kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 ahah aynı yapmışlar neredeyse cidden nereden nereye. son filmi de çok eleştirilince çekindim izlemeye ama izleyeyim bir ara artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 fiyatı koymasa yapıştıracaktım. çok güzel gözüküyor. son yıllarda en eğlenerek oynadığım oyun olabilirmiş. korsan koyu ya da fitkız'dan oynayıp indirimlerde alacağım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 game pass'e gelmiyor mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Black-ice, 07.12.2024 17:18 tarihinde dedi ki: game pass'e gelmiyor mu zaten? 9 aralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 oyunun grafikleri çok iyi, oyunu yapanlar da çok fazla şeye dikkat etmiş. Indy'nin yüzünü çevirme şekli, mimikleri, veya filmlerde kullanılan gölgelendirme teknikleri felan. oyunun tonu da tam bir Indy filmi gibi olmuş. (yeni filmlerden daha başarılı hatta) ancak yanyana konulan sahnelerde hâlâ bazı şeylerde çok sıkıntı olduğu görülüyor. şu tip sorunları düzeltecekler mi bir gün bakalım. tabii oyunu oynarken farkedilmiyor oyun içinde bunlar. oyunu al kırp film diye sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Buna umudum olmadan başlamıştım ama sardı, bayağı da eğlendirdi şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Hardware ray tracing'i zorunlu yapmış kekolar oyunu açmama izin vermiyor. Hay seveyim id tech 7'nizi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar