, 2025 pisuvara sıçan da sen miydin yoksa la geçende? harika gerçekten asdafs
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 14, 2025 Mesaj tarihi: Mart 14, 2025 benim lisede arkadaş sıçmıştı pisuvara, herif koşa koşa yanımıza gelmişti "bakın lan bakın ne yaptım" diye dfgdfgdf 2
Biyiksiz Mesaj tarihi: Mart 19, 2025 Mesaj tarihi: Mart 19, 2025 her türlü iş yerine kalıyor. neyse ki tuvaletler full kapalı.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 (düzenlendi) Nan herkes yorum atmış bir de ben atayım. Yılların tecrübesine dayanarak. @Black-ice Kanka gidiyon eczaneye diyorsun ki bana ''Bekunis'' ver. İlacın etkisi 6-8 saat sonra başlıyor. Hangi saate sıçmak istiyorsan, ona göre 7 saat öncesi iç. Saati gelince ilaç kendi hatırlatır sana zaten - ''Hadi sıçmaya gidelim'' diye. Hatta koşturtur seni oraya. Hem spor olarak hafif kardiyo, hem sıçarak kas gevşeme yaparsınız. Ola ki bulamadın ''Bekunis''. Gidiyorsun aktara, diyorsun ki - bana ''Sinameki'' ver. Sinameki bir bitkidir, ''Bekunis'' ondan yapılır. Bu Sinamekiden bir tatlı kaşığı kadar alıyon, bardakta çay yapıyon. Bildiğin çay bardağında içiyon. Tabi bunda sıçmak istediğin 6-8 saat öncesi içecen çayı. Çünkü bu bitkinin de etkisi 6-8 saat sonra başlıyor. 3-4 gün yap düzene girer, ama 10 günü geçmesin içtiğin çay veya ilaç. Sıçma sisteminde tembellik başlar. Sinamekisiz veya Bekunissiz sıçaman sonra. Mart 20, 2025 Quo-Vadis tarafından düzenlendi
fresia Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 fresia, 13.03.2025 14:38 tarihinde dedi ki: of topic 10 sn'de işeyenler var bi de hiç mi damlama olmuyor bizim tesisat mı bozuk arkada kalmasın
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Quo-Vadis, 20.03.2025 14:43 tarihinde dedi ki: Nan herkes yorum atmış bir de ben atayım. Yılların tecrübesine dayanarak. @Black-ice Kanka gidiyon eczaneye diyorsun ki bana ''Bekunis'' ver. İlacın etkisi 6-8 saat sonra başlıyor. Hangi saate sıçmak istiyorsan, ona göre 7 saat öncesi iç. Saati gelince ilaç kendi hatırlatır sana zaten - ''Hadi sıçmaya gidelim'' diye. Hatta koşturtur seni oraya. Hem spor olarak hafif kardiyo, hem sıçarak kas gevşeme yaparsınız. Ola ki bulamadın ''Bekunis''. Gidiyorsun aktara, diyorsun ki - bana ''Sinameki'' ver. Sinameki bir bitkidir, ''Bekunis'' ondan yapılır. Bu Sinamekiden bir tatlı kaşığı kadar alıyon, bardakta çay yapıyon. Bildiğin çay bardağında içiyon. Tabi bunda sıçmak istediğin 6-8 saat öncesi içecen çayı. Çünkü bu bitkinin de etkisi 6-8 saat sonra başlıyor. 3-4 gün yap düzene girer, ama 10 günü geçmesin içtiğin çay veya ilaç. Sıçma sisteminde tembellik başlar. Sinamekisiz veya Bekunissiz sıçaman sonra. abi benim problem sabah sıçamamak değil ki. sabah da yapıyorum. öğlen de yapıyorum. akşam da yapıyorum. işemek gibi bişey olmuş benim için kakiş. niye böyle oldu anlamadım.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 E oğlum, başlık sabah nasıl sıçabiliriz yazıyor ? Bende sölüyorum işte. Sabah kaçta sıçmak istiyorsan ondan 8 saat önce çek ilacı, 3-5 kereden sonra zaten vücüt uyum sağlar.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 ilaç falan almayın da, niye sabah yapmak istiyorsunuz tuvalet bulmakta sıkıntı mı çekiyorsunuz, sindirim öyle sabit bişey değil ki, bir gün patates yemeği yersin 3 saatte sindirir vücut, bir gün yağlı bir kırmızı et yersin 6 saatte sindirir, vücuttan atılmaları 1 gün fark bile olabilir yediklerinize göre.
Shadow Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 sabah ve evden başka yerde sıçılmaz aga!!
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 21, 2025 Mesaj tarihi: Mart 21, 2025 Dibini tut azıcık yoksa vitaminsiz kalırsın Ayrıca ishal ve kabızı aynı anda yaşamışlığım var. Yeri gelmişken belirtmek istedim.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 21, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2025 Fistan, 21.03.2025 00:24 tarihinde dedi ki: ilaç falan almayın da, niye sabah yapmak istiyorsunuz tuvalet bulmakta sıkıntı mı çekiyorsunuz, sindirim öyle sabit bişey değil ki, bir gün patates yemeği yersin 3 saatte sindirir vücut, bir gün yağlı bir kırmızı et yersin 6 saatte sindirir, vücuttan atılmaları 1 gün fark bile olabilir yediklerinize göre. etrafımdaki çoğu insan sabah sıçıyor evden çıkmadan gün içinde sıkıntı yaşamıyor onlara özendim. gün içinde belediyede şantiyede falan oluyorum bazen çok sıkıntı oluyor.
Gizli Mesaj tarihi: Mart 21, 2025 Mesaj tarihi: Mart 21, 2025 Shadow, 21.03.2025 02:17 tarihinde dedi ki: sabah ve evden başka yerde sıçılmaz aga!! Dışarıda sıçamayan adamım diye dolaşmasın sokakta NET!! 2
Öne çıkan mesajlar