Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2025 (düzenlendi) Acikcasi ben de cok merak ediyorum ama steam deki top review moral bozdu tam anlamak istedigim yerler icin negatif demis. Spoiler “ Most of the "player choice" is for flavor rather than critically affecting the progression of the game story. And the story and characters are meh! And it shouldn't be; the idea of having a hyperindividualist faction and a hypercollectivist faction is such fertile ground for social commentary and story telling and they didn't explore much of anything with it. It very much has the smell of something produced by, well, a marketing committee at a huge corporation, ironically. Afraid to have any edge or do ANYTHING that might offend ANYONE. As a result, it is oddly sterile.” Spoiler li birsey yok uzun diye spoiler a koydum. Ekim 30, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2025 fazla uzunmuş sonunu getiremedim de, konsollara çıkan tüm RPG oyunlarını özetlemiş gibi geldi bana.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2025 oynayasım var ama sanırım 1-2 yama daha bekleyeceğim çünkü ray tracing ile berbat gölgeler, o olmadan da sönük. birileri modlayıp konsoldan ray reconstruction'ı devreye sokmuş ama achileri kapar kesin. achi kovaladığımdan değil ama madem oynuyorum açılsın. uğraşasım da gelmedi. eu5 çıkana kadar oynayacaktım şevkim kaçtı tiril tiril parazitli gölgelerle. oyunu çıkarmadan önce bir açıp bakmamışlar mı kendi oyunlarına cidden bu kadarı da olmasın ya.
knox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2025 achi olayını bir ben şey edemiyorum agaliba şu oyun sektöründe
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2025 bedavaveekstrabirgıda.jpg "olur..." 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2025 Ben beğendim oyunu ya. Tam New Vegas kafası olmuş. Oynayanlara bir soru Spoiler Vox relay'i bitirdim. Bossu öldürdüm ciks silahı aldım. (Buga girdi hareket etmedi fight boyunca sağ olsun eheheh) Şimdi arka odadaki konsolda sadece 4 hack isteyen seçenek açık. Diğer seçenekler önüme gelmiyor bile. Netten baktım başka seçenekler de olması lazım aslında. Şimdi gitsem 4 hack kassam gelsem buradan devam edebiliyor muyum
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2025 (düzenlendi) Ben sanırım daha henüz güzel yerlerine gelemedim, inşallah sadece ilk kısım mecburiyetten böyledir şiştim diyalog/combat dengesinin aşırı %80 diyalog %20 combat olmasına bu ilk 5-6 saatte. Bir de huyum var hiçbir npc yi es geçmeden hepsi ile konuşuyorum, böyle şeyler batmıyor genelde ama bu başlarda daha oyuna ısındırmadan bu fazlalık şişirdi beni. Sırf bu yüzden yeter deyip çıkıp çıkıp devam ettim. Şu ana kadar ki kısımda open world exploration hissi de yok henüz. Avowed i da bunlar yaptı, o çok ahım şahım bir oyun değildi ama onun başlarında daha çok eğlendim, exploration falan her yer birşeylerle doluydu, bir yere tırmınıyordun şuraya ulaşayım diyordun hoop bir sandık, bir unique item vs. Henüz bunda öyle bir şey olmadı. Umarım vardır devamında ve ben gözden kaçırmışımdır. Herkes bu oyun ilk Outer Worldsden güzel diyor, ben o ilk oyunu çok sevmiştim, hiç sıkmamıştı bildigin baştan sonra gayet iyiydi kendi çapına göre, bu oyun henüz öyle hissettirmedi. Ekim 30, 2025 AmoRPHouS tarafından düzenlendi
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2025 Sıradan olmuş ya bence, dialoglar kötü akmıyor questler yavan falan. New Vegas zaten değil, OW1 ve Awoved gibi kutu haritalarda ilerliyorsun. Awoveddan farkı parkur ve haritaya serpiştirilmiş secretlar yok, 30 milyor mat. toplayıp upgrade kasmaca yok bi tık daha iyi.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2025 Ben awowed'ı da sevmiştim kddjd. Çok kompleks RPG olsa zaten kafam almıyor oynayamiyorum. Böyle takılmalık hoşuma gitti. Beleş bir de sonuçta.
quixef Mesaj tarihi: Ekim 31, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2025 axedice, 31.10.2025 10:44 tarihinde dedi ki: Sıradan olmuş ya bence, dialoglar kötü akmıyor questler yavan falan. New Vegas zaten değil, OW1 ve Awoved gibi kutu haritalarda ilerliyorsun. Awoveddan farkı parkur ve haritaya serpiştirilmiş secretlar yok, 30 milyor mat. toplayıp upgrade kasmaca yok bi tık daha iyi. 2/10 ragebait
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2025 Bu da gereksiz open world yapılmış oyunlardan biri. Bunun yerine mümkün olduğunca haritayı falan küçültüp sadece gerekli büyüklükte yapmalılardı, oyunun performansı çok daha yüksek olurdu hatta isterlerse de bu sayede grafikleri biraz daha iyi yapabilirlerdi. Lafta open world, hiç bir şey yok ortalıkta, bomboş tamamen. Kusura bakmıyacaklar böyle open world yapilmaz, bu resmen görevler ve binalar arası yürüsünler mümkün olduğunca vakit kaybetsinler oyun daha uzun gözüksün open worldü. Kendi yaptıkları diğer oyun Avoweddan da utanmamışlar, onda bile heryer secret fasa fiso doluydu. Bu oyunun kaliteli olmasına falanına filanına open worldün hiç bir etkisi yok malesef.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2025 (düzenlendi) 2-3 saat kadar oynadım benim gibi dinazora bile çağdışı geldi, hala etraftan , öldürdüklerimizin üstünden zibolyon tane çer çöp item toplayıp , sağlığı vs yeniliyoruz cephane topluyoruz, hikaye şimdilik meh. Grafik doku kalitesi iyi gözüküyor ultra ayarlarda ama şu renk paleti oynadıkça daha çok rahatsız etmeye başladı. Bu kadar renk cümbüşü beni yordu.Hardware shadow açınca saçma sapan gölgelendirme bugu oluyor sürekli. Gunplay heleki melee stealth combat şaka gibi zaten. 2025 de leş gibi bir combat mekaniği yapmışsınız biraz gore ekleyin bari millet ordan tatmin olsun o da yok. Steamdeki 80+ puanı çok abartı millet hype trenine atlamış 70 civarı bir puanı olması lazım Kasım 1, 2025 Dark_Soul tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2025 stealth oynanmıyor evet. ben de oyunun başında yeni karakter açıp stealth gideyim dedim de yapay zeka o kadar geri zekalı ki aptallıklarından stealth oynanmıyor. bir tane mobu kesiyorsun diğerleri hemen triggerlanıp peşine düşüyor. ne anladım stealthten o zaman. bir de benim yancılar adamların önünde eğilmiş duruyor herif onları görmüyor sgbsjdgş. bodos vur kırla gitmek güzel eğlenceli biraz. ikinci gezegene geçtim baydı biraz beni sürekli aynı şey. ikiyi bitirdim bıraktım şimdilik.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2025 bir de niye reskill yok oyunda onu anlamadım. mesela çok güzel mele silah düştü onu kullanmak istiyorum ama dönemiyorum. saçmalık.
Öne çıkan mesajlar