Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 fena durmuyor aslında, ben jurassic world üçlemesini de sevdim ama "unuttuğumuz dokunulmamış bir ada daha var" sohbeti biraz fazla tekrarladı gibi.
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 çok klişe abi şu trailerdakiler, insan yenilik görmek istiyor biraz
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Son film kotuydu baya bence, franchise'i en dandik icerigine kadar takip etmis biri olarak beklentim yok asd. Burda eski 4. film konseptinden de birseyler almislar gibi, bkz kirmizi dev kavanozdaki dino-human hybrid.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 evet world serisi 1>2>3, bitişi zayıf oldu maalesef. ilkini oturup gene izlerim de sonuncuyu tekrar izlemem herhalde. aynı şeyleri tekrarlasa da işte dinozor deyince gene izlenir.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 son filmi izlemedim, bu baya parodi filmi gibi gözüküyo marvel çekmiş gibi dfgdfg
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 bu nası dinozor. Jurassic Park değilde alien filmi gibi duruyor bu sahne. Yine mutant dinozorlara bağlıyorlar gibi meeh.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 (düzenlendi) iste JW serisinden once JP4 plani vardi iptal olan, onun senaryosunda askeri amacla kullanmak uzre dino-human hybridler olacakti vs. ona gonderme yapmislar ucundan. official fandomda 3-5 bilgisi resmi vb var: https://jurassicpark.fandom.com/wiki/Human-dinosaur_hybrid Şubat 5, 2025 Norak tarafından düzenlendi
reyou Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 tam kotu dinozorlar insanlari ham yapacakken, onlara yardim eden koca yurekli vegan dinozorlar nerde derken, sagolsunlar fragmanin bitmesine 10 sayine kala yetistiler
samaella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 dinazor yerine troll yapmışlar sanki
freedon_nadd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 (düzenlendi) Son çıkanı bende izlemedimde galiba tvde vermişlerdi bekliyorum yeniden versinler diye Bildiğin Ark Survivalın çakması gibi değil mi ? Theonizsaurus vs Gigantosaurus lego seti vardı Orjinal Jurasic park için araştırma yeri olan Jurassic Park 2 ve 3 teki ada değil mi ? https://jurassicpark.fandom.com/wiki/Isla_Sorna zaten 2 tane ada var asıl parkın olduğu Nublar adası araştırma yeride Sorna adası. Fallen Kingdomda Nublarda volkan patlıyordu dinozorları kurtarıyorlardı Lost Worldün Nublar adası versiyonu çakmasıydı. Jurassic Park 3 tede bu tüpteki dinolar vardı ama insan melezi falan yoktu. Bu arada trailerde Megalodondan kaçan Mosasaur ve Spinosaurlar mı var sonda ? Şubat 5, 2025 freedon_nadd tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar