Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jurassic World Rebirth (2025)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

fena durmuyor aslında, ben jurassic world üçlemesini de sevdim ama "unuttuğumuz dokunulmamış bir ada daha var" sohbeti biraz fazla tekrarladı gibi.

Mesaj tarihi:

Son film kotuydu baya bence, franchise'i en dandik icerigine kadar takip etmis biri olarak beklentim yok asd.

Burda eski 4. film konseptinden de birseyler almislar gibi, bkz kirmizi dev kavanozdaki dino-human hybrid.

Mesaj tarihi:

evet world serisi 1>2>3, bitişi zayıf oldu maalesef. ilkini oturup gene izlerim de sonuncuyu tekrar izlemem herhalde.

aynı şeyleri tekrarlasa da işte dinozor deyince gene izlenir.

Mesaj tarihi:

tam kotu dinozorlar insanlari ham yapacakken, onlara yardim eden koca yurekli vegan dinozorlar nerde derken, sagolsunlar fragmanin bitmesine 10 sayine kala yetistiler ❤️ 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Son çıkanı bende izlemedimde galiba tvde vermişlerdi bekliyorum yeniden versinler diye 😛 Bildiğin Ark Survivalın çakması gibi değil mi ? Theonizsaurus vs Gigantosaurus lego seti vardı 😛 Orjinal Jurasic park için araştırma yeri olan Jurassic Park 2 ve 3 teki ada değil mi ? https://jurassicpark.fandom.com/wiki/Isla_Sorna zaten 2 tane ada var asıl parkın olduğu Nublar adası araştırma yeride Sorna adası. Fallen Kingdomda Nublarda volkan patlıyordu dinozorları kurtarıyorlardı Lost Worldün Nublar adası versiyonu çakmasıydı. Jurassic Park 3 tede bu tüpteki dinolar vardı ama insan melezi falan yoktu. Bu arada trailerde Megalodondan kaçan Mosasaur ve Spinosaurlar mı var sonda ?

freedon_nadd tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...